merhaba burdakı dr pek ilgilenmiyor sadece ilaç dozunu ayarlayıp gönderiyor çünkü işlemler onda olmayck yarım iş v.s. diğer işlemleri yapanlarda ticari sen umutla kesin gözüyle gidiyorsun sperm yumurta iş buysa eğer hepsi sağlıklı 1 .klt kesin olabilir ya da yüksek ihtimalle gözüyle bir hevesle gidiyorsun onlarda ehh geldi topla trasnfer et al parayı gönder sonucu dahi merakk edip aramıyorlar nasıl başarılıyız şu kadar oran neye göre ölçüyorlar insafsızlar bilemiyorum ben 1.deneme olumsuz olunca 2 denememi de aynı yerde yaptırdım ve düşük oldu 3 de arastırıp gittim 5 gün embr istedim sonuç olumsuz transfere kadar hersey çok güzel sonuç olumsuz 3 gün niçin yapıldı dediğimde rahimle labr ortamı aynı rahimde doğal ortamında olması daha uygun bulundu dendi genetik testi geçti 5 güne ulaştı ama sonuç sıfır ve de geride donduracak birşey yokkkk sonra aradığınız da kimse yok ortada niçin böyle oluyor nedenini bulalım aratıralım soracak kimse yok doğru bilgi yok siz bu sürecte hep gergin hep stresli hep sorularla dolu oluyorsunuz ben anlattığımdan daha detaylı şeyler yaşadım gercekten umut tacirleri artık nefret ediyorum
merhaba;
bu süreçler ne yazıkki ticarethane kısmı büyük.
ama sen bilgili ve ne istediğini bilir isen her soruna cvp alırsın
ben istanbulda normal tüp bebek ile 3 kez denedim ve hep 5.gün embriyosu olduğu halde düşük oldu kimyasal oldu dış gebelik oldu..vs sonuç hep sperme bağlandı 5.güne geliyor ama iyi kalitede olmadığı için ilerlemiyor gebelik.
gelelim kıbrıs kanalına 1 hafta sırf klinikleri gezmek doktora karar vermek için gezdim lab sordum araştırdım. izlenimlerimi özletle paylaşıyım sizlerle;
firdevse gittim. evrim karşıladı sonuçlarıma bakıyor yorum yapıyor falan filan dinliyorum sadece sohbet ediyoruz. dedim siz doktormusunuz hayır asistan ee ben sizinle niye görüşüyorum işte firdevs hnm yoğun biz destek veriyoruz bir sürü şey söledi. dedimki bana kendisi bakamayacak kadar yoğunsa bana nasıl yardımcı olacak bu işler hasta doktor ilişkisi önemli aradığımda ulaşamayacaksam ne diye sizi seçiyimki dedim. ve öngörüşmede firdevs ile görüştüm sonuçlarıma baktır değerlendirdi 1 saat sohbet ettik ama inanılmaz yoğunlar.
ondan dolayı tercih etmedim.
gelelim berk arguna adam için randevu bile vermediler bugün yarın diyerek bende şikayet ettim doktor aradı beni onlada telde grüştük ben size vakit ayırıcam dedi kıbrısa gittim aradım gene ayarlayıp dönücez dediler dönmediler kıbrısdan dönüceğim gün aradılar gelin diye bende dedimki sizin gibi profesyonel olmayan bir klinik ile çalışmam mümkün değil dedim kapadım.
Bahçecinin kıbrıs yerine gittim zehra hnm ile görüşüektim ama yurtdışındaymış bende hasan bey ile görüştüm iannılmaz ilgilendi eşime spermiogram yaptıralım son haline bakalım hemen donasyon denemeyin nasıl ilgi anlatamam. muhteşem bir insan aradığımda hep kendisi tele çıkıyor. istanbuldada aynı zamanda muayenhanesi var her hafta geliyor tüm kontrollerimide kendisi yapıyor . biz bunuda öle olsun çok istedik hep aynı doktor takip etsin.
ve ben her gittiğim kliniğe kaç embriyo garantisi veriyorusnuz kaçıncı güne gidicek bunlar önemli dedim. ve hepde istediğimiz gibi oldu şu anda yum toplandı 5.gündü hep şimdikiler 6.gün 2 tane 5.gün 4 tane 4aa,4ab kalitelerinde eskisine göre çok daha iyiler bunları karşılaştırmanızı öneririm.
biraz uzun oldu ama size bir çok konuda ışık tutucağını düşünüyorum.
herkese bol şans dilerim Allah kimsenin emeğini boşa vermesin