Hayirlisiyla Nisan siz nezaman baslicaksiniz

Hayırlısı olsun inşallah haberleşelim benim kesin Nisan tarihleri umarım güzel olucak hersey

Bende kibrisi düşünüyordum ama son anda vazgecdim ispanyaya gidiyorum.sans yuksek diyorlar son sans
Ispanyayi neden tercih ettiniz ? Ben de kibrisi arastirdim. Ama bugun turkiyedeki doktorum girite ispanyads var dedi acaba fiyat ve basari orani daha mi iyi tesekkurler xxx

Sonuc alan yokzla
Ispanyayi neden tercih ettiniz ? Ben de kibrisi arastirdim. Ama bugun turkiyedeki doktorum girite ispanyads var dedi acaba fiyat ve basari orani daha mi iyi tesekkurler xxx
Ispanya da sans yüksek diye duymuştum fiyatta aynı olunca gitmek istedim.gittim ve hayalkırıklığı 1 embriyo koyuyor ve 15000 euroya patlıyor.sans%50 vazgeçsin.kıbrıs eniyisi çünkü dil fiyat girit konusunda hiç fikrim yok.son kararim kibris

Sonuc alan yokzla

Ispanya da sans yüksek diye duymuştum fiyatta aynı olunca gitmek istedim.gittim ve hayalkırıklığı 1 embriyo koyuyor ve 15000 euroya patlıyor.sans%50 vazgeçsin.kıbrıs eniyisi çünkü dil fiyat girit konusunda hiç fikrim yok.son kararim kibris
Ne zaman başlıyorsun tatlım...

Bende adet bekliyorum cnm. Sürecini mutlaka adım adım yaz bize merakla bekliyorum. Herşey çok güzel olsun inşallah..

Sonuc alan yokzla

Rabbim analı babalı büyütsün. Ben de donasyonu düşünüyorum. Hangi merkezde ysptırdınız. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Sağlıkla büyütün meleğinizi. Darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah.
Merhaba canım ben Lefkoşa tup bebek merkezinde Mehmet Emin KAPTAN'a gittim. Bende burdaki forumdan arkadaşlardan tavsiyeyle gittim. Giden arkadaşlar genelde ilk seferde hamile kalıyorlar bende dahil.o yüzden orayı seçtim. Belki diğer merkezler kadar çok lüks değil ama benim için başarısı önemlidi.zaten meleğimide kucağımı aldım. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin. Hoşçakalın

Merhaba canım ben Lefkoşa tup bebek merkezinde Mehmet Emin KAPTAN'a gittim. Bende burdaki forumdan arkadaşlardan tavsiyeyle gittim. Giden arkadaşlar genelde ilk seferde hamile kalıyorlar bende dahil.o yüzden orayı seçtim. Belki diğer merkezler kadar çok lüks değil ama benim için başarısı önemlidi.zaten meleğimide kucağımı aldım. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin. Hoşçakalın
Allahım mutluluğunuzu daim etsin. İsteyen herkese bana da yaşatsın. Ne kadar ödediniz merkeze ilginize çok teşekkür ederim.

Neden üye oldunuz buraya üstelik yeni uyesiniz reklam olmasın bu

Allahım mutluluğunuzu daim etsin. İsteyen herkese bana da yaşatsın. Ne kadar ödediniz merkeze ilginize çok teşekkür ederim.
Canım burda bazı arkadaşlar reklam yaptığımı zannediyor ücretinide sana mesajla yazayım özelden ne istersen sorabilirsin çünkü ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor. Çok şukurki hastalığımı öğrendikten sonra çok araştırdım tabi bu tavsiye doktorum sayesinde oldu. İnanıp inanmamak senin elinde. Bana yardımcı olan arkadaşın nikinide burdan sana yazayımistersen onada yazabilirsin. Kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilim ama insanın çaresiz kaldığında neler hissettiğini çok iyi bilirim o yüzden bir kişi bile cennet kokulu bir evlat sahibi olursa ne mutlu ona.

Neden üye oldunuz buraya üstelik yeni uyesiniz reklam olmasın bu
Bak canım bugun tam bir yıl oldu uye olalı.ben reklam yapmak istesem hergun her saat bu sitede olur bolbol reklam yaparım.ben değil ama sen yenisin sanırım geçmiş sayfalara bak anlarsın benimde neler çektiğimi. Ben kendi derdime derman buldum başkalarıda bulsun diye yazıyorum. Yoksa gidecek merkezmi yok.kıbrısa gidersen gorursun adım başı bir merkez var ve bir çoğuda benim gittiğimden daha luks. Tercih senin ister inan ister inanma. Rabbim yardımcı olan arkadaşlardan binlerce kez razı olsun.onların bazılarıyla whatsapp üzerinden bile goruştuk bana merak ettiği herşeyi anlattılar.bende onlar gibi olucam. Çünkü evlat kokusu öyle guzelki saatlerce içime çeksem doyamıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin. sende istersen sanada yazarım.hoşçakal

İyi akşamlar arkadaşımın adına yazıyorum firvdevs hocaya donasyon yaptirdi çok memnun kalmış 8 a kalite embriyo şu oldu dondurdu herşey çok güzel geliştiğini söyledi gitmek isteyenler için bilgi amaçlı yazmak istedim

Bak canım bugun tam bir yıl oldu uye olalı.ben reklam yapmak istesem hergun her saat bu sitede olur bolbol reklam yaparım.ben değil ama sen yenisin sanırım geçmiş sayfalara bak anlarsın benimde neler çektiğimi. Ben kendi derdime derman buldum başkalarıda bulsun diye yazıyorum. Yoksa gidecek merkezmi yok.kıbrısa gidersen gorursun adım başı bir merkez var ve bir çoğuda benim gittiğimden daha luks. Tercih senin ister inan ister inanma. Rabbim yardımcı olan arkadaşlardan binlerce kez razı olsun.onların bazılarıyla whatsapp üzerinden bile goruştuk bana merak ettiği herşeyi anlattılar.bende onlar gibi olucam. Çünkü evlat kokusu öyle guzelki saatlerce içime çeksem doyamıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin. sende istersen sanada yazarım.hoşçakal
Merhaba turkiyede saat kac bilmem ama burda sabahın 4 u .ne derece duygular yasiyoruzki uyku bile yok.doğal olarak burada reklam için görevlerde oluyor ve biz paranoya oluyoruz.belki gercekden ben öyle düşündüm çünkü heryerden gelen birşeyle le sürekli kafa karıştırıyor.tam karar veriyorsun başka birsey.anlamak lazım.iyi niyetin buysa teşekkür ederiz.bizim gibi insanların istismar edildiğini de unutmamak gerekiyor

B beybisii üyelik tarihin 31 ocak 2016 bir yıl değil 1 ay canım.neyse sen yaz isteyen inanır isteyen inanmaz.
Şu an 04 şubat 2017 sanırım tarihleri gözden kaçırdınız. Ben de uzun zamandır takipteyim, kimse kimseyi kandırmasın, duygularıyla oynamasın ama bu süreci başarıyla atlatmış insanlar deneyimlerini bizlerle paylaşsın. Allah hepimize yardım etsin.

Arkadaşım Mehmet Kaptan hakkında pek yazı bulamadığım için başka bir merkeze karar vermiştim senin yazınla kafam karıştı. Özelden de yazdım cevap alamadım. Dediğin gibi yardımcı olup, bilgi versen biraz da bizler de faydalanabilsek deneyimlerinden...

Back
X