- 9 Mayıs 2017
- 220
- 301
- 33
- 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlkbahar inşallah her şey istediğin gibi gider, hayırlısı olsun.....Yazma ozaman sen yazinca bende kendimi tutamiyorum
İLKBAHAR TESTİNİ YAPINCA BİZE HABER VERTsk ederim sagol ins.herkes icin bende guzel temennilerde bulunuyorum .rabbim herkese hayirli evlatlar nasip etsin
sonucun ne oldu arkadasim?Tsk ederim sagol ins.herkes icin bende guzel temennilerde bulunuyorum .rabbim herkese hayirli evlatlar nasip etsin
zazacigim nasilsin arkadasim durumunnnasil transferin nezaman?AZ KALDI TEST GÜNÜNE SİNİRLERİNİ KORU
GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN
ALLAHA EMANET OLUN
CANIM İYİM ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN ADETİN 10 GÜNÜ VE İLK ULTRASONUM SAAT 15.00 DAzazacigim nasilsin arkadasim durumunnnasil transferin nezaman?
İNŞALLAH HAMİLESİN CANIM EN STRESLİ ZAMANLARINDI OKADAR SENİ ANLIYORUM KİSlm zazacigim yok degilim ama burda bazi arkadaslarin yazmis olduklari yazilara gerildim sadece .insanlara yardimci olmak anlaminda ben gorduklerimi paylastim ordan kalkip bir arkadas dereyi gormeden pacalari sivalama falan yazmis .cahilce seyler cnm bunlara sinirlendim .yoksa hic stres yada karamsarligim yok beni rahatsiz eden insanlarin igneleyici yazilari yoksa hersey yolunda cnm randevu alicam bugun kantesti gunumuz yarin ama yarin burda tatil carsambaya kalicak artik ama belim ve kasiklarim cok agriyo bakalim cnm artik kismet
İlkbahar kimsenin umudunu kırma hayal kırıklığına uğratma huzursuz etme gibi bi niyetim asla olamaz..ben daha önceden ikiz bebeklerini kaybetmiş gayet de acılar çekmiş biri olarak yazıyorum..sonucunu gör hatta sonuç görmekle bile bitmiyor kucağımıza almak nasip olsun..inş olumlu şeyler yaşarsın mutlu olursun..Slm zazacigim yok degilim ama burda bazi arkadaslarin yazmis olduklari yazilara gerildim sadece .insanlara yardimci olmak anlaminda ben gorduklerimi paylastim ordan kalkip bir arkadas dereyi gormeden pacalari sivalama falan yazmis .cahilce seyler cnm bunlara sinirlendim .yoksa hic stres yada karamsarligim yok beni rahatsiz eden insanlarin igneleyici yazilari yoksa hersey yolunda cnm randevu alicam bugun kantesti gunumuz yarin ama yarin burda tatil carsambaya kalicak artik ama belim ve kasiklarim cok agriyo bakalim cnm artik kismet
Hadi canim guzel sonuclar insallah adetin kacinci gunu bugun ilac ne kullaniyorsunKızlar günaydınlar herkese görüyorum ki sayfamız biraz gerilmiş bence burası hepimizin dert ortağı olduğu biricik içimizi dökme yeri yapmayalım güzel şeyler konuşup tavsiye edelim birbirimize biliyorsunuz ki pozitif olmak çok önemli bizler için umarım her birimiz en yakın zamanda teker teker anne oluruz ilbahar test sonucunu mutlaka bildir inş hamilesindir benim transfer günüm 4 kasım çok az kaldı heyecan dorukta bugün rahim kalınlığı ölçtürdüm 16 mm doktorum gayet güzel dedi sizleri seviyorum
Bugün 14. Gün estrofem folbiol ve coraspin kullanıyordum bugün itibariyle monodoks prednol ve progestan fitil ekledi doktorum inş canım hepimize hayırlı sonuçlar bol pozitifler ikizler üçüzler inşHadi canim guzel sonuclar insallah adetin kacinci gunu bugun ilac ne kullaniyorsun
Az kalmis transfere mujdeli sonuclar insallahBugün 14. Gün estrofem folbiol ve coraspin kullanıyordum bugün itibariyle monodoks prednol ve progestan fitil ekledi doktorum inş canım hepimize hayırlı sonuçlar bol pozitifler ikizler üçüzler inş
aminCANIM İYİM ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN ADETİN 10 GÜNÜ VE İLK ULTRASONUM SAAT 15.00 DA
İNŞALLAH GÜZEL HABER VERİRİM SİZLERE