• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba. Ben yeni katıldım. Forum 3152 sayfa olmuş. Okumaya çalıştım ama çok zorlandım. Ben 43 yaşımdayım. 40 yaşımda evlendim. Bugün 5. Tüp bebek denemem de başarısız sonuçlandı. Yumurtalarım az ve kalitesiz. Endometriumumda da incelik var. Son bir umut Kıbrıs'ı düşünmeye başladık. Son dönem bu yöntemi deneyen ve başarılı olan var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.[/QU

canım o zaman bi gün yumurta toplama işlemi için sonrada transfer için gitsem transferde 2 gün kalsam toplamda 3 gün yeterli oluyor diyosun demi bende eşim yanımda olsun istiyorum en azından destek olur yoksa çok kimsesiz hissederim kendimi çok saol bilgilendirdigin icin

Son bir kez denemeyi eşim çok istedi. Senin de parçan olsun istiyorum dedi. O yüzden denedik ama artık boşa yıpranıyor olduğumdan eminim. Bayramdan sonra Kıbrıs ile görüşeceğim.
Kesinlikle öyle yapmalısın.ben de şu anda 40 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim. ama daha 35-36 yaşımda fsh 70 in üstünde çıktı ve evlendiğimden beri de çocuk için uğraşıyorum. kaç tane doktora ve prof.a gittim tüp bebek dahi olmaz direk donasyon dediler.mayıs ayında da yaptırdım ama ne yazık ki negatif sonuç aldım. şimdi de regl dahi olmuyorum. çok zor süreçlerden geçiyoruz ne yazık ki gerçekten çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Kesinlikle öyle yapmalısın.ben de şu anda 40 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim. ama daha 35-36 yaşımda fsh 70 in üstünde çıktı ve evlendiğimden beri de çocuk için uğraşıyorum. kaç tane doktora ve prof.a gittim tüp bebek dahi olmaz direk donasyon dediler.mayıs ayında da yaptırdım ama ne yazık ki negatif sonuç aldım. şimdi de regl dahi olmuyorum. çok zor süreçlerden geçiyoruz ne yazık ki gerçekten çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Nerede yaptırdın? Regl neden olamıyorsun , dr ne diyor?
Kesinlikle çok zor şeyler yaşıyoruz. İnsan kendi yaşamadıkça ne kadar zor olduğunu bilemiyor. Amin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Nerede yaptırdın? Regl neden olamıyorsun , dr ne diyor?
Kesinlikle çok zor şeyler yaşıyoruz. İnsan kendi yaşamadıkça ne kadar zor olduğunu bilemiyor. Amin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Dünya ıvf de yaptırdım. regl olamama nedenim erken menopoz. doktorların dediği de şu erken menopoza giriyorsun menopoz tedavisi almalısın.en doktora gittiğimde muayenede hiç yumurta yok ve rahim duvarı da ince regl olacak gibi görünmüyorsun dedi.kendimi gerçekten kötü ve sanki bir anda yaşlanmışım gibi hissettim.

Bir haftada çıkar mı bilmiyorum ama iki cizgi ise gizel haberlerini bekliyorum arkadaşım umutlu yani :))
ben de emin olamıyorum tabi test günü gelmeden ama meraktan yaptım işte. 1 tane de başka bi marka denicem. 5. gün embriyosuydu transferin de 6. günü . inşallah doğrudur

Dünya ıvf de yaptırdım. regl olamama nedenim erken menopoz. doktorların dediği de şu erken menopoza giriyorsun menopoz tedavisi almalısın.en doktora gittiğimde muayenede hiç yumurta yok ve rahim duvarı da ince regl olacak gibi görünmüyorsun dedi.kendimi gerçekten kötü ve sanki bir anda yaşlanmışım gibi hissettim.

Bu tedavilere başlayınca malesef sürekli bir yaş konusuna maruz kalıyoruz. Ben de öyle hissediyorum. Ama diğer yandan da düşük dahi olsa hala ihtimalimiz var. Umut etmeliyiz . 1 kez daha deneyebilsen keşke.

CANIM ÜZME KENDİNİ 40 YAŞINDA YAŞLI OLMAZ
EĞERKİ BİR KANSER RİSKİN YOKSA ALLAH KORUSUN FİTOÖSTOJENLERLE TEDAVİ ET KENDİNİ
AKTARLARDA MACA,KETEN TOHUMU,ADAÇAYI BİR ARAŞTIR VE AL

CANIM ÜZME KENDİNİ 40 YAŞINDA YAŞLI OLMAZ
EĞERKİ BİR KANSER RİSKİN YOKSA ALLAH KORUSUN FİTOÖSTOJENLERLE TEDAVİ ET KENDİNİ
AKTARLARDA MACA,KETEN TOHUMU,ADAÇAYI BİR ARAŞTIR VE AL
Valla üzmemeye çalışıyorum mümkün olduğunca.ben çok takıntılı biri değilim aslında rahat bir insanım ama sokakta her kafamı çevirdiğimde hamile görünce içim bir tuhaf olmuyor değil işte..

Bu tedavilere başlayınca malesef sürekli bir yaş konusuna maruz kalıyoruz. Ben de öyle hissediyorum. Ama diğer yandan da düşük dahi olsa hala ihtimalimiz var. Umut etmeliyiz . 1 kez daha deneyebilsen keşke.
Aslında bir defa daha denemek istiyorum donasyonu ama maddi olarak şu anda mümkün değil ne yazık ki.birinci için de zaten kredi çekmiştik onu zor ödüyorum. çok ciddi rakamlar ve insanı gerçekten sarsıyor. hatta geçen gün bir merkezle konuştum yine fiyat sorayım bir de daha önce de yaptırdım belki biraz indirim falan yaparlar diye de 5500 euro dediler ki daha önce yaptırdığımdan da yüksek bir rakam. bakalım ilerleyen günlerde inşallah tekrar deneme şansım olur

Aslında bir defa daha denemek istiyorum donasyonu ama maddi olarak şu anda mümkün değil ne yazık ki.birinci için de zaten kredi çekmiştik onu zor ödüyorum. çok ciddi rakamlar ve insanı gerçekten sarsıyor. hatta geçen gün bir merkezle konuştum yine fiyat sorayım bir de daha önce de yaptırdım belki biraz indirim falan yaparlar diye de 5500 euro dediler ki daha önce yaptırdığımdan da yüksek bir rakam. bakalım ilerleyen günlerde inşallah tekrar deneme şansım olur

Haklısın. Rakam o kadar yüksek ki . Allah hepimizin yardımcısı olsun. İlk denemede kaç yumurta vardı? 2. denemeye kalmadı mı hiç? Kalan yumurtalarla 2. deneme yanlış bilmiyorsam daha ucuz.

Back
X