• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haklisiniz dediginiz yolu izliyeceğim.Burada bi dr la hazırlanıp kendi yumurtam icin kıbrısa gidecegim.Tabi kıbrisda da guvenilir klinige karar vermek gerekiyo.Rabbim sizin yüzunuze gülsun biran evvel bebeginize kavuşun.Siz emriyo donasyonumu düsünüyosunuz?
KIBRIS KAPALI BİR BOHÇADI BİZE ORDA LAZIM OLAN DOKTOR DEYİL ANCAK EMRİYOLOJI DAL ONUDA BİR ALLAH BİLİYOR
BEN YUMURTA DONASYONU YAPTIRIYORUM

KIBRIS KAPALI BİR BOHÇADI BİZE ORDA LAZIM OLAN DOKTOR DEYİL ANCAK EMRİYOLOJI DAL ONUDA BİR ALLAH BİLİYOR
BEN YUMURTA DONASYONU YAPTIRIYORUM
Ben klinige karar verirken sprem veren donörün çocukluk resmini gösteren yeri sectim.Her klinik cryos daki resimli donörleri seçmiyordu.Bari donörün cocukluk resmini göriym sesini duyayım istemistim.Ama artik bi önemi bile kalmiyo.Dogsun yeterki diyo insan.

arkadaşlar türkiyedeki doktorlarınızı ve kıbrıstaki dr larınızı yazarmısınız bende başlayacağim ama türkiyede bir doktora gitmem gerek kendi doktorum vefat etti.
malesef tavsiye edeceğim kimse yok.Kibrısda mucize ekip firdevs dr dan hic memnun kalmadım.Suan yakindogu üniversitesi hastanesini düsünüyorum.sonucda arastirma hastanesi.

Sevgili arkadaslarim yazdiklarinizi okuyorum arada da dūşūncelerimi yaziyorum , donasyon yaptirana kadar 2 aşilama 5 tūp bebek yaptirdik 2 farkli klinikte ve olumsuz oldu sonuclar hepside cok ilgili isinde iyi hekimlerdi ama olmadi şimdi dūşūnūyorumda olmasida pek mūmkūn degildi , o kadar gergin, şūpheci , umutsuz herseyi didikleyen biriydim ki bu drada yansidi çalisanlarada benim yumurtalarimada eminim , annem son 5.inci denememi yapip olumsuz olunca ben ağlarken dediki annecim olmayaczgini biliyordum o kadar gerginsin ki o kadar cok konusuyor hirslaniyorsun ki vūcudunun bunu kabul etmesi imkansiz burda simdi yazan arkdaslarimi okuyunca kendimi görūyorum drlar hep ayni prosödūrū yaklasik ayni uygulamalari yapiyorlar embriyolog spermi yumoslarla birlestiriyor gūn gūn kontrol ediyor yapacagi baska bir is yok ... Yine söylūyorum kendinizi hazirlayin öncelikle ruhunuzu bedeninizi HIT de yaptirdim gidenler bilir 5 dakika kontrol etti konusmayla 10 dakika birde transferde 5 dakika gordum herseyi asistanlara yonlendiriyor ama bu donasyonu yaptirirken hic bunlara takilmadim vucudum kendini birakmisti ...Ne olursa olucak dedim o cok bilmiş ben sustum kaldim onlara biraktim kendimi hic ummadigim bu yer bana olumlu sonuc verdi...
Hepinizi cok iyiii anliyorum cokkk gözyaslari sinir patlamalari aileye öfke drlara kizginlik yapmayin vūcut kilitleniyor önce ruhunuzu hazirlayin , sizleri seviyorum.

Sevgili arkadaslarim yazdiklarinizi okuyorum arada da dūşūncelerimi yaziyorum , donasyon yaptirana kadar 2 aşilama 5 tūp bebek yaptirdik 2 farkli klinikte ve olumsuz oldu sonuclar hepside cok ilgili isinde iyi hekimlerdi ama olmadi şimdi dūşūnūyorumda olmasida pek mūmkūn degildi , o kadar gergin, şūpheci , umutsuz herseyi didikleyen biriydim ki bu drada yansidi çalisanlarada benim yumurtalarimada eminim , annem son 5.inci denememi yapip olumsuz olunca ben ağlarken dediki annecim olmayaczgini biliyordum o kadar gerginsin ki o kadar cok konusuyor hirslaniyorsun ki vūcudunun bunu kabul etmesi imkansiz burda simdi yazan arkdaslarimi okuyunca kendimi görūyorum drlar hep ayni prosödūrū yaklasik ayni uygulamalari yapiyorlar embriyolog spermi yumoslarla birlestiriyor gūn gūn kontrol ediyor yapacagi baska bir is yok ... Yine söylūyorum kendinizi hazirlayin öncelikle ruhunuzu bedeninizi HIT de yaptirdim gidenler bilir 5 dakika kontrol etti konusmayla 10 dakika birde transferde 5 dakika gordum herseyi asistanlara yonlendiriyor ama bu donasyonu yaptirirken hic bunlara takilmadim vucudum kendini birakmisti ...Ne olursa olucak dedim o cok bilmiş ben sustum kaldim onlara biraktim kendimi hic ummadigim bu yer bana olumlu sonuc verdi...
Hepinizi cok iyiii anliyorum cokkk gözyaslari sinir patlamalari aileye öfke drlara kizginlik yapmayin vūcut kilitleniyor önce ruhunuzu hazirlayin , sizleri seviyorum.

Sana cok katiliyorum arkadasim.isin asli donasyon gercegini kabul etmek ve sindirmek. Gerisini de teferruat olarak gormek. Aksi takdirde gergin ve mutsuz bir surecle basa cikmak gerekiyor.

İlk denemen demek ben daha farklı sandım :)
Aynen ben 4 kez tüp bebek denedim mesela çok şey okudum araştırdım doktora sordum bu süreçler önemli mutlaka araştır..
Değerin 0 a yakınsa üzgünüm ama negatif
İnş genede bebeğin seninledir.
Bol şans diliyorum
amh degeri 1.50 alinéa ise zor tutuyor benim 0.70 ti 5 tupbebek yaptim kendi ultramarins hic tutunma olmadi yasim 36 idi arkadasimin Amh i 1.40 ti 4 tupbebek yapti birtanesi tutar gibi oldu ve dustu arkadasim bosuna para harcamayin benim gibi onun icin aluminium benim 25 Bin eurom gitti bence donasyon yumurtasi yaptirin yasim 38 donasyon yaptirdim zehra hanima 2 tane transfer oldu ikizlere Hamilton insallah burdaki herkezin cocugu olur duallarim sizinle

yasimdan dolayi cok kaliteli yumurtam yokmus.o 1 taneninde 5.günü beklemesinin daha iyi olacagini hiç bilmiyordum.yeni yeni ögreniyorum.Insanlarin yazilarını okudum defalarca bu hayal krıkligina gögüs germişler.Benim ilk denememdi.:KK43: 8.gün kan tahlilinde 0 _5.0 yaziyodu yanında da 58 sizce bunun 12. günde yukselme şansi olur mu.sanki icimdeki bi hic duruyo diyo
Benim kafam karıştı test sonuçlarında 0.5 zaten yazar normal aralık değeri gösterir hemen yanında asıl senin kan değerini yazar gösterir senin değerin 58 o zaman yanlışmı baktın acaba

tedaviye baslamadan önce 8 yumurtam vardı.ve 1ayın sonunda 1 tane kaldı.Baska dr la konuştum erken durdurmuslar büyümeyi ,kücukler gelisememiş dediler. 1 tane 8 hucreli yumurtam vardi 3. gun transfere hazir dendi.Eger bunda olumsuz olursa bi dahakine Yakindoğu üniversite hastanesine gidecegim.Bir daha beni sadece euro olarak gören sahte ilgiler gösteren bi merkeze daha tahammulum yok
merhaba arkadasim bosuna para harcamayin benim 5 tupbebek tede 11 yumurta gozukuyordu ignelerden sonra 5 yumurta toplama gunu 4 yumurtam cikiyor 4 ude 3 cu gune geliyordu 2 tane 8 hucreli transfer oluyordu tutmadi hic biri geriye kalanlari 5 ci gune ilerletelim dediler hepsi oldu

amh degeri 1.50 alinéa ise zor tutuyor benim 0.70 ti 5 tupbebek yaptim kendi ultramarins hic tutunma olmadi yasim 36 idi arkadasimin Amh i 1.40 ti 4 tupbebek yapti birtanesi tutar gibi oldu ve dustu arkadasim bosuna para harcamayin benim gibi onun icin aluminium benim 25 Bin eurom gitti bence donasyon yumurtasi yaptirin yasim 38 donasyon yaptirdim zehra hanima 2 tane transfer oldu ikizlere Hamilton insallah burdaki herkezin cocugu olur duallarim sizinle

aynen cnm
bizde donasyona başladık zaten
aynı merkezdeyiz sadece doktorlarımız farklı.
inş benimde bu denemem son olur.
transfer için bekliyorum

aynen cnm
bizde donasyona başladık zaten
aynı merkezdeyiz sadece doktorlarımız farklı.
inş benimde bu denemem son olur.
transfer için bekliyorum
insallah seninkide tutar arkadasim duallarim seninle okadar uzuldum o kadar mahvoldumki kimsenin benim gibi olmamasi icin onéreux cunku mahvolan biz oluyoruz insanlar bizimle dalga geciyor olan bize ve paramiza oluyo ondan insallah hepimizin olsun bebisleri

insallah seninkide tutar arkadasim duallarim seninle okadar uzuldum o kadar mahvoldumki kimsenin benim gibi olmamasi icin onéreux cunku mahvolan biz oluyoruz insanlar bizimle dalga geciyor olan bize ve paramiza oluyo ondan insallah hepimizin olsun bebisleri

inşallah cnm
kucağımıza aldığımız gün hayal bile edemiyorum.
Allahım kimsenin emeğini boşa vermesin.
iyi bir merkezde olduğumuzu düşünüyorum
doktorum harika biri inşallah sonuda güzel olur.

Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin.Benim AMH 0.35 düşükmüş .Biz zaten sprem donasyon yaptiriyoruz bide yumurtayi alirsam sadece tasiyici olucagimi dusunuyorum.Evlat edinmeden tek fark tasimak olmiycak mi.Emriyo transfer edenede saygim var.ama düsünce farkliligi.

merhaba arkadasim bosuna para harcamayin benim 5 tupbebek tede 11 yumurta gozukuyordu ignelerden sonra 5 yumurta toplama gunu 4 yumurtam cikiyor 4 ude 3 cu gune geliyordu 2 tane 8 hucreli transfer oluyordu tutmadi hic biri geriye kalanlari 5 ci gune ilerletelim dediler hepsi oldu
AMH düsüklüğünden oluyo hep dimi.:( sonunda ulastiniz ya hayirlisiyla iyi habere şükür

Sevgili arkadaslarim yazdiklarinizi okuyorum arada daZdūşūncelerimi yaziyorum , donasyon yaptirana kadar 2 aşilama 5 tūp bebek yaptirdik 2 farkli klinikte ve olumsuz oldu sonuclar hepside cok ilgili isinde iyi hekimlerdi ama olmadi şimdi dūşūnūyorumda olmasida pek mūmkūn degildi , o kadar gergin, şūpheci , umutsuz herseyi didikleyen biriydim ki bu drada yansidi çalisanlarada benim yumurtalarimada eminim , annem son 5.inci denememi yapip olumsuz olunca ben ağlarken dediki annecim olmayaczgini biliyordum o kadar gerginsin ki o kadar cok konusuyor hirslaniyorsun ki vūcudunun bunu kabul etmesi imkansiz burda simdi yazan arkdaslarimi okuyunca kendimi görūyorum drlar hep ayni prosödūrū yaklasik ayni uygulamalari yapiyorlar embriyolog spermi yumoslarla birlestiriyor gūn gūn kontrol ediyor yapacagi baska bir is yok ... Yine söylūyorum kendinizi hazirlayin öncelikle ruhunuzu bedeninizi HIT de yaptirdim gidenler bilir 5 dakika kontrol etti konusmayla 10 dakika birde transferde 5 dakika gordum herseyi asistanlara yonlendiriyor ama bu donasyonu yaptirirken hic bunlara takilmadim vucudum kendini birakmisti ...Ne olursa olucak dedim o cok bilmiş ben sustum kaldim onlara biraktim kendimi hic ummadigim bu yer bana olumlu sonuc verdi...

Back
X