• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tsk ederim sagol ins.herkes icin bende guzel temennilerde bulunuyorum .rabbim herkese hayirli evlatlar nasip etsin

Slm zazacigim yok degilim ama burda bazi arkadaslarin yazmis olduklari yazilara gerildim sadece .insanlara yardimci olmak anlaminda ben gorduklerimi paylastim ordan kalkip bir arkadas dereyi gormeden pacalari sivalama falan yazmis .cahilce seyler cnm bunlara sinirlendim .yoksa hic stres yada karamsarligim yok beni rahatsiz eden insanlarin igneleyici yazilari yoksa hersey yolunda cnm randevu alicam bugun kantesti gunumuz yarin ama yarin burda tatil carsambaya kalicak artik ama belim ve kasiklarim cok agriyo bakalim cnm artik kismet

Slm zazacigim yok degilim ama burda bazi arkadaslarin yazmis olduklari yazilara gerildim sadece .insanlara yardimci olmak anlaminda ben gorduklerimi paylastim ordan kalkip bir arkadas dereyi gormeden pacalari sivalama falan yazmis .cahilce seyler cnm bunlara sinirlendim .yoksa hic stres yada karamsarligim yok beni rahatsiz eden insanlarin igneleyici yazilari yoksa hersey yolunda cnm randevu alicam bugun kantesti gunumuz yarin ama yarin burda tatil carsambaya kalicak artik ama belim ve kasiklarim cok agriyo bakalim cnm artik kismet
İNŞALLAH HAMİLESİN CANIM EN STRESLİ ZAMANLARINDI OKADAR SENİ ANLIYORUM Kİ
RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
SENİN SAMİMİ OLMANA HİÇ ŞÜBHEM YOK GÜZEL GÖRDÜN MERKEZİNİ VE PAYLAŞTIN
AMA ARKADAŞIMIZDA O SANA SÖYLEDİYİ LAFLA SENİ KIRMAK İSTEMEDİ
SADECE SONUCUNU GÜZEL GÖRÜNCE GÜZEL DE DEMEK İSTEDİ
BİZ BURDA BİR AİLEYİZ VE BİZİ BİZDEN BAŞKA HİÇ KİMSE ANLAMAZ
NOLURSUNUZ KIRMAYALIM BİR BİRİMİZİ

Tsk ederim zazacigim ins cnm .ama ciddi anlamda benim herhangi bir cikarim yada kurumlarla isim olmaz vede olamazda ben burdaki arkadaslar gobi uzun suredir ugrasan biri degilim .ve benim tum arkadaslara iyi arastirin dedim 5000 euro az bir para degil bence o yuzden hasta kordinatorleri oyle guzel ovuyolarki kliniklerini vede bagli olduklarI dr .ama gercek gozlede gidip gorunce tepkileri farkli oluyo .ama neyse cnm saglik olsun .ins dedigin gibidir cnm bekliyorum artik

Kızlar günaydınlar herkese görüyorum ki sayfamız biraz gerilmiş bence burası hepimizin dert ortağı olduğu biricik içimizi dökme yeri yapmayalım güzel şeyler konuşup tavsiye edelim birbirimize biliyorsunuz ki pozitif olmak çok önemli bizler için umarım her birimiz en yakın zamanda teker teker anne oluruz ilbahar test sonucunu mutlaka bildir inş hamilesindir benim transfer günüm 4 kasım çok az kaldı heyecan dorukta bugün rahim kalınlığı ölçtürdüm 16 mm doktorum gayet güzel dedi sizleri seviyorum

İlkbahar kimsenin umudunu kırma hayal kırıklığına uğratma huzursuz etme gibi bi niyetim asla olamaz..ben daha önceden ikiz bebeklerini kaybetmiş gayet de acılar çekmiş biri olarak yazıyorum..sonucunu gör hatta sonuç görmekle bile bitmiyor kucağımıza almak nasip olsun..inş olumlu şeyler yaşarsın mutlu olursun..

Kızlar günaydınlar herkese görüyorum ki sayfamız biraz gerilmiş bence burası hepimizin dert ortağı olduğu biricik içimizi dökme yeri yapmayalım güzel şeyler konuşup tavsiye edelim birbirimize biliyorsunuz ki pozitif olmak çok önemli bizler için umarım her birimiz en yakın zamanda teker teker anne oluruz ilbahar test sonucunu mutlaka bildir inş hamilesindir benim transfer günüm 4 kasım çok az kaldı heyecan dorukta bugün rahim kalınlığı ölçtürdüm 16 mm doktorum gayet güzel dedi sizleri seviyorum
Hadi canim guzel sonuclar insallah adetin kacinci gunu bugun ilac ne kullaniyorsun

Hadi canim guzel sonuclar insallah adetin kacinci gunu bugun ilac ne kullaniyorsun
Bugün 14. Gün estrofem folbiol ve coraspin kullanıyordum bugün itibariyle monodoks prednol ve progestan fitil ekledi doktorum inş canım hepimize hayırlı sonuçlar bol pozitifler ikizler üçüzler inş

Hanımlar,
öncelikle hepinizin en kısa zamanda bebek sahibi olmanızı dilerim, emekleriniz tedavileriniz boşa gitmesin inşaallah:nazar:

Şimdi gelelim asıl meseleye, bazı kötü içerikler nedeniyle geldim topiğinize, sanırım aranızda bir gerginlik olmuş, polemiğe girmek, üyelere veya 3. şahıslara aşağılayıcı, küçük düşürücü kısaca üslupsuz yorumlar yazmak vb yasak ve uyarı alma sebebidir, lütfen yazışmalarınıza dikkat edin.

Bir diğer husus doktor, hastane, tüp bebek merkezi vs reklamı ya da karalama yasaktır, ayrıca kanunen de suçtur, bu sebeple rica ediyorum reklam veya karalama statüsüne girecek yazışmalar yapmayınız.

Back
X