Urfalim Urfalim canım öncelikle aramıza hoşgeldin inşallah darısı isteyen tüm annelerin başına. Valla herkes kendine göre merkez seçiyor aslında bu senin daha çok ne istediğinle alakalı ben mesela çok sempatik ilgili her aradığımda ulaşabileceğim bir doktor istedim o yüzden murat beyi seçtim.

Urfalim Urfalim canım öncelikle aramıza hoşgeldin inşallah darısı isteyen tüm annelerin başına. Valla herkes kendine göre merkez seçiyor aslında bu senin daha çok ne istediğinle alakalı ben mesela çok sempatik ilgili her aradığımda ulaşabileceğim bir doktor istedim o yüzden murat beyi seçtim.
Aslında herkes gibi öncelik bu işte başarılı biri olsun istiyorum emeklerimiz maddi manevi boşa gitmesin istiyoruz bu surectede her kafamızda takılan sorulara net cevap almak istiyoruz tabi Şevkat eşliğinde

Mrb arkadaşlar 14 aralıkta cyclo progynova içmeye başladım ilacım 6 gün sonra bitecek bugün lucrin depot 3.75 iğne günüm.iğnemi tedarik ettim kutudan 1 enjektörlük şeklinde iğne aparatı çıktı. Daha önce bu iğneden olan arkadaşlar bunu tek bir seferde mi vurdunuz ? daha önce burada bir arkadaşımız igneyi kendimizin enjekte ( kartuşlu) ettiğini yazmıştı.

Mrb arkadaşlar 14 aralıkta cyclo progynova içmeye başladım ilacım 6 gün sonra bitecek bugün lucrin depot 3.75 iğne günüm.iğnemi tedarik ettim kutudan 1 enjektörlük şeklinde iğne aparatı çıktı. Daha önce bu iğneden olan arkadaşlar bunu tek bir seferde mi vurdunuz ? daha önce burada bir arkadaşımız igneyi kendimizin enjekte ( kartuşlu) ettiğini yazmıştı.
Merhaba tek seferlik ignesi oluyordu lukrin büyük ihtimal

canım iyi sevindim adet olmana,menepozda olunca insan iyce tedirgin oluyor.bende yarın cycloya başlıycam,yasmini bıraktık Firdevs hanım karar verdi,sürekli kaşıntı yanma yapıyordu,bende 17 sinde iğnemi vurulcam.ilaçlarıda kendi semtimdeki tanımadığım bi eczaneye gitdim,toplam 250ye anlaştık.tanıdık eczacıma gitmedim,olurya bu ilaç listesinin neden olduğunu bilir,ne bileyim öyle hissetdim gitmedim:))
Merhaba tek seferlik ignesi oluyordu lukrin büyük ihtimal
cevabın için teşekkür ederim mehtap46'cım evet tek seferlikmiş 1,5 saat önce yaptırdım igneyi.

baharim1980 şimdi farkettim yorumunu tedavin hayırlı olsun Allah hayırlı haberle sonuçlandırsın inş. Bende 14 aralıkta cyclo hapa beyazlarla başladım. Hap bende kilo yapmadı fakat ilk başlarda sabahları başağrısı ile uyanıyordum şimdilerde geçti 29 aralıkta lucrin depot 3.75 iğnemi bugün yaptırdım. adetim gelince 2. Gün dünya tüple haberleşicem ben lucrin i 220 TL ye cyclo yu 5 TL ye aldım tanıdık eczane var her zaman ilaçlarımızı oradan alırız.sanırım senin transferin benden önce yapılacak birbirimizi haberdar edelim canım

Kızlar hepinize merhaba yumurta donasyonuyla hamile kalanlardanım 2 haftadır bebeğimi oğluşumu kucağıma aldım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Anne olmak bu kadar mı güzel oluyormuş şimdi anladım. O kadar güzel bir his ki çok daha fazla dua ediyorum isteyenlere. Kendinize stres yapmadan tüm enerjinizle başlayın bu sürece. Ben boşuna üzmüşüm bu kadar canımı.sonucunda meleğimin cennet kokusunun olacağını bilseydim daha stressiz gider gelirdim. Sadece sizlere moral olsun diye yazmak istedim. Banada böyle evlat sahibi olmak nasip oldu darısı tüm isteyenlere hoşçakalın:-)

Kızlar hepinize merhaba yumurta donasyonuyla hamile kalanlardanım 2 haftadır bebeğimi oğluşumu kucağıma aldım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Anne olmak bu kadar mı güzel oluyormuş şimdi anladım. O kadar güzel bir his ki çok daha fazla dua ediyorum isteyenlere. Kendinize stres yapmadan tüm enerjinizle başlayın bu sürece. Ben boşuna üzmüşüm bu kadar canımı.sonucunda meleğimin cennet kokusunun olacağını bilseydim daha stressiz gider gelirdim. Sadece sizlere moral olsun diye yazmak istedim. Banada böyle evlat sahibi olmak nasip oldu darısı tüm isteyenlere hoşçakalın:-)
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin .

Ne guzel dilekler.. Allah evladina ve sizlere uzun omurler versin ve bizlere de evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Bu arada herkese mutlu yillar diliyorum.
2017 huzurla-barisla-mutlulukla ve bolca evlatla gelsin. Hepinizi seviyorum..mutlu yillar dostlar.

Tebrik ederim Canım. Buraya yazdığın bize haber verdiğin için ayrıca tşk ederiz. hayırlı olsun bebeğin Allah sağlıklı sıhhatli ömürler versin inş. Rabbim bizim kucaklarımızı da boş bırakmasın inş. Herkesin yeni yılını en içten Dilek'lerimle kutlarım herşey gönlümüzce olsun inş.

Kızlar ses seda yok donasyon yaptıranlar hangi merkezde yaptırdınız memnun kaldınız mı kalmadiniz mi biz sperm donasyonu yaptiricaz rahim filmi cektircem korkuyorum aslında biraz zor diye bakalım Rabbim kolaylık verir inşallah bu de şimdiden embriyo tutunur Mu tutunmaz mı telaşı var biz Firdevs hanıma gideceğiz insallh hersy istedgmz gibi sonuclanir

Kızlar ses seda yok donasyon yaptıranlar hangi merkezde yaptırdınız memnun kaldınız mı kalmadiniz mi biz sperm donasyonu yaptiricaz rahim filmi cektircem korkuyorum aslında biraz zor diye bakalım Rabbim kolaylık verir inşallah bu de şimdiden embriyo tutunur Mu tutunmaz mı telaşı var biz Firdevs hanıma gideceğiz insallh hersy istedgmz gibi sonuclanir
Hayırlı olsun canim

off 12 ocakta transferim var kızlar beni bir stres aldı ya
Ben de cok stres yapmistim fakat gercekten gereksizmis. Stres yapmayin tutunmaya zarar.. Gecmisten gelen korkularimiz oluyor ve stres yapiyoruz fakat bu bambaska birsey. Hersey cok guzel olacak merak etmeyin.. Hayirlisiyla insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz hepimiz.

inşallah güzel haberler veririm size insan işte stres yapmadan duramıyor önceki talihsiz tecrübeler maalesef paranoyak yaptı bizi umarım bu sefer son olurda bebeğimi kucağıma alırım

İyi geceler
Benim doktorum Murat Önal..Çok dikkatli ve güven uyandıran bir doktor...Benim tedavim 4 defa iptal oldu ..Emin olmadan transferi yapmadı..Bugün 6. Günüm dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ..Sadece sizlerle bir de eşimle paylaştım..Hafif pembe çizgi göründü ama daha çok erken..Bişey diyemiyorum..Test günüm 6 Ağustos..10.gün yapmalıyım..Bakalım hayırlısı inş..
Merhaba Eceefe
Bugün dayanamadım kan testi yaptırdım.Ve sonucum 123,90 çıktı..Hemen Murat Bey e msj attım..Anında görüp tebrikler yazdı:halay:..Sonra Nevin Hanım aradı.O da tesadüf yanındaymış.Birbirlerine çak yapmışlar..Sonuç çok iyi dedi.2 gün sonra tekrar test istedi..İnşallah devamı iyi olur:KK200::anneadayı::anne:
Sen de benim gittiğim merkeze gidecektin değil mi..O yüzden seni gelişmelerle ilgili bilgilendirmek istedim..Sormak istediğin bişey olursa herzaman cevaplarım..Sevgiler..
merhaba adınıza sevindim dr murat bey hangi hastanede ekip ve labaratuvar iyimidir

kızlar ben Berk beye gittim. müthüş tatlı bir insan. pozitif enerji veriyor. kesinlikle tavsiye ederim. bu arada benim bebeğim 1 yaşında. hayatım bambaşka artık. sormak istediğiniz bir konu olursa vakit buldukça yanıtlarım. Bu zor bir süreç ama bebeğinizi elinize alınca iyi ki yapmışım diyorsunuz.

kızlar ben Berk beye gittim. müthüş tatlı bir insan. pozitif enerji veriyor. kesinlikle tavsiye ederim. bu arada benim bebeğim 1 yaşında. hayatım bambaşka artık. sormak istediğiniz bir konu olursa vakit buldukça yanıtlarım. Bu zor bir süreç ama bebeğinizi elinize alınca iyi ki yapmışım diyorsunuz.
Allah hayırlı uzun bir ömür nasip etsin bebeğinize. Annellik insanı inanılmaz değiştiriyor. Allah isteyen kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın. Ben de bebeğimi büyüttüm ve onun da hazır olduğu zaman ikinciyi istiyorum şimdiden inanılmaz bir heyecan bastı. Sanki o yollardan hiç geçmemişim gibi. Kucağına alınca unutuyo insan herşeyi. Ben de merak edilenleri yanıtlamaktan bu yoldaki herkese umut olmaktan mutluluk duyarım.

Back
X