• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK SAĞOLUN CANLARIM
DOKTOR BİR ŞEY DEMEDİ PERŞEMBE KARARINI SÖYLİYCEKMİŞ
ÜÇ ÇİZGİ BİLE OLUŞMUŞ AMA YİNEDE PERŞEMBE BİLİCEM TRANSFERE HAZIRIM YADA YOK
Hadi bakalım hayırlısı canım benim bütün dualarım seninle :dua::dua::dua:

Hayirlisi cnm transfere kadar 12.14 cm oluyo kalinligi .guzel sonuclar olur insallah cnm

Ilac falan kullaniyomusun cnm .bende burdan arkadasin tavsiyesiyle narsuyu ictim ve iyi geldi .ama swn yine dr danis isresen

KIZLAR BUGÜN TEDAVİNİN 9 GÜNÜ VE ENDOMETRİYUM 6-7.4 MM ARASI ÜÇ ÇİZGİSİDE VAR
DR PERŞEMBE YİNE GEL DEDİ
hayırlisı olsun canım haberlerini ancak girebildigim kadar buradan takip ediyorum sakın stres yapma moralini yüksek tut biliyorsun benimde 7 mm di hatta kıbrıs ta o kadar bile değil di bütün dualarım seninle canım kardeşim.:KK200:

Arkadaşlar yaşadığımı paylaşmak istiyorum, bu benim 3. donasyonum, ilki 4. Adet 3. Gün emriyolarıydı ve adetimin 15. günü transfer yapıldı sonuç kimyasal gebelik, ikincisi 2 adet 5. Gün emriyoları adetimin 23. Günü transfer yapıldı sonuç kimyasal gebelik, üçüncü donasyonum 2 adet 5. Gün emriyoları adetimin 20. Günü transfer yapıldı sonuç kalp atışını duyduk çok şükür.. transfer günü adetin 18 - 21 günü arası yapılması iyi diyorlar. Normal bir adet dönemin yumurta rahme düşme günü 20. Gün oluyormuş benim transferimde 20. Günü oldu hamilelik haftamı hesaplarken adetimin birinci günündende hesaplasam transfer günündende hesaplaplasam aynı hafta çıkıyor bence buda önemli bilginize arkadaşlar

Arkadaşlar yaşadığımı paylaşmak istiyorum, bu benim 3. donasyonum, ilki 4. Adet 3. Gün emriyolarıydı ve adetimin 15. günü transfer yapıldı sonuç kimyasal gebelik, ikincisi 2 adet 5. Gün emriyoları adetimin 23. Günü transfer yapıldı sonuç kimyasal gebelik, üçüncü donasyonum 2 adet 5. Gün emriyoları adetimin 20. Günü transfer yapıldı sonuç kalp atışını duyduk çok şükür.. transfer günü adetin 18 - 21 günü arası yapılması iyi diyorlar. Normal bir adet dönemin yumurta rahme düşme günü 20. Gün oluyormuş benim transferimde 20. Günü oldu hamilelik haftamı hesaplarken adetimin birinci günündende hesaplasam transfer günündende hesaplaplasam aynı hafta çıkıyor bence buda önemli bilginize arkadaşlar
canım kardeşim okadar doğru şeylere dikat yetiriyorsunki
allahım sağ salim doğum yapıb kucağına almanı nasip etsin

Bende hesapladım şimdi benim kısmetse 20.gün olacak transfsr

Back
X