- 19 Ekim 2016
- 19
- 7
- 1
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun annesi..sağlıkla kucağına al inşallah. ..kızlar benim minnak erkekmiş![]()
Ayy paşamiz geliyorrr.. Allah kuvagina da almayi nasip etsin. Ne gelirse kabulumuzdur :))
Ben henuz bu kısma gecemedim cnm ya..4. Denemede opu aşamasındayım ama iptal durumu var...yaş 38 amh.0.01 en fazla 3 embriyo olusuyor ama tutunma yok..esim ikna oldu okul tatil olunca kıbrıs düşünüyorum. ..hepimiz icin hayırlısı inşallahIlk deneme sen nerde yaptirdin cnm
Canim bu bitkisel surubu aldik biz. Gunde ne kadar kullanicaz.kac kasikVC ye çıkmak ve gaz şikayetini hafifletmek için Dr um duphalac şurup verdi bitkiseldir ve lütfen kullanın kabızlık olmak ve şişkinlik tehlikeli karın içi basınç arttığı için rahim de etkileniyor.
sabah 1 ölçek yeterli akşama doğru yine sıkıntı rahatsızlık hissedersen 1 ölçek daha icersin aç karnına olacak bana Dr um günde 2 defa kullanmamda sakınca yık dedi ama 1 defa kullanıyordum yeterli geliyordu .Canim bu bitkisel surubu aldik biz. Gunde ne kadar kullanicaz.kac kasik
Slm..bende 3 tüp bebek denedim...4. Bu hafta yarim kaldı. ..ama sizin amh iyi, yaşınız küçük merkez değiştirip tekrar deneyebilirsiniz..spermde sorun yoksa neden döllenme olmuyor birsey soylemiyorlarmi..Kizlar yasim 29 amh 1.47 rezerv azligi var 2. Tup bebek denemesindeyim esimde sorun yok embriyolar 3.gunden sonra ilerlemiyo doktorum yumurta kalitesiligi olabilir dedi 2. Denemeyi yaptik 10 yumurtadan 2 si dollendi bugun 1. Gun dua etmekten baska bisey yapamiyorum donasyona ne ye gore karar veriliyo sarti varmi ? Benim durumumda olan varmi 2.5 senedir olmuyor cocugumuz.
Istanbulda iyi bi merkezde 2. Denemem bu sperm cok iyi diyo tum doktorlar yumurta sayin az dediler yasina gore yumurta kalitesiz diyolar toplaniyo dolleniyo 2 gun guzel ama 3. Gun buyume yavasliyo 5. Gune gidilemiyo basta sebepsiz dediler tup bebege baslayinca bu sorun cikti adetlerim cok duzenli aslinda ama neden ilerlemiyo bilinmiyo doktorda yumurtan kalitesiz dedi benim gibi olan varmi merak ettim.Slm..bende 3 tüp bebek denedim...4. Bu hafta yarim kaldı. ..ama sizin amh iyi, yaşınız küçük merkez değiştirip tekrar deneyebilirsiniz..spermde sorun yoksa neden döllenme olmuyor birsey soylemiyorlarmi..
Bence de amh değerin iyi evet bir düşüklük var ama umutsuz değil 10 yumurta da az değil benim amh 0.60 lardayďı geçen sene iki kız tüp denedim ama sadece 1 yumurta oluştu oda gelişmedi yumurta kalitesini artırmaya yönelik bir tedavi olabilir kaldıki artık 1 kaliteli yumurta ile bile gebelik elde ediliyor farklı bir merkeze gitmenizde fayda var desenki hiç yumurta çıkmıyor yada içi boş döllenmiyor evet donasyonu düşün ama 10 yumurta azımsanacak bir sayı değil birde havuz tedavi şeklini araştırın derim şansınız bence daha fazla olur.Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Kizlar yasim 29 amh 1.47 rezerv azligi var 2. Tup bebek denemesindeyim esimde sorun yok embriyolar 3.gunden sonra ilerlemiyo doktorum yumurta kalitesiligi olabilir dedi 2. Denemeyi yaptik 10 yumurtadan 2 si dollendi bugun 1. Gun dua etmekten baska bisey yapamiyorum donasyona ne ye gore karar veriliyo sarti varmi ? Benim durumumda olan varmi 2.5 senedir olmuyor cocugumuz.
Papatya ela havuz tedavisini bende araştırdım fakat nedense çoğu merkez, her opu icin neredeyse bir tüp bebek parası talep ediyo..1 yumurtadan fazla elde edemeyip 2 veya 3 emb.transferi isteyenler baska çareleri olmadığından yapıyorlar.Bence de amh değerin iyi evet bir düşüklük var ama umutsuz değil 10 yumurta da az değil benim amh 0.60 lardayďı geçen sene iki kız tüp denedim ama sadece 1 yumurta oluştu oda gelişmedi yumurta kalitesini artırmaya yönelik bir tedavi olabilir kaldıki artık 1 kaliteli yumurta ile bile gebelik elde ediliyor farklı bir merkeze gitmenizde fayda var desenki hiç yumurta çıkmıyor yada içi boş döllenmiyor evet donasyonu düşün ama 10 yumurta azımsanacak bir sayı değil birde havuz tedavi şeklini araştırın derim şansınız bence daha fazla olur.Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.