ÇOK ŞÜKÜR KUZUMzazacigim aradim doktoru hersey normal dedi sadece biseye alerjim var galiba onemsiz dedi tessekurler sagol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇOK ŞÜKÜR KUZUMzazacigim aradim doktoru hersey normal dedi sadece biseye alerjim var galiba onemsiz dedi tessekurler sagol
2-7 GÜN İÇİNDE GELİRKızlar adetimin gelmesi için doktor yasmin verdi salı günü bitti hap ne Zaman gelir reglim
İNŞALLAH HİÇ UMADIĞIN YERDEN RABBİM SEVİNDİRSİN SENİDr sadece bi tane ama güzel bi Embryo dedi, Birde Dr WC gittim, yolda yine cok sikistim hatta karnim agridi tutmakdan artik yol kenarina yaptimDr ev 50km uzaklikda insallah zarari olmamisdir
Amin insallah hepimiziİNŞALLAH HİÇ UMADIĞIN YERDEN RABBİM SEVİNDİRSİN SENİ
GÜZEL HABERİNİ BEKLİYORUZ
Geçmiş olsun canım.zazacigim aradim doktoru hersey normal dedi sadece biseye alerjim var galiba onemsiz dedi tessekurler sagol
Gozunuzaydin anali babali saglikla buyusunBu uzun meşaketli yolda hic kimse yokken hep sizler vardiniz yūzyūze gelmedigim ama en yakinim olan sizler dostlarim , onun cocuğu olmuyor kisir diyenlere inat 9 ayimi tamamladim ve bebegime kavustum sūkūrler olsun ki hersey yolunda ve tek istedigim umarim hepiniz bu duyguyu tadarsiniz ... Sevgiler
11. Gün değerimde 215 ikiye katlamış, şimdilik sorun yok gibi inşallah böyle devam eder.
İnşallah canım, darısı isteyen bütün arkadaşlara olsun.Gözün aydin canim, insallah devamı da gelicek.
umarim tutar duallarim seninleKizlar biraz önce transferden geldim, 1Tane 2.gün embriyosu transfer edildi,20dakika yattim sonra kalkip WC gittim,hic umudum heyacanim yok
ben clexan yerine fraksiparine kullaniyorum burda uokta clexan ignesi bence olurArkadaşlar clexane iğne hiçbir eczanede kalmamış ve onun yerine oksapar diye bir iğne aldık, eczaneci içeriği aynı endişelenmeyin dedi ama yine de endişeliyim, oksapar kullanan oldu mu aranızda, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
massallah allah kucagina almayi nasip etsin11. Gün değerimde 215 ikiye katlamış, şimdilik sorun yok gibi inşallah böyle devam eder.
Canim benim cok sevindim mutlu olun insallah Allah nazarlardan korusun bizlerede göstersin insallah bebislerimiziBu uzun meşaketli yolda hic kimse yokken hep sizler vardiniz yūzyūze gelmedigim ama en yakinim olan sizler dostlarim , onun cocuğu olmuyor kisir diyenlere inat 9 ayimi tamamladim ve bebegime kavustum sūkūrler olsun ki hersey yolunda ve tek istedigim umarim hepiniz bu duyguyu tadarsiniz ... Sevgiler
Canim sen evde test yapmismiydinÇok teşekkür ederim.. Kıbrıs'ta oldum transferimi. 3. gün embriyosu transfer edildi. Belirti varmıydı gerçekten bilmiyorum çünkü yazdığım gibi günlerce hastane kaldım annemin yanında. Hatta kemoterapi yapılırken bile yanındaydım.. Hiç umudumun olmadığı bir zamanda çok büyük umut oldu bana. Hala anneme söyleyemedim çünkü hala risk altındayım ve üzmek istemiyor insan ama içimde bu defa çok büyük umutlar var..
Dilerim Allahım isteyen herkesin bebişlerini sağlıkla kucaklarına verir...
Kizlar biraz önce transferden geldim, 1Tane 2.gün embriyosu transfer edildi,20dakika yattim sonra kalkip WC gittim,hic umudum heyacanim yok
Sizinde donasyonmu nerde yaptırdınız transferi unutma canim Allah ol derse olur gerisi boş
Insallah tesekkür ederim canimumarim tutar duallarim seninle
Sizinde mi donasyon? Ne donasyonu? Almanyada masraf ne kadarBir tane konuldugunu icin galiba,bu 2.denememiz ilkinde 2tane 3.gün embriyosu transfer edilmisdi ama negativ oldu,bu defada 1 tane oldu
Hayirli olsun.kaca maloldu?Benimki sperm donosyonu almanyada yaptirdim,aksamdan beri kasik agrim bel agrim basladi