kızlar yarın transfer için gideceğiz eşimle murat bey yapacak transferimi inşallah hayırlı haberlerle dönerim

Allah yardımcınız olsun. Bebişiniz karnınızda dönersiniz inş. Bende dün sabah itibarıyla estrafem e başladım günde 2 defa içicem. Adetimin 3.üncü günü Dr a gittim rahim kalınlığım 4,5 çıktı. Kıbrıs'la görüştüm bu dönemde ölçü normalmiş hayırlısı. Arkadaşlar adetin 3.cü günü bu değer normal mi Sizce de??

Merhabalar kizlar... 3 ay once olumsuz bir tup bebek denemem oldu. Bu ay tekrar dondurulmuslarla denedik 2 tane A kalite 5.gun embriyo transfer edildi. Bugun 3. Gun transferden sonra. Bugunden baslamak uzere bir iki gunde bir idrar testi yapicam demistim kendi kendime. Bugun ilkini yaptim negatif cikicagini bile bile predictor erken gebelik testiyle... Ikinci cizgi silik ama gozrulur sekilde cikti... Sizce ictigim ilaclarin mi etkisi var? Boyle bir durum var mi yasayan aranizda. Bu kadar erken cikamaz degil mi. Kafam cok karisti

Merhabalar kizlar... 3 ay once olumsuz bir tup bebek denemem oldu. Bu ay tekrar dondurulmuslarla denedik 2 tane A kalite 5.gun embriyo transfer edildi. Bugun 3. Gun transferden sonra. Bugunden baslamak uzere bir iki gunde bir idrar testi yapicam demistim kendi kendime. Bugun ilkini yaptim negatif cikicagini bile bile predictor erken gebelik testiyle... Ikinci cizgi silik ama gozrulur sekilde cikti... Sizce ictigim ilaclarin mi etkisi var? Boyle bir durum var mi yasayan aranizda. Bu kadar erken cikamaz degil mi. Kafam cok karisti
çıkabilir ama 6.gün kan testi en doğru sonucu verir ilaçlarla gebelik yoksa pozitif çıkmaz test .

çıkabilir ama 6.gün kan testi en doğru sonucu verir ilaçlarla gebelik yoksa pozitif çıkmaz test .

Gecen denememde de yapmistim yine cok silik cikmisti transferden 10 gun sonra. Cok umutlanmistim ama kan testi negatif cikti. Cok hayalkirikligi olmustu. Bu yuzden acaba dedim bu da mi yaniltici bi cizgi... Daha cok erken cunku silik de olsa cizgi cikmasi icin. Daha 3 gun oldu. Tesekkurler yanit icin buarada

Gecen denememde de yapmistim yine cok silik cikmisti transferden 10 gun sonra. Cok umutlanmistim ama kan testi negatif cikti. Cok hayalkirikligi olmustu. Bu yuzden acaba dedim bu da mi yaniltici bi cizgi... Daha cok erken cunku silik de olsa cizgi cikmasi icin. Daha 3 gun oldu. Tesekkurler yanit icin buarada
Aslında kullandığın hiçbir ilaç o çizgiyi çıkartmaz.. İnşallah hayırlı haber alırsın canım.. Bol bol dinlen.. Sağlıklı beslen.. Ve papatyanın dediği gibi.. Kan testi en güvenilir sonuç verir

Ben doktora sordum kullandigim progestan hamilelik hormonu iceriyomus... O yuzden pozitif cikiyomus. Yaniltici yani... Keske 10 gun sonra gercekten o cizgiyi gorebilsem...

Ben doktora sordum kullandigim progestan hamilelik hormonu iceriyomus... O yuzden pozitif cikiyomus. Yaniltici yani... Keske 10 gun sonra gercekten o cizgiyi gorebilsem...
inşallah görürsün .Ben ilkinde günde günde 1500 mg progestan kullanıyordum ama hiç bi testimde pozitif çıkmadı çok umutlandırmak istemem tabiki kişiden kişiye değişir belki az daha sabır sürekli test yapıp kendini strese sokma stres rahimin aşağı doğru kasılmasına sebep oluyor bu durumda da bebek tutunmaya çalışsada rahim tutmuyor başka şeylerle meşgul ol canım

Sizinkide yumurta donasyonuydu değil mi sizde Firdevs hanımın hastasisinz gorusmustuk bana yardımcı olanlardn biri de sizsiniz tesekkur edrm herşey için burada yazınca cevap bile almk dertlermzi paylsmk rahatltyr
Merhabalar biz de yumurta donasyonu düşünüyoruz. Siz hangi merkezde yaptırdınız ne kadara mal oldu. Güvenilir merkez önemli. FİRDEVS hanımı düşünüyorum

Kızlar hepinize merhaba yumurta donasyonuyla hamile kalanlardanım 2 haftadır bebeğimi oğluşumu kucağıma aldım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Anne olmak bu kadar mı güzel oluyormuş şimdi anladım. O kadar güzel bir his ki çok daha fazla dua ediyorum isteyenlere. Kendinize stres yapmadan tüm enerjinizle başlayın bu sürece. Ben boşuna üzmüşüm bu kadar canımı.sonucunda meleğimin cennet kokusunun olacağını bilseydim daha stressiz gider gelirdim. Sadece sizlere moral olsun diye yazmak istedim. Banada böyle evlat sahibi olmak nasip oldu darısı tüm isteyenlere hoşçakalın:-)
Rabbim analı babalı büyütsün. Ben de donasyonu düşünüyorum. Hangi merkezde ysptırdınız. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Sağlıkla büyütün meleğinizi. Darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah.

Merhabalar biz de yumurta donasyonu düşünüyoruz. Siz hangi merkezde yaptırdınız ne kadara mal oldu. Güvenilir merkez önemli. FİRDEVS hanımı düşünüyorum
Merhaba ben henüz yaptirmadm bzimki sperm donsynu firdevsle hit arasında kalmıştım ama firdevse karar verdim şuan on asamadayiz tahlil işlemleri bitti bu ayki adetimi bekliyoruz

Kizlar ispanyaya gittim konuşmaya tam bir fiyasko 15.000 euro ben şimdi kibrisda iki merkez arasında kaldim.gynolife murat onal ve bahceci cildircam ya bir karar veremiyorum.gynolife %80-85 veriyor ama bir bilgi yok bu hastane hakkinda

İyi geceler
Benim doktorum Murat Önal..Çok dikkatli ve güven uyandıran bir doktor...Benim tedavim 4 defa iptal oldu ..Emin olmadan transferi yapmadı..Bugün 6. Günüm dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ..Sadece sizlerle bir de eşimle paylaştım..Hafif pembe çizgi göründü ama daha çok erken..Bişey diyemiyorum..Test günüm 6 Ağustos..10.gün yapmalıyım..Bakalım hayırlısı inş..
Selam bend3 murat onalla baslicam gynolife değerli.baska şansı yok

Kizlar ispanyaya gittim konuşmaya tam bir fiyasko 15.000 euro ben şimdi kibrisda iki merkez arasında kaldim.gynolife murat onal ve bahceci cildircam ya bir karar veremiyorum.gynolife %80-85 veriyor ama bir bilgi yok bu hastane hakkinda
Tatlım yaa ispanyaya görüşmeye gittin neden kıbrısla yüz yüze görüşmeden karar verme bence..merkezde önemli ekipte..

Back
X