• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba kusura bakma gec yazdim turkiyedeydim yeni dondum allaha sukur basimiza bisey gelmeden geldik turkiyede ayrintili ultrasona girdim birtane bebegim kiz otekisi ezilik kivrilmis yavruma kardesi yer vermiyor bacakklarini acmasi icin onun cinsiyetini goremedik neyse hayirlisiyla sen nasilsin?
İyi oldugunuza sevindim canimbenim.Biz ayrintiliya girdik fakat gostermedi sanirim cok utangac bebegim : ) Saglikli olsunlarda biraz daha gec ogrensekde olur.Sen annelik karnesini almissindir karnedeki hamilelik haftanla transfer gore hesapladigin haftan tutuyormu ? Bizim doktorumuz bir hafta geri hesapliyor oysaki bebeyin kilosu ve boyu benim hesapladigim haftayla paralel gidiyor.sende boyle bir durum varmi

Kızlar merhaba bugun emrıyo tranferimin 12 gunuydu test yaptırdım negatif cıktı ama zaman ilerledikce degişen bişey olur mu yaşayan var mı içinizde

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 103
Merhaba mervekartal1993. Ne yazık ki değişen bişey olmaz artık. Bir daha ki sefere umarım emeklerinin karşılığını alırsın. Nerede yaptırdın sen, donasyon muydu?

Merhaba mervekartal1993. Ne yazık ki değişen bişey olmaz artık. Bir daha ki sefere umarım emeklerinin karşılığını alırsın. Nerede yaptırdın sen, donasyon muydu?
Magusan tıp hastanesinde yaptırdım ama rahimim küçükdü 3denemede %80 sans verdiler. Tabi bunu magusa tıp öerkezindekiler değilde istanbuldakı dr dedi tranferde çok başarılı geçmişti halbuki kismet değilmiş Bir sonraki denemeler kac ay sonra yapılıyor acaba evet donosyon yaptırdım 2 yumurtalığımda yok

Kızlar merhaba bugun emrıyo tranferimin 12 gunuydu test yaptırdım negatif cıktı ama zaman ilerledikce degişen bişey olur mu yaşayan var mı içinizde
cok üzüldüm gercekden yakın zamanda bende negatif sonuç aldım.hissettiğin duyguları ben dahil buradaki çogu arkadaşımız yaşadı : ( Insallah bir dahaki sefere bebegine kavuşursun.Bir dahaki islem için cogu yer 1 ay beklemeli desede benim okuduğum ciddi makalelerde 2 ay beklemek gerektiği yazıyordu.

cok üzüldüm gercekden yakın zamanda bende negatif sonuç aldım.hissettiğin duyguları ben dahil buradaki çogu arkadaşımız yaşadı : ( Insallah bir dahaki sefere bebegine kavuşursun.Bir dahaki islem için cogu yer 1 ay beklemeli desede benim okuduğum ciddi makalelerde 2 ay beklemek gerektiği yazıyordu.
İnşallah hepimizin gönlüne göre verir rabbim artık hayırlısı bir sonraki denemelerimize kızlar inşallah güzel şeyler olur

M Mervekartal1993 Canım doktorunla görüş istersen tekrar deneme zamanını. Ben ocak ayında ilk denememde pozitif alıp hemen ardından düşük yapan biri olarak, hem fizyolojik hem psikolojik hem de ekonomik olarak toparlanmayı bekledim açıkçası. Az para dökmüyoruz 1 deneme 20.000 tl yani. Merkez araştırıyorum sizlerin tecrübeleri ile kendi tecrübelerimi harmanlayıp, doğru merkez,doktor ve zamanı bulmaya çalışıyorum. Hepimiz pozitif sonuç almak için çabalıyoruz nihayetinde.

N nazende_naz haklısın biraz toplaryım öyle yazıcam telefonla konuşmak istemedim o yüzden yazmadım aramadım. Benimde kafamda nisan ayı var ama tabi bakalım dr ne ön görücek sonuçu konusalım bişeyler planlansin bakalım neler olcak

İyi oldugunuza sevindim canimbenim.Biz ayrintiliya girdik fakat gostermedi sanirim cok utangac bebegim : ) Saglikli olsunlarda biraz daha gec ogrensekde olur.Sen annelik karnesini almissindir karnedeki hamilelik haftanla transfer gore hesapladigin haftan tutuyormu ? Bizim doktorumuz bir hafta geri hesapliyor oysaki bebeyin kilosu ve boyu benim hesapladigim haftayla paralel gidiyor.sende boyle bir durum varmi
daha karne vermediler bana randevum 28 inde ozaman verecekler herhalde arkadasim

Canım ne yazık ki değişmiyor.. Bende 12.günde değer 14 dü yani hamile görünüyordum ama iki gün sonra 5,75 e düştü değer. İki gün sonra belki değişir diye yine yaptırdım ama bu sefer 2 oldu.. Senin adına çok üzüldüm gerçekten..

Merhaba..bizde son çare olarak donasyon yaptırmaya karar verdik bana doktorum 100/70 şans verdi donasyon ile anne olabileceğimi söyledi umutlanmıştım ama sizin yazdıklarınızı okuyunca biraz üzüldüm ben hemen ilk transferde olur die düşünmüştüm acaba tutuna mama sebepleriniz neler di ?

Geçmiş olsun kardeşim inşallah rabbin bir sonrakında sevindirsin seni
Eğer yumurta donasyonuysa hiç beklemeden adet olunca başkaya bilirsin
Bir arkadaşımız papatya eladada böyle olmuştu beklemeden adet olunca direk denedi ve şimdi maşallah oğluna kavuştu
Eğer madi ve manevi hazırsın başla derdim
Ama yeni donörle yola cık derdim
Dondurulmuş embriyo kaldımı?

Merhaba..bizde son çare olarak donasyon yaptırmaya karar verdik bana doktorum 100/70 şans verdi donasyon ile anne olabileceğimi söyledi umutlanmıştım ama sizin yazdıklarınızı okuyunca biraz üzüldüm ben hemen ilk transferde olur die düşünmüştüm acaba tutuna mama sebepleriniz neler di ?
Kötü düşünme problemin yoksa ve sağlıklı embriyo transfer edilse şansın yüksekti

Magusan tıp hastanesinde yaptırdım ama rahimim küçükdü 3denemede %80 sans verdiler. Tabi bunu magusa tıp öerkezindekiler değilde istanbuldakı dr dedi tranferde çok başarılı geçmişti halbuki kismet değilmiş Bir sonraki denemeler kac ay sonra yapılıyor acaba evet donosyon yaptırdım 2 yumurtalığımda yok
Geçmiş olsun Allahtan hayırlısı dile, bende haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım hiç vakit kaybetmeden yaptırmak istedim adetimi bekledim, adetimde ilaçlara başladım fakat düşük kanaması tam temizlenmediği için ara kanama oldu 6 gün tarsuel kullandım ve tekrar denedim bu seferde rahim gelişmedi, benimde iki yumurtalığım yok adet olmak için cypo prognova kullanıyorum sizde adet olmaya devam edin iki sonra deneyin rahim tam temizlensin kendine gelsin

Ben iki kez kimyasal gebelik yaşadım, şimdi üçüncü için tedaviye başladım kıbrısta hangi merkezde yaptırırsanız yaptırın size rutin bir tedavi uyguluyorlar, ben bu sefer yoluma şu şekilde devam ediyorum dost tavsiyesi; öncelikle vucuduzda enfeksiyon varmı ona baktırın kan testleri ile çıkıyor crp gibi öncelikle bu enfeksiyondan kurtulun. Vitaminlerinize baktırın ama bunu bir endokronoloji hekimle yapın b12 eksikliğim vardı b12 eksikliği kan pıhtılaşma soruna sebeb oluyor ne kadar kan sulandırıcı kullansanızda kıbrısta dr. önerdiği doz yeterli gelmemiş. Bol bol su için su çok önemliymiş ben mide ameliyatımdan ötürü hiç içmiyordum neredeyse, troyid veya şeker hastalığınız var ise tedavi olup öyle yapın şeker hastalığım yüzünden ilk kimyasal gebeliğim bu yüzden oldu. Transferden sonra maydonoz, ananas, kekik rahimi kasacak besinlerden uzak durun... Kan sulandırıcı illaki kullandıracaklar faydasını görmek için k vitamini içeren yiyeceklerden uzak durun...bağışıklık sistemi çok önemli özellikle adet göremeyen arkadaşlar yani bende vucuduzda çalışmayan bir mekanizmanız var vucud buna elverişli değil alışık olmadığı bir olduğu için ve beyaz kan hücreleriniz fazla ise vucuduz savunmaya geçiyor emriyoyu yabancı madde diye atıyor öncelikle mercimek ve fıstıktan uzak durun beyaz kan hücrelerini yükselmeyin ve bunları baskılayın ben serum tedavisi almaya başladım inşallah Allah herkese gönlündekini verir

Geçmiş olsun Allahtan hayırlısı dile, bende haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım hiç vakit kaybetmeden yaptırmak istedim adetimi bekledim, adetimde ilaçlara başladım fakat düşük kanaması tam temizlenmediği için ara kanama oldu 6 gün tarsuel kullandım ve tekrar denedim bu seferde rahim gelişmedi, benimde iki yumurtalığım yok adet olmak için cypo prognova kullanıyorum sizde adet olmaya devam edin iki sonra deneyin rahim tam temizlensin kendine gelsin
Sizede geçmiş olsun arkadaşım
Siz gebe kaldığınız için düşük yaptıktan 2-3 siklüs beklemeniz şart rahim toparlansın diye
Ama arkadaşımız hiç gebe kalmamış
Tam farklı vakalarsınız

Back
X