- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ilaçları hala içiyorum.. Bir umut işte.. Olmazsa da Allah'ın takdiri artık.. Elimden gelenin en ötesini yaptım. Bundan daha ötesi yok.. Sen de içini ferah tut lütfen.. İnşallah her şey yolunda gider Allah ın izniyle..Bende 7 haftaligim ancak gogus agrilarim azaldi çarşamba günü belcikaya donucem .dr n bana 1 ay sonra gel dedi ama ben pazartesi gene gideceğim.ultrasona giricem sanki bebegime birsey olmuş gibi geliyor çok korkuyorum.Rabbimiz mucizeleri bitmez arkadasim.pazartesi ola hayrola
Benim şu anda tekrarlayacak maddi manevi gücüm yok ne yazık ki.. İnşallah sizinki hayırlısı ile bu sefer olur..Ben de negatifi yaşadım yeni adet oldum. Bir daha ki adetimde başlayacağım kısmetse eabbim nasip edecek inşallah hayırlısıyla sizler de kucağınıza alın inşallah sevgilerimle
Çok teşekkür ederim.. İlaçları içiyorum crinone jel için de yapıyorum hala.. Yarın tekrar yaptırıcam kesin.. Artık olmazsa da kısmet değilmiş demek ki.. Çok çok sağol desteğin için
İnşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursunBenim şu anda tekrarlayacak maddi manevi gücüm yok ne yazık ki.. İnşallah sizinki hayırlısı ile bu sefer olur..
İnşallah..İnşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun
Allah yureginize insirah ferahligi versin, gule gule gitmeyi nasip etsin, bebecigin hicbir seyi yok insallah,sakin sessiz buyuyorBende belcikaya dönüyorum bugün son kez ultrasona giricem inanin hiç bir belirtim yok ve bebegime birsey oldu sanıyorum çok korkuyorum cok
Hayırlısı ile güle güle git canım.. Bebişini de Allah'ın izni ile sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. Yüreğini ferah tut..Bende belcikaya dönüyorum bugün son kez ultrasona giricem inanin hiç bir belirtim yok ve bebegime birsey oldu sanıyorum çok korkuyorum cok
mrb arkadaşlar transferden sonra proluton depot iğnesi yaptırmış mıydı doktorunuz yardımcı olur musunuz
37 yaş canım maalesef 5 tanenin 2 tanesi transfer edildi 3 tanesine çöp dedilerYas kac canım... hiç dondurulmus vs kalmadı mı ?
N NC1907 Berk bey öyle uygun gördü sanırım dünya tüp bebek genelde 3. gün transfer ediyor anladığım kadarıyla. Yumurta kalitem için çok iyi dediler. 5.güne en iyi yer anne rahmi olduğu için gitmemişler.cnm neden 3. gün embriyosu transfer edildi..
sperm donasyonu ise 5. güne neden gitmedi..
yumurtada sorun var mı?