• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu uzun meşaketli yolda hic kimse yokken hep sizler vardiniz yūzyūze gelmedigim ama en yakinim olan sizler dostlarim , onun cocuğu olmuyor kisir diyenlere inat 9 ayimi tamamladim ve bebegime kavustum sūkūrler olsun ki hersey yolunda ve tek istedigim umarim hepiniz bu duyguyu tadarsiniz ... Sevgiler
Gozunuzaydin anali babali saglikla buyusun

Arkadaşlar clexane iğne hiçbir eczanede kalmamış ve onun yerine oksapar diye bir iğne aldık, eczaneci içeriği aynı endişelenmeyin dedi ama yine de endişeliyim, oksapar kullanan oldu mu aranızda, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Arkadaşlar clexane iğne hiçbir eczanede kalmamış ve onun yerine oksapar diye bir iğne aldık, eczaneci içeriği aynı endişelenmeyin dedi ama yine de endişeliyim, oksapar kullanan oldu mu aranızda, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
ben clexan yerine fraksiparine kullaniyorum burda uokta clexan ignesi bence olur

Bu uzun meşaketli yolda hic kimse yokken hep sizler vardiniz yūzyūze gelmedigim ama en yakinim olan sizler dostlarim , onun cocuğu olmuyor kisir diyenlere inat 9 ayimi tamamladim ve bebegime kavustum sūkūrler olsun ki hersey yolunda ve tek istedigim umarim hepiniz bu duyguyu tadarsiniz ... Sevgiler
Canim benim cok sevindim mutlu olun insallah Allah nazarlardan korusun bizlerede göstersin insallah bebislerimizi

Çok teşekkür ederim.. Kıbrıs'ta oldum transferimi. 3. gün embriyosu transfer edildi. Belirti varmıydı gerçekten bilmiyorum çünkü yazdığım gibi günlerce hastane kaldım annemin yanında. Hatta kemoterapi yapılırken bile yanındaydım.. Hiç umudumun olmadığı bir zamanda çok büyük umut oldu bana. Hala anneme söyleyemedim çünkü hala risk altındayım ve üzmek istemiyor insan ama içimde bu defa çok büyük umutlar var..
Dilerim Allahım isteyen herkesin bebişlerini sağlıkla kucaklarına verir...
Canim sen evde test yapmismiydin

Back
X