Mrb arkadaşlar 1 şubat ta transferim oldu Allah izin verirse 13 şubatta kan testi olucam dün gece adet olacakmışım gibi belim ağrıdı karnım ve kasık bölgem şişti gazım oldu. adet olucam diye ödüm koptu. Akşam yemekte kuru fasulye yemiştim ondan olabilir mi diye de düşündüm. Sabah kalktığımda çok şükür ağrım yoktu Allah'a dualar ettim. Daha önce benim gibi transferin 6.ıncı günü böyle ağrı çeken oldumu içinizde lütfen deneyimlerinizi yazarmısınız.

Arkadaşım Mehmet Kaptan hakkında pek yazı bulamadığım için başka bir merkeze karar vermiştim senin yazınla kafam karıştı. Özelden de yazdım cevap alamadım. Dediğin gibi yardımcı olup, bilgi versen biraz da bizler de faydalanabilsek deneyimlerinden...[/QUOT
Şimdi yazdım mesajına cevap canım.kusura bakma ancak fırsat buldukça yazıyorum Allaha emanet olun :-)

Merhaba turkiyede saat kac bilmem ama burda sabahın 4 u .ne derece duygular yasiyoruzki uyku bile yok.doğal olarak burada reklam için görevlerde oluyor ve biz paranoya oluyoruz.belki gercekden ben öyle düşündüm çünkü heryerden gelen birşeyle le sürekli kafa karıştırıyor.tam karar veriyorsun başka birsey.anlamak lazım.iyi niyetin buysa teşekkür ederiz.bizim gibi insanların istismar edildiğini de unutmamak gerekiyor
neler yaşadığını anlayabiliyorum insan artık neye inanacağına şaşırıyor ama öyle pat diye karşındaki reklammı hem yeni üyesin falan yazınca benimde ne kadar üzülebileceğimide sende düşün. Ama bu kadar stes yapıp şüpheyle yaklaşırsan daha çok stres olursun. Bizlerin evlat özlemini en çok engelleyen sebep stres. Allah yardımcın olsun.

Mrb arkadaşlar 1 şubat ta transferim oldu Allah izin verirse 13 şubatta kan testi olucam dün gece adet olacakmışım gibi belim ağrıdı karnım ve kasık bölgem şişti gazım oldu. adet olucam diye ödüm koptu. Akşam yemekte kuru fasulye yemiştim ondan olabilir mi diye de düşündüm. Sabah kalktığımda çok şükür ağrım yoktu Allah'a dualar ettim. Daha önce benim gibi transferin 6.ıncı günü böyle ağrı çeken oldumu içinizde lütfen deneyimlerinizi yazarmısınız.
Cnm bağırsak hareketleri nedense transfer sonrası hep fazla hissediliyor ufak tefek batmalar ben de de olmuştu Allah yardımcın olsun umarım pozitif haberini alırız

Cnm bağırsak hareketleri nedense transfer sonrası hep fazla hissediliyor ufak tefek batmalar ben de de olmuştu Allah yardımcın olsun umarım pozitif haberini alırız
cevabın için çok teşekkür ederim. 3 gündür ağrılarım o günkü kadar çok değil fakat hafiften var yine yatıp dinlenirsem geçiyor. Kabızlığım hiç olmadı gece 11 de bir bardak süt içiyorum barsaklarıma çok iyi geliyor. Kan testime 4 gün kaldı inş hayırlı sonucu alırız canım. Allah Sana ve tüm hamişlere sağlıkla bebeğini kucaklatsın inş.

B beybisii üyelik tarihin 31 ocak 2016 bir yıl değil 1 ay canım.neyse sen yaz isteyen inanır isteyen inanmaz.
Sizin derdiniz ne anlamadım önce bir tarih hesabı nasıl yapılır öğren sonra bana laf yetiştir.arkadaşım bakın bende aynı sıkıntılardan geçtim yüzlerce mesaj okudum yüzlerce siteye girdim her okuduğuma inanmam gerekmiyor. Bilgileri aldım gerisini araştırıp kendim karar verdim.Allahtan siteye ilk girdiğimde sizlerle karşılaşmamışım. Yoksa gerçekten vazgeçerdim. Bu forumdaki kızlarla ne kadar konuştum herkes yaşadıklarını anlattı ona göre bende tecrübe edindim.ve defalarca farklı doktorların adını yazdılar bize bu merkezler iyi geldi dediler.bende ondan yazdım.yeminle bin pişman ettiniz. Madem bu kadar şuphecisiniz ne işiniz var forumlarda kimin doğru olduğunu nerden bileceksiniz.
Sizi Allaha havale ediyorum hem benim hakkıma giriyorsunuz hemde burdaki diğer insanların. O kadar anlayışla yaklaşmak istiyorum kalkmış bide tarih hesaplıyor onuda doğru yapamamışsın ya oda farklı bir konu.

cevabın için çok teşekkür ederim. 3 gündür ağrılarım o günkü kadar çok değil fakat hafiften var yine yatıp dinlenirsem geçiyor. Kabızlığım hiç olmadı gece 11 de bir bardak süt içiyorum barsaklarıma çok iyi geliyor. Kan testime 4 gün kaldı inş hayırlı sonucu alırız canım. Allah Sana ve tüm hamişlere sağlıkla bebeğini kucaklatsın inş.
İNŞALLAH GÜZEL HABERİNİ ALIP BİZİMLE PAYLAŞIRSIN

Ben evde test yapmıcam. Pazar günü kan testi yaptırıcam inş güzel haberi alırız canım dualarınızı bekliyorum.
Evde yapılan kan testlerinde bazen görünmeye biliyor. Kardeşim aralıklı olarak iki defa yapmasına rağmen çıkmamıştı şüphelenip kan testi yaptırdık. Bebek 9 haftalık olmuştı

Ay canım çok sevindim allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin kimde yaptirmistiniz onuda yazarsan herkeze umut olur

Back
X