Selam kizlar bugun 7.gunum ben hala sabahlari test yapiyorum. Ve hala 5 dk. Icinde cok silik cizgi cikiyor aradan bi kac saat gecince cok az daha belirginlesiyo...progestanin etkisi mi bilmiyorum ama okudugum forumlarda ikinci cigiyi hic giremeyenler de var. Etkisi olsa onlardada silik cikardi diye dusunuyorum. Kafam cok karisik

Hayirlisi olsun cnm ins guzel haberler verirsin bize bence etkisiyle alakasi yoktir varsa cikar diye dusunuyorum cunku netice oda bi ilac hayirli haberler alirsin ins

Benimde öyle su an hamileym darısı başınıza inşallah, bebek benziyormu doğunca onu merak ettim, annenin kanıyla beslendiği için benziyor dedi dr um bana, birde esim ve benim fiziksel özellerimizden istedik embriyoyu

Kizlar ispanyaya gittim konuşmaya tam bir fiyasko 15.000 euro ben şimdi kibrisda iki merkez arasında kaldim.gynolife murat onal ve bahceci cildircam ya bir karar veremiyorum.gynolife %80-85 veriyor ama bir bilgi yok bu hastane hakkinda
bende gynolife a gidicem burdan ıkı arkadasımız vardı teki hamile kaldı fakat diğeri sonucunu yazmadı olumlu yada olumsuz

Benimde öyle su an hamileym darısı başınıza inşallah, bebek benziyormu doğunca onu merak ettim, annenin kanıyla beslendiği için benziyor dedi dr um bana, birde esim ve benim fiziksel özellerimizden istedik embriyoyu

Kizlaarrr bugun transferimin 8. Gunuuuu ve ben dayanamayip test yaptirdimmmm. Veeeeee sonucccc pozitiffffff Allahim insallah bi sorun olmaz degerlerim yukselir...cok heyecanliyimmmm coooookkkk ❤❤❤

Kizlaarrr bugun transferimin 8. Gunuuuu ve ben dayanamayip test yaptirdimmmm. Veeeeee sonucccc pozitiffffff Allahim insallah bi sorun olmaz degerlerim yukselir...cok heyecanliyimmmm coooookkkk ❤❤❤
Harika bir haber mutluluğunuz daim olsun darısı isteyen herkese inşallah..

Hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Hangi merkezdi, biraz bilgi verir misin.

nily78 nily78 canım sen biliyorsun ben çok arastirdikca kafa daha çok karışıyor.Benim turkiyedeku de bu merkezi tavsiye etti ayrıca de muratbeyi memorialde tanıyorum
Aramiyacahim başka yer.

nily78 nily78 canım sen biliyorsun ben çok arastirdikca kafa daha çok karışıyor.Benim turkiyedeku de bu merkezi tavsiye etti ayrıca de muratbeyi memorialde tanıyorum
Aramiyacahim başka yer.
Haklısın tatlım bebişlemizin bize gelmesi nasip ise her merkezde gelir zaten sen içini ferah tut bismillah de başla tatlım...herşey çok güzel olsun inşallah..

Var canım hepsiyle görüş içine sinen neresi olursa orayı düşün ben firvdevse karar kıldım en yakın geldi

Back
X