- 23 Temmuz 2016
- 2.092
- 6.979
- 158
Mutlu haberini bekliyoruz inşallahInşallah hepimiz için hayırlısı olsun Benim Pazartesi test günüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu haberini bekliyoruz inşallahInşallah hepimiz için hayırlısı olsun Benim Pazartesi test günüm
Kaç embriyo yüklenmişti, umarım bu kez tutmuşturArmağan Ulubaş ilk donasyonumu yapan dr maalesef sonuç negatif16 Mart başka bi dr da 2. Transfer yapıldı ayın 28 i tahlil yapacağım
3 embriyo öncekiKaç embriyo yüklenmişti, umarım bu kez tutmuştur
o nerden çıktı nasıl vefat etmiş hiç bir haberde yok amaVe istanbuldayim ..yanliz bugun birseye cok üzüldüm sevgili halit fırat erden vefat etmiş.mekanı cennet olsun
Bu konu başlığı ile erken menepoza girmiş kendi yumurtası olmayan yada yaşı geçtiği için tüp bebekte başarı sağlayamayan kadınların buluştuğu sanal ve gerçek dışı bir ortam yaratmaktır.
Aynı zamanda kendi yumurtası olsa bile eşinde hiç sperm olmadığı için yine çocuk hasreti çeken anne adaylarına da bir nebze sanal umut olacaktır.
Diğer yandan bu yolu seçip çocuk sahibi olanların deneyimlerini ve geçtikleri süreçlerini bizle paylaşacağı bir ortam hepimiz için sanal sinerji yaratmaya yardımcı olacaktır...
hayattaki en büyük zorluk olan çocuk hasretinin ruhumuza yüklediği bu ağırlıktan bu sanal ortamda paylaşarak altından kalkabiliriz belki.
sizleri bu platforma tüm duygu ve düşünceleriniz paylaşmaya davet ediyorum.
!!!!!!Çocuk sahibi olmak için seçilen bu yol aslında ülkemizde yasak olup hapis cezası vardır.!!!!!!
Ama bir çok ülkedede yasak değildir. Anne olma isteğinin en derin varolma isteği olduğunu bilen bizler için bu yasak caydırıcıdır. Burada yazılanlar sadece hayal dünyamızdır..
sevgiyle kalın
Canım biz tedaviye 9 aralıkta başladık 26 ocakta Kıbrıs ta olmamız söylendi 27 ocakta eşimden sperm alındı yumurtalar döllenmeye bırakıldı aynı gün beni crinino jele başlattılar. 1 şubatta transferim oldu. 3 embriyo konuldu bana.tahminimce Sizi mayısın ilk haftası çağırabilirler. İnş Canım oradan karnında bebeğinle dönersin. İnş tüm isteyenlere Allah hamile kalmayı ve sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.Dünya tüp bebek merkezi personelinden ben çok memnun kaldım güleryüzlü insanlar hastane gayet hijyenikti. Biz oradayken ( 7 gece kaldık ) 3 kez hastaneye gittik. İlkinde Dr Berk Beyle Tanışmaya gittiğimiz gün bizi gayet nazik karşıladı sorularıma içtenlikle cvp verdi güven veren bir Dr. Gitmek isteyenlere Tavsiye edebilirim.Açıklamarın için çok teşekkür ederim :) o zaman bizim Kıbrısa gidişimiz Nisan sonunu bulucak sanırım.. İnşallah benim de sonucum senin gibi gebelik olur :) Allah hayırlısı ile bebişlerini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla :)
terbiyesizlik yapma yaşamadığın sınanmadığın bir acı üzerine de ahkam kesme 12 sene uğraştım ve şükür ki bu yolla bir evladım olacak.Evet evlatlık alırdım denedim de ama o iş sandığın kadar kolay değil ha deyince devlet sana al bu bebek senin demiyor 21 yaşında çocuğun olmaz deyip tedavi etme gereği duymuyor ama sana kısırlık raporu verip evlatlıkta aldırmıyor bekle diyor 45 yaşına kadar peki o zamana kadar neler yaşadığımız neler hissettiğimiz hakkında da aslanlar gibi bir bilgin var mı yok .Bende senin kadar istiyorum burdaki bu çabayı veren her kadın gibi karnımda taşımak tekmelerini hissetmek hamilelik giyip gezinmek evladımı dogurmak emzirmek burdaki anne adayları öyle 2-3 sene tedavi görüp bu yola başvurmuş kişiler değil senelerce tedavi görüp evlat hasreti çeken ve bir ümit deyip bu tedaviye başlayan kişiler emin ol çok kolay değil böyle birşeyi kabullenmek 1 ay sonra doğum edecegim ve hala takip ediyorum burdaki arkadaşlarıma dua ediyorum çünkü onların duygularını anlıyorum çektikleri acıları biliyorum destek olmayacaksan köstekte olma git burun estetiginle ilgilen ! Ha bu arada evladının olması evlatlık almana engel değil bence hala geç kalmış sayılmazsın akıl verecegine bence bi tane de ordan al layıkıyla ona da annelik yap bişey kaybetmezsin.Çok merak ediyorum .. anne olmak için 9 ay karnında taşımak şart mı?? Denedim çocuğum olmadı ilk başlarda düşünüyorum da eğer hiç olmasaydı kimsesiz anne babaya muhtaç bir yavruyu evlat edinir anneliğin kralını yaşardım. Herşeyin Hayırlısı verende vermeyende yaradan...
Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah arkadaşım . Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Sen stres yapma, sağlıcskla kal.terbiyesizlik yapma yaşamadığın sınanmadığın bir acı üzerine de ahkam kesme 12 sene uğraştım ve şükür ki bu yolla bir evladım olacak.Evet evlatlık alırdım denedim de ama o iş sandığın kadar kolay değil ha deyince devlet sana al bu bebek senin demiyor 21 yaşında çocuğun olmaz deyip tedavi etme gereği duymuyor ama sana kısırlık raporu verip evlatlıkta aldırmıyor bekle diyor 45 yaşına kadar peki o zamana kadar neler yaşadığımız neler hissettiğimiz hakkında da aslanlar gibi bir bilgin var mı yok .Bende senin kadar istiyorum burdaki bu çabayı veren her kadın gibi karnımda taşımak tekmelerini hissetmek hamilelik giyip gezinmek evladımı dogurmak emzirmek burdaki anne adayları öyle 2-3 sene tedavi görüp bu yola başvurmuş kişiler değil senelerce tedavi görüp evlat hasreti çeken ve bir ümit deyip bu tedaviye başlayan kişiler emin ol çok kolay değil böyle birşeyi kabullenmek 1 ay sonra doğum edecegim ve hala takip ediyorum burdaki arkadaşlarıma dua ediyorum çünkü onların duygularını anlıyorum çektikleri acıları biliyorum destek olmayacaksan köstekte olma git burun estetiginle ilgilen ! Ha bu arada evladının olması evlatlık almana engel değil bence hala geç kalmış sayılmazsın akıl verecegine bence bi tane de ordan al layıkıyla ona da annelik yap bişey kaybetmezsin.
Papatyaya katılıyorum, kimileri2icin çocuk sahibi olabilmek çok zorlu bir süreç, maddi yani kadarr hatta çok çok fazla psikoloji yani var..Sizin dusunebildiginiz kadar bizlerde düşünüyor ve her olasılığı degerlendiriyoruz. Ama siz düşünmenizi yarim bırakmış çocuğunuz olduktan sonra evlat edinmemişsiniz. Size gore Madem evlat edinmek donasyondan daha kıymetli bence çocuğunuzun olması sizi durdurmamaliydi..Hadi bir tane kimsesi yavru alın..Çok merak ediyorum .. anne olmak için 9 ay karnında taşımak şart mı?? Denedim çocuğum olmadı ilk başlarda düşünüyorum da eğer hiç olmasaydı kimsesiz anne babaya muhtaç bir yavruyu evlat edinir anneliğin kralını yaşardım. Herşeyin Hayırlısı verende vermeyende yaradan...
Papatyaya katılıyorum, kimileri2icin çocuk sahibi olabilmek çok zorlu bir süreç, maddi yani kadarr hatta çok çok fazla psikoloji yani var..Sizin dusunebildiginiz kadar bizlerde düşünüyor ve her olasılığı degerlendiriyoruz. Ama siz düşünmenizi yarim bırakmış çocuğunuz olduktan sonra evlat edinmemişsiniz. Size gore Madem evlat edinmek donasyondan daha kıymetli bence çocuğunuzun olması sizi durdurmamaliydi..Hadi bir tane kimsesi yavru alın..
Diyeceğim süreçleri çok iyi bilmeden insanların ne düşündüğünü neleri ölçüp tarttiguni anlamadan ahkam kesmeyin.. Önce düşünün sonra yazın.. ...
-tubitak birsey sorucam senin ne işin var bu forumda bir de bakayim bana.merakın ne küçük bit
terbiyesizlik yapma yaşamadığın sınanmadığın bir acı üzerine de ahkam kesme 12 sene uğraştım ve şükür ki bu yolla bir evladım olacak.Evet evlatlık alırdım denedim de ama o iş sandığın kadar kolay değil ha deyince devlet sana al bu bebek senin demiyor 21 yaşında çocuğun olmaz deyip tedavi etme gereği duymuyor ama sana kısırlık raporu verip evlatlıkta aldırmıyor bekle diyor 45 yaşına kadar peki o zamana kadar neler yaşadığımız neler hissettiğimiz hakkında da aslanlar gibi bir bilgin var mı yok .Bende senin kadar istiyorum burdaki bu çabayı veren her kadın gibi karnımda taşımak tekmelerini hissetmek hamilelik giyip gezinmek evladımı dogurmak emzirmek burdaki anne adayları öyle 2-3 sene tedavi görüp bu yola başvurmuş kişiler değil senelerce tedavi görüp evlat hasreti çeken ve bir ümit deyip bu tedaviye başlayan kişiler emin ol çok kolay değil böyle birşeyi kabullenmek 1 ay sonra doğum edecegim ve hala takip ediyorum burdaki arkadaşlarıma dua ediyorum çünkü onların duygularını anlıyorum çektikleri acıları biliyorum destek olmayacaksan köstekte olma git burun estetiginle ilgilen ! Ha bu arada evladının olması evlatlık almana engel değil bence hala geç kalmış sayılmazsın akıl verecegine bence bi tane de ordan al layıkıyla ona da annelik yap bişey kaybetmezsin.
Papatyaya katılıyorum, kimileri2icin çocuk sahibi olabilmek çok zorlu bir süreç, maddi yani kadarr hatta çok çok fazla psikoloji yani var..Sizin dusunebildiginiz kadar bizlerde düşünüyor ve her olasılığı degerlendiriyoruz. Ama siz düşünmenizi yarim bırakmış çocuğunuz olduktan sonra evlat edinmemişsiniz. Size gore Madem evlat edinmek donasyondan daha kıymetli bence çocuğunuzun olması sizi durdurmamaliydi..Hadi bir tane kimsesi yavru alın..
Diyeceğim süreçleri çok iyi bilmeden insanların ne düşündüğünü neleri ölçüp tarttiguni anlamadan ahkam kesmeyin.. Önce düşünün sonra yazın.. ...
İnşallah öyle olur.. düşününce çok heyecanlanıyorum.. umarım güzel haberlerle döneriz :)Benim de nisan 18 gibi orada olacak tedavim. İnşallah birbirimize müjdeleriz hamilelik habe
Yani sanırım dediğin gibi mayıs ilk haftası olucak.. Ay canım inşallah dediğin gibi bebeğimle dönerimm.. Amin ALLAH herkese anne olmayı nasip etsin sağlıkla .. Doktor konusunda da o kadar araştırdım , diğer doktorlara gidenlerin yazdıklarını uzun uzun okudum ama nedense içime Berk Bey sindi.. sebebini ben de bilmiyorum..inşallah senin de dediğin gibi ben de herşeyden memnun kalırım da hayırlı haberlerle dönerim :)Canım biz tedaviye 9 aralıkta başladık 26 ocakta Kıbrıs ta olmamız söylendi 27 ocakta eşimden sperm alındı yumurtalar döllenmeye bırakıldı aynı gün beni crinino jele başlattılar. 1 şubatta transferim oldu. 3 embriyo konuldu bana.tahminimce Sizi mayısın ilk haftası çağırabilirler. İnş Canım oradan karnında bebeğinle dönersin. İnş tüm isteyenlere Allah hamile kalmayı ve sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.Dünya tüp bebek merkezi personelinden ben çok memnun kaldım güleryüzlü insanlar hastane gayet hijyenikti. Biz oradayken ( 7 gece kaldık ) 3 kez hastaneye gittik. İlkinde Dr Berk Beyle Tanışmaya gittiğimiz gün bizi gayet nazik karşıladı sorularıma içtenlikle cvp verdi güven veren bir Dr. Gitmek isteyenlere Tavsiye edebilirim.
Test yaptınız mı müjdeli haber beklemedeyimArmağan Ulubaş ilk donasyonumu yapan dr maalesef sonuç negatif16 Mart başka bi dr da 2. Transfer yapıldı ayın 28 i tahlil yapacağım
Benim yorumum terbiyesizlikse sizin yaptığınız da suç oluyor , ülkemizde izin dahi Yok kimse sizi suçlamıyor ama !! Sadece merak ediyorum dedim evet benim bir çocuğum oldu ama olmasaydı alırdım zaten ilk başta olmadı 2. Düşünüyorum belki alırım neden olmasın ? Anne babaya aileye o kadar ihtiyacı olan yavrucak var ki... herkesin kendi tercihi saygı duyuyorum ! Fakat sorguladığımız anlamadığım şeyler hissetmediğimden değil! Sadece ve sadece ileride daha kötü sonuçlar doğurmaması..
yarın yapacağım inşallah müjdeli haber verırımTest yaptınız mı müjdeli haber beklemedeyim