kıbrısta magosada evolve daha ucuzMerhaba arkadaşlar bende estrefem e başladım 3 gün oldu bkalım kısmet nasıl olcak kıbrıs a gşdenler nerdr kaldınız otel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıbrısta magosada evolve daha ucuzMerhaba arkadaşlar bende estrefem e başladım 3 gün oldu bkalım kısmet nasıl olcak kıbrıs a gşdenler nerdr kaldınız otel
Orayı söylediler bana da hastaneden hem yakın dediler ama yorumaşra baktım hep öğrenciler kalıyormus gürültü bir otelmiş ondan öerak ettimkıbrısta magosada evolve daha ucuz
Amin canım Allah hepimizin kalplerini kucaklarını boş bırakmasıncanım kardeşim okadar doğru şeylere dikat yetiriyorsunki
allahım sağ salim doğum yapıb kucağına almanı nasip etsin
evet öyrenciler kalıyor onunçin daha ucuzOrayı söylediler bana da hastaneden hem yakın dediler ama yorumaşra baktım hep öğrenciler kalıyormus gürültü bir otelmiş ondan öerak ettim
Tesekkurlerevet öyrenciler kalıyor onunçin daha ucuz
birde hastaneden ayarlayınca daha indirimli oluyor
temiz oda veriyorlar ve sabah kahvaltı ücretsiz
öylen akşam yediklerinizi ödiyeceksiniz
birde palm bichdede kala bilirsiniz ama orası biraz pahalı
Hadi hayırlısı dualarim seninleKIZLAR BEN ADET OLDUM YARIN E2 BAKTIRICAM VE SONUCUNA GÖRE TEDAVİYE BAŞLIYCAM
Canım özletin kendiniHadi hayırlısı dualarim seninle
Canim benim artık 8 aydayiz çok yorgunum ve uykusuz bu uzun en zor yani bu zamanlar is.uykusuzluk huzursuz bacak sendromu cok zOr geçiyor.şükür az kaldı dualarim sen ve diğerleriyle .Canım özletin kendini
Canim benim artık 8 aydayiz çok yorgunum ve uykusuz bu uzun en zor yani bu zamanlar is.uykusuzluk huzursuz bacak sendromu cok zOr geçiyor.şükür az kaldı dualarim sen ve diğerleriyle .
Senin çektiğin şu zorluklara nasıl da özeniyoruz biliyorsun değil mi :) Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına al inşallah bizleri duandan eksik etmeCanim benim artık 8 aydayiz çok yorgunum ve uykusuz bu uzun en zor yani bu zamanlar is.uykusuzluk huzursuz bacak sendromu cok zOr geçiyor.şükür az kaldı dualarim sen ve diğerleriyle .
inşallah sağlıcakla bölünür ve çoğalır hücreleri yavrucuklarının : )Bu arada bana laboratuvardan haber geldi kızlar dün yumurta toplama ve dölleme günüydü bugün itibariyle 9 adet embriyocuğum olmuş inşallah 5. Güne sağlıkla kavuşur tosuncuklarım inanılmaz heyecanlıyım
Ayyy ne güzel, maşallah maşallah, hepsi sağlıkla büyüsünler inşallah.. .Bu arada bana laboratuvardan haber geldi kızlar dün yumurta toplama ve dölleme günüydü bugün itibariyle 9 adet embriyocuğum olmuş inşallah 5. Güne sağlıkla kavuşur tosuncuklarım inanılmaz heyecanlıyım
Allahım rahatlık ve kolaylık versinCanim benim artık 8 aydayiz çok yorgunum ve uykusuz bu uzun en zor yani bu zamanlar is.uykusuzluk huzursuz bacak sendromu cok zOr geçiyor.şükür az kaldı dualarim sen ve diğerleriyle .
İnşAllah ikisi senin canların olucakBu arada bana laboratuvardan haber geldi kızlar dün yumurta toplama ve dölleme günüydü bugün itibariyle 9 adet embriyocuğum olmuş inşallah 5. Güne sağlıkla kavuşur tosuncuklarım inanılmaz heyecanlıyım
ilkbaharcigimSlm zazacigim yok degilim ama burda bazi arkadaslarin yazmis olduklari yazilara gerildim sadece .insanlara yardimci olmak anlaminda ben gorduklerimi paylastim ordan kalkip bir arkadas dereyi gormeden pacalari sivalama falan yazmis .cahilce seyler cnm bunlara sinirlendim .yoksa hic stres yada karamsarligim yok beni rahatsiz eden insanlarin igneleyici yazilari yoksa hersey yolunda cnm randevu alicam bugun kantesti gunumuz yarin ama yarin burda tatil carsambaya kalicak artik ama belim ve kasiklarim cok agriyo bakalim cnm artik kismet
sonucun ne oldu arkadasim?olmustur insallahSlm zazacigim yok degilim ama burda bazi arkadaslarin yazmis olduklari yazilara gerildim sadece .insanlara yardimci olmak anlaminda ben gorduklerimi paylastim ordan kalkip bir arkadas dereyi gormeden pacalari sivalama falan yazmis .cahilce seyler cnm bunlara sinirlendim .yoksa hic stres yada karamsarligim yok beni rahatsiz eden insanlarin igneleyici yazilari yoksa hersey yolunda cnm randevu alicam bugun kantesti gunumuz yarin ama yarin burda tatil carsambaya kalicak artik ama belim ve kasiklarim cok agriyo bakalim cnm artik kismet
Hadi guzel haberler inşallahAy sonunda test gunumuz cnm