akideciknane akideciknane hiç panik olma bendede oldu hatta kanama gibide oldu hastaneye gittik yerleşme kanamalari normal dediler zaten dvmida gelmedi ha çok yoğun olur reglideki gibi o başka o zaman hemen acile gitmelisin vakit kaybetmeden canim, Ağir hic kaldirma uzun uzun yūrūme en azindan ilk 3 ay icin ben hep uzandim dinlendim arada kalktim dolaştim ,simdi dūzenli yūrūyūşūmūde , islerimide kendimi yormadan yapiyorum ...

Bende 7 haftaligim ancak gogus agrilarim azaldi çarşamba günü belcikaya donucem .dr n bana 1 ay sonra gel dedi ama ben pazartesi gene gideceğim.ultrasona giricem sanki bebegime birsey olmuş gibi geliyor çok korkuyorum.Rabbimiz mucizeleri bitmez arkadasim.pazartesi ola hayrola
Valla ilaçları hala içiyorum.. Bir umut işte.. Olmazsa da Allah'ın takdiri artık.. Elimden gelenin en ötesini yaptım. Bundan daha ötesi yok.. Sen de içini ferah tut lütfen.. İnşallah her şey yolunda gider Allah ın izniyle..

Ben de negatifi yaşadım yeni adet oldum. Bir daha ki adetimde başlayacağım kısmetse eabbim nasip edecek inşallah hayırlısıyla sizler de kucağınıza alın inşallah sevgilerimle
Benim şu anda tekrarlayacak maddi manevi gücüm yok ne yazık ki.. İnşallah sizinki hayırlısı ile bu sefer olur..

X xfilo cnm yarin birdaha kan var belkide ancak toparlanir kendini katlar sonucun geç oluşanlarda oluyor , sağlik ve sabir diliyorum biliyorum cokkk zor ama vazgeçme negatifsede hepimiz yaşadik seni en iyi biz anlariz ama yilma ... öpūyorum
Çok teşekkür ederim.. İlaçları içiyorum crinone jel için de yapıyorum hala.. Yarın tekrar yaptırıcam kesin.. Artık olmazsa da kısmet değilmiş demek ki.. Çok çok sağol desteğin için

Arkadaşlarım kullandığınız ilaçlardan bahsedermisiniz ve adetin kaçıncı günü başladınız.. Benim transferim bu ayki adetimden sonra planlandı. Ben menopozda olduğumdan dolayı cylo prognova içiyorum 2 aydır geçen ay 21 draje bitti 3 gün içinde adet olmuştum. Bu ayda geçen aya göre hesap yapıldı 22 mayıs yani bugün adet olacağım diye transfer tarihi ayarlanmıştı fakat 21 draje ilaç bitmeden ayın 18 adet oldum dört gün önce bugün adetimin 5. Günü ve hala bana ilaç başlatmadılar kafam karıştı

Bende belcikaya dönüyorum bugün son kez ultrasona giricem inanin hiç bir belirtim yok ve bebegime birsey oldu sanıyorum çok korkuyorum cok
Allah yureginize insirah ferahligi versin, gule gule gitmeyi nasip etsin, bebecigin hicbir seyi yok insallah,sakin sessiz buyuyor

Bende belcikaya dönüyorum bugün son kez ultrasona giricem inanin hiç bir belirtim yok ve bebegime birsey oldu sanıyorum çok korkuyorum cok
Hayırlısı ile güle güle git canım.. Bebişini de Allah'ın izni ile sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. Yüreğini ferah tut..

kızlarr sperm donasyonu yapanlar durumlarınızı yazın lütfen
ne aşamadasınız gebelik oldu mu?
takipler nasıl
yazın lütfenn

cnm neden 3. gün embriyosu transfer edildi..
sperm donasyonu ise 5. güne neden gitmedi..
yumurtada sorun var mı?
N NC1907 Berk bey öyle uygun gördü sanırım dünya tüp bebek genelde 3. gün transfer ediyor anladığım kadarıyla. Yumurta kalitem için çok iyi dediler. 5.güne en iyi yer anne rahmi olduğu için gitmemişler.

Back
X