Hay ağzına sağlık arkadaşım duygulara tercüman olmuşsun... evladı olup bu sorunları yaşamayan biri bu foruma girip okuyup yazma gereği neden duyar ki o vakti çocuğuna harcasa ya...Allah burdaki herkese evlat nasip etsin inşallah gereksiz konuşmaları kimse kafasına takıp da demoralize olmasın sakın.terbiyesizlik yapma yaşamadığın sınanmadığın bir acı üzerine de ahkam kesme 12 sene uğraştım ve şükür ki bu yolla bir evladım olacak.Evet evlatlık alırdım denedim de ama o iş sandığın kadar kolay değil ha deyince devlet sana al bu bebek senin demiyor 21 yaşında çocuğun olmaz deyip tedavi etme gereği duymuyor ama sana kısırlık raporu verip evlatlıkta aldırmıyor bekle diyor 45 yaşına kadar peki o zamana kadar neler yaşadığımız neler hissettiğimiz hakkında da aslanlar gibi bir bilgin var mı yok .Bende senin kadar istiyorum burdaki bu çabayı veren her kadın gibi karnımda taşımak tekmelerini hissetmek hamilelik giyip gezinmek evladımı dogurmak emzirmek burdaki anne adayları öyle 2-3 sene tedavi görüp bu yola başvurmuş kişiler değil senelerce tedavi görüp evlat hasreti çeken ve bir ümit deyip bu tedaviye başlayan kişiler emin ol çok kolay değil böyle birşeyi kabullenmek 1 ay sonra doğum edecegim ve hala takip ediyorum burdaki arkadaşlarıma dua ediyorum çünkü onların duygularını anlıyorum çektikleri acıları biliyorum destek olmayacaksan köstekte olma git burun estetiginle ilgilen ! Ha bu arada evladının olması evlatlık almana engel değil bence hala geç kalmış sayılmazsın akıl verecegine bence bi tane de ordan al layıkıyla ona da annelik yap bişey kaybetmezsin.