Biraz dertleşmek istedim sizlerle moralim bozuk 5 hafta kaldi yillardir hayal ettigim bebegime kavuşmama 6 yildir evliyim tedaviler gözyaslari gurbette olmak hep kendi kendimi motive etmeye çalişmak eşim bu kadar iyi olmasa yanlizim buralarda herseyi tek başina yapiyor ve yaşiyorum 2 ailede tr de onlardan benim kadar heyecanli olmalarini zaten beklemiyorum ama hiç degilse öylesine birseymiş gibi dzvranmalari beni cok ūzūyor öylesine arayip kapatirken tlfonu bebekde iyimi demeleri beni kahrediyor o kadar alişmişlar ki benim çocuğum olmayacağina kisir demek onlara daha kolay gelmiş... Hiç bir beklentileri yok amcalar ,teyzeler , anneanne , babaanne hepsi ayni hep onlarin sorunlari ihtiyaclari birsey lazimsa ariyorlar yoksa kimsenin arayacaği yok .. 5 hafta kalmiş 2 aileden bir kişide arayip biseye ihtiyacin varmi demedi ve biz eşimle cocuksuz olduğumuz icin yillardir onlarin cocuklarina deli divane olduk istedik ki şimdi onlarda bu hassasiyeti göstersin ama maalesef gözden uzak gönūlden irak sözū çok doğruymuş ..
Evde iki kişi olunca ailene daha fazla ihtiyac hissediyor ariyor kalabaliklara karişip cocuksuzluğunu doldurmaya calisiyorsun ..
Sadece sizlerle paylaşmak istedim umarim bende esim ve evladimla iyi olucam bundan sonra ...
Evde iki kişi olunca ailene daha fazla ihtiyac hissediyor ariyor kalabaliklara karişip cocuksuzluğunu doldurmaya calisiyorsun ..
Sadece sizlerle paylaşmak istedim umarim bende esim ve evladimla iyi olucam bundan sonra ...