- 18 Ocak 2017
- 117
- 120
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende zehra hanim à basliyacagim haziraninbasindaperşembe bende kıbrısa geliyorum
kliniklerle görüşücem
hangi klinikde denme yapıyorusnuz?
Bende zehra hanim à basliyacagim haziraninbasinda
Yaa lütfen bozma moralini..daha henüz bitmemiş herşey..cumayı bekle..kalbini ferah t ut. Çık dolaş yormadan kendini..Allah büyük..hayırlısı de içinden... Moralsiz olmak en kötüsü...herşeye rağmen hayat devam edecek..sevgiler..Kizlar dün evvelki gün merakına yenildim ağlaya ağlaya test yapdim çoook silik hayal gibi gördüm.dün gene yapdim biraz daha iyi gördüm bugün o cizgi hafiflemis gibi geldi 1 saat sonra bir daha yapdim başka markayla hayal oldu.olmadi galiba
Benim doktorum Firdevs hoca, kısmetse yarın yolcuyuz. Salı transferimiz var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.perşembe bende kıbrısa geliyorum
kliniklerle görüşücem
hangi klinikde denme yapıyorusnuz?
Benim doktorum Firdevs hoca, kısmetse yarın yolcuyuz. Salı transferimiz var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Hadi hayırlısı...Güzel haberler olsun inşallah....Evett sona geldik yarın kan vermeye karar verdim dualariniz benden yana olsun rabbim emegimi bosa cikarmasin sevgiler kizlar
Merhaba.. benim dün ölçüm yapıldı ve 9 cm çıktı. doktor artık bundan sonrası kıbrısta dedi. orayı da aradım şimdi haber bekliyorum..İlaca perşembe başladım. Pazartesi ölçüm yapıldı cuma ölçüm yapıldı bugün tekrar ölçüm yapıldı. Sizin hoca kim acaba
sirf sizin icin girdim, dualarimdasiniz,hayirli pozitif pozitif haberlerinizi bekliyorum,Allah gonlunuze gore versin...Kızlar benim koca beni götürmüyor bugünde kaldum
Amin canım inan kafayı yemiş gibiyim silik çizgileri gördüm ama beni korkutan goguslerimin açısının geçmesi.çünkü adetten 3 gun önce acı kesilir.şu anda ayağımda üç çorap yatıyorum ayaklarım çok usuyor.sirf sizin icin girdim, dualarimdasiniz,hayirli pozitif pozitif haberlerinizi bekliyorum,Allah gonlunuze gore versin...
insan hep belirti ariyor cok iyi bilirim hem de cok, insallah sizinledirler, sizinle can kan bulsunlar, zaman su gibi gecsin,mujdeli haberinizi duyalimsekerpancari cok teşekkür ederim bu beni çok üzecek inan dualarinaa teşekkür ederim
Arkadaşım benim normal tüp bebek denememde tuttugu zaman hiç belirti olmamıştı.hatta tutmadı diye çok üzülmüştüm. Ama kan testine kadar bekledim. Belirtiler (Göğüs acıması, ateş basması vs) keseyi gördükten sonra başlamıştı bende. İnşallah senin de yarın iyi sonucun olur....Amin canım inan kafayı yemiş gibiyim silik çizgileri gördüm ama beni korkutan goguslerimin açısının geçmesi.çünkü adetten 3 gun önce acı kesilir.şu anda ayağımda üç çorap yatıyorum ayaklarım çok usuyor.
Of minemm gercekden cokk zor stress yapma diyorlar kolaymi yas resmen depresyona girdimm.Yarin herşey ciksinn.beni ençok baskalarina izah uziyorArkadaşım benim normal tüp bebek denememde tuttugu zaman hiç belirti olmamıştı.hatta tutmadı diye çok üzülmüştüm. Ama kan testine kadar bekledim. Belirtiler (Göğüs acıması, ateş basması vs) keseyi gördükten sonra başlamıştı bende. İnşallah senin de yarın iyi sonucun olur....
Of minemm gercekden cokk zor stress yapma diyorlar kolaymi yas resmen depresyona girdimm.Yarin herşey ciksinn.beni ençok baskalarina izah uziyor