Sevgili arkadaslarim yazdiklarinizi okuyorum arada da dūşūncelerimi yaziyorum , donasyon yaptirana kadar 2 aşilama 5 tūp bebek yaptirdik 2 farkli klinikte ve olumsuz oldu sonuclar hepside cok ilgili isinde iyi hekimlerdi ama olmadi şimdi dūşūnūyorumda olmasida pek mūmkūn degildi , o kadar gergin, şūpheci , umutsuz herseyi didikleyen biriydim ki bu drada yansidi çalisanlarada benim yumurtalarimada eminim , annem son 5.inci denememi yapip olumsuz olunca ben ağlarken dediki annecim olmayaczgini biliyordum o kadar gerginsin ki o kadar cok konusuyor hirslaniyorsun ki vūcudunun bunu kabul etmesi imkansiz burda simdi yazan arkdaslarimi okuyunca kendimi görūyorum drlar hep ayni prosödūrū yaklasik ayni uygulamalari yapiyorlar embriyolog spermi yumoslarla birlestiriyor gūn gūn kontrol ediyor yapacagi baska bir is yok ... Yine söylūyorum kendinizi hazirlayin öncelikle ruhunuzu bedeninizi HIT de yaptirdim gidenler bilir 5 dakika kontrol etti konusmayla 10 dakika birde transferde 5 dakika gordum herseyi asistanlara yonlendiriyor ama bu donasyonu yaptirirken hic bunlara takilmadim vucudum kendini birakmisti ...Ne olursa olucak dedim o cok bilmiş ben sustum kaldim onlara biraktim kendimi hic ummadigim bu yer bana olumlu sonuc verdi...
Hepinizi cok iyiii anliyorum cokkk gözyaslari sinir patlamalari aileye öfke drlara kizginlik yapmayin vūcut kilitleniyor önce ruhunuzu hazirlayin , sizleri seviyorum.