• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akideciknane akideciknane iyi tatiller cnm aman dikkat et kendine bebişine ‍♂️biz 33 haftalik olduk heyecan hazirliklar dvm ediyor , rabbim sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin çokkk zor zamanlardan gectik būtūn arkadaslarimiza kolayliklar ve sabir diliyorum , sevgiler.
Sağol amin canım ben iyiyim bazen ben iş ıyimi sorusu hariç?ama diyorum kötü bir şey olsa birşeyler olurdu.sadece enterasan olan başlarda seyrek olan bulantı sabahları başladı.20 inci haftada.sulur iyiyiz gobis büyüyü ama yumuşak.

Kızlar transferin 5.gunu progesteronu 9 ya da 9 a yakın çıkan var mı aranızda

Slm canlar, acil cevap verirseniz sevinirim haziran ayında kimyasal gebelik yaşamıştım biliyorsunuz, bu ay donmuşlarla denicez bütün prosüdürler aynı adetin 2. Günü ilaçlara başladım farklı olarak haftada bir serum tedavisi oluyorum geçen hafta rahim kalınlığı 7 mm di yarın en son tekrar rahim kalınlığına bakılıcak ve Allah izin verirse bu hafta transfer olucak ama az önce kasıklarımda ağrı başladı ve kahverengi akıntım oldu 7-8 damla sizdede oldumu, bu benim 3 donasyonum ve daha öncede 1 kere normal kendi yumurtamdan denenmişti hiç bir tedavimde böyle ara kanama yaşamadım acaba iptal mi olucak

Slm canlar, acil cevap verirseniz sevinirim haziran ayında kimyasal gebelik yaşamıştım biliyorsunuz, bu ay donmuşlarla denicez bütün prosüdürler aynı adetin 2. Günü ilaçlara başladım farklı olarak haftada bir serum tedavisi oluyorum geçen hafta rahim kalınlığı 7 mm di yarın en son tekrar rahim kalınlığına bakılıcak ve Allah izin verirse bu hafta transfer olucak ama az önce kasıklarımda ağrı başladı ve kahverengi akıntım oldu 7-8 damla sizdede oldumu, bu benim 3 donasyonum ve daha öncede 1 kere normal kendi yumurtamdan denenmişti hiç bir tedavimde böyle ara kanama yaşamadım acaba iptal mi olucak
İnşAllah ara kanamasından rahim incelmez
Ama yarın ultrasonda incelme görürlerse veya kavitede sıvı hiç teredüt etmeden iptal et tedavini
Üzme kendini biliyorum çok yorucu bu tedavi aşaması ancak negativ sonuç bizi dahada üzüyor
Yarına güzel haberler diliyorum arkadaşım

İnşAllah ara kanamasından rahim incelmez
Ama yarın ultrasonda incelme görürlerse veya kavitede sıvı hiç teredüt etmeden iptal et tedavini
Üzme kendini biliyorum çok yorucu bu tedavi aşaması ancak negativ sonuç bizi dahada üzüyor
Yarına güzel haberler diliyorum arkadaşım
İnternette araştırma yaptım aldığım serumda soya lesitini varmış doğal östrojen tedavisi için kullanılıyormuş aynı zamanda sanırım kullandığım estrofem ilacı ile fazla geldi rahim fazla kalınlaşmış ise ara kahverengi kanama oluyormuş, bakalım yarın rahim kaç mm oldu hayırlısı cevabın için teşekkür ederim

İnternette araştırma yaptım aldığım serumda soya lesitini varmış doğal östrojen tedavisi için kullanılıyormuş aynı zamanda sanırım kullandığım estrofem ilacı ile fazla geldi rahim fazla kalınlaşmış ise ara kahverengi kanama oluyormuş, bakalım yarın rahim kaç mm oldu hayırlısı cevabın için teşekkür ederim
Canim kacinci kontrolun bugun. Benim de bufun kontrolum var sanirim ayni tarihlere denk gelecegiz

CANIM ULTRASON SONRASI BANADA YAZ MERAK ETTİM BU DURUMU
HEPİMİZİN BAŞINA GELE BİLİR
İNŞALLAH BOŞ ŞEYDİR

Canım son kontrolümdü ama malesef işlem iptal edildi rahim incelmiş sancım var adet olucam tarlusel ilaç verdi 6 gün kullanıcam adet olunca tekrar başlıycaz inşallah
Ah canim ya hayirlisi. Ben de suan dr da sira bekliyorum bakilacak kalinliga son kontrolum benim de . Bakalim ne cikacak

Canım işlem iptal edildi rahim dökülmeye başlamış incelmiş herşeyi sil baştan off
HİÇ ÜZÜLME GEÇ OLSUN İYİ SONUÇLU OLSUN
SON TRANSFERİM MARTA OLDU VE KÖTÜ BİR RAHİMLE GİTİM VE KOCAMAN NEGATİVİMİ ALDIM
EN KALİTELİ EMBRİYOLAR ÇÖPE GİTTİ
KEŞKE BEN İPTAL ETSEYDİM TEDAVİMİ AMA PROF AYDAN BİRİYE GÜVENDİM VE EN KÖTÜ RAHİMLE GİTTİM TRANSFERE
3 AYDI DR CEM AKARSUYA GİDİYORUM ALLAH DOKTORUMUN NE MURADI VARSA VERSİN OKADAR DİSTİPLİNLİ BİR İNSAN ADET OLDUM ÇAĞIRDI KONTROLE TATİLE GİDİCEKTİ SON GÜNÜYDÜ DEDİ SENİ KONTROL ETMESEYDİ TATİLDE RAHAT EDEMEZDİM
BEN İLK DEFA BÖYLE VİCDANLI DİSİPLİNLİ BİR DOKTORA RAST GELDİM ÇOK MUTLUYUM CEM BEYİ TANIDIĞIMA

Canım işlem iptal edildi rahim dökülmeye başlamış incelmiş herşeyi sil baştan off
BİRDE ARKADAŞIM BİR ŞEY HATIRLADIM
TEDAVİYE BAŞLAMIŞTIM DR TEDAVİMİ UZATI YANİ ESTROFEMİ 20 GÜN İÇTİM ÇÜNKÜ RAHİM ZARI KALINLAŞMIYORDU VE 20 GÜNDEN SONRA BENDEDE İNCELMEYE BAŞDADI ENDOMETRİUM
ÖSTROJEN BÜNYEDE ARTIKCA BAZI HASTALARDA ÖYLE YAN ETKİ VERİYORMUŞ DÖKÜLÜYORMUŞ

Back
X