Bende zehra hanim à basliyacagim haziraninbasinda

zeyha hnm bu hafta yokmuş bende onu istedim görüşmek için aslında..
bende hasan bey ile görüşücem perşembe günü bakalım
inceledim araştırdımda doktorlarda inanılmaz iyi geçmişleri
inş güzel sonuçlar alırız..
sen ne yaptırıyorsun yum donasyonu mu?

Kizlar dün evvelki gün merakına yenildim ağlaya ağlaya test yapdim çoook silik hayal gibi gördüm.dün gene yapdim biraz daha iyi gördüm bugün o cizgi hafiflemis gibi geldi 1 saat sonra bir daha yapdim başka markayla hayal oldu.olmadi galiba
Yaa lütfen bozma moralini..daha henüz bitmemiş herşey..cumayı bekle..kalbini ferah t ut. Çık dolaş yormadan kendini..Allah büyük..hayırlısı de içinden... Moralsiz olmak en kötüsü...herşeye rağmen hayat devam edecek..sevgiler..

Merhaba kaderdaşlarım yol hazırlığım tamam yarın ve salı büyük gün. Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin yüzümüzü güldürsün inşallah .

sirf sizin icin girdim, dualarimdasiniz,hayirli pozitif pozitif haberlerinizi bekliyorum,Allah gonlunuze gore versin...
Amin canım inan kafayı yemiş gibiyim silik çizgileri gördüm ama beni korkutan goguslerimin açısının geçmesi.çünkü adetten 3 gun önce acı kesilir.şu anda ayağımda üç çorap yatıyorum ayaklarım çok usuyor.

Amin canım inan kafayı yemiş gibiyim silik çizgileri gördüm ama beni korkutan goguslerimin açısının geçmesi.çünkü adetten 3 gun önce acı kesilir.şu anda ayağımda üç çorap yatıyorum ayaklarım çok usuyor.
Arkadaşım benim normal tüp bebek denememde tuttugu zaman hiç belirti olmamıştı.hatta tutmadı diye çok üzülmüştüm. Ama kan testine kadar bekledim. Belirtiler (Göğüs acıması, ateş basması vs) keseyi gördükten sonra başlamıştı bende. İnşallah senin de yarın iyi sonucun olur....

Arkadaşım benim normal tüp bebek denememde tuttugu zaman hiç belirti olmamıştı.hatta tutmadı diye çok üzülmüştüm. Ama kan testine kadar bekledim. Belirtiler (Göğüs acıması, ateş basması vs) keseyi gördükten sonra başlamıştı bende. İnşallah senin de yarın iyi sonucun olur....
Of minemm gercekden cokk zor stress yapma diyorlar kolaymi yas resmen depresyona girdimm.Yarin herşey ciksinn.beni ençok baskalarina izah uziyor

Of minemm gercekden cokk zor stress yapma diyorlar kolaymi yas resmen depresyona girdimm.Yarin herşey ciksinn.beni ençok baskalarina izah uziyor

Haklısın çok zor durumumuz. Yaştan dolayı Endişe, stres. Bir de elâlemin meraklı soruları. Ama devAm edebilmek için güçlü olmaktan başka şansımız yok maalesef. Ben artık Başkalarını umursamıyorum pek. Hatta ay niye çocuk yapmıyorsunuz kaç yıllık evlisiniz vs. Diyenlere direkt bizim çocuğumuz olmuyor diyorum bir daha sormaya cesaret edemiyorlar bile. Biliyorum arkamdan ay yazık vs diyorlar biliyorum ama bir de onları düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum.

Hepimiz güçlü kadınlarız. Burada yazan, yazmayan, bizim geçtiğimiz yollardan geçen herkes etrafımızda konuşanlardan, dedikodu yapanlardan, acıyanlardan çok daha güçlü, azimli kadınlarız. İnşallah yarın sende güzel sonucunu alırsın ve devamı da iyi gider. Ama Allah korusun negatif sonuç alırsan da lütfen kendini hırpalama. Biliyorum çok zor ama yavrularımıza kavuşmak istiyorsak ilk önce kendimiz iyi olmalıyız fiziken ve ruhen.

Ne Demiş Hz. Mevlana
Ümitsizlikten sonra nice ümitler, karanlıkların sonunda nice güneşler var.

Sevgiyle kucaklıyorum arkadaşım...

Back
X