- 6 Nisan 2017
- 511
- 572
- 23
insah bebislerin tutunur hayirli olsunKızlar benim transferim oldu bende şimdi sonuç bekliyorum umarım bu sefer olur sperm donosyonu olduğu için eşimi bir daha ikna edemem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insah bebislerin tutunur hayirli olsunKızlar benim transferim oldu bende şimdi sonuç bekliyorum umarım bu sefer olur sperm donosyonu olduğu için eşimi bir daha ikna edemem
Hadi canım bi güzel haber de senden alalım inşallahKızlar benim transferim oldu bende şimdi sonuç bekliyorum umarım bu sefer olur sperm donosyonu olduğu için eşimi bir daha ikna edemem
Amin canım inşallah heyecandan yerimde duramıyorum ben nasıl geçecek günler bilmiyorumcanım inşallah mutlu sonucumuzu ardarda alırız
Amin canım inşallah heyecandan yerimde duramıyorum ben nasıl geçecek günler bilmiyorum
Hadi canim guzel haberler inşallahkızlar doktordan yeni çıktım her şey yolunda çok şükür
kısmet olursa haftaya cuma transferim olucak
Hayirli sonuclar insallah sene sonunda yakalasak artik bebisleriKızlar benim transferim oldu bende şimdi sonuç bekliyorum umarım bu sefer olur sperm donosyonu olduğu için eşimi bir daha ikna edemem
İnşallah canımHeycan ce stresten uzak dur cnm ins sonucu guzel olur ins
İnşallah yılı kapatırken bebişlerimiz içimizde olacak art arda güzel haberler art arda sağlıklı doğumlar yaparız inşallah arkadaşlar heyecan bastırılamıyor malesef benim transferime iki gün var gecelerdir heyecandan uyuyamıyorum2018 hepimize uğurlu gelsin, peşpese güzel haberler gelsin inşallah..
Bende hazırlanmaya başladım, bu ay rahim filmi cektirecegim, bir aksilik olmaz ise önümüzde ki ay sonu gibi transfer olacak.. Şimdiden heycan başladı.. Transfer yakınlarınca heyecanı nasıl kontrol edeceğim, nasıl bekleyeceğim bilemiyorum..
Tatlı telâşlar ama sonu iyi olsunda, hepimiz icin sabirla geçecek iyi olacak insallah![]()
İnşallah yılı kapatırken bebişlerimiz içimizde olacak art arda güzel haberler art arda sağlıklı doğumlar yaparız inşallah arkadaşlar heyecan bastırılamıyor malesef benim transferime iki gün var gecelerdir heyecandan uyuyamıyorum
Habersiz bırakır mıyım hiç tek dert ortaklarım sizlersiniz inşallah meleklerimiz bizimle olur bizimle kalır rabbim hepimizin yüzünü güldürsün transferden birgün önce gidiyorum ben yarın sabah ordayız inşallah sık sık yazarım burayaYaaa bayağı az kalmis bolvitamin cim..Daha önceki transferlerimde cevremde hep rahat ve olacağına inandigini gördüğüm kişiler sanki daha kolay hamile kaldı, yada bana öyle geldi. Bende bu sefer şansin daha yuksek, rahat ol, olacak diye telkin etmeye calisiyorum...Belki bu sefer bu telkinler ise yarar:)
Melekler yanımızda olsun arkadaşım, habersiz bırakma bizi..
sevgili zaza Seninle ağustos ayındaki mesajlaşmamızda güzel haberi verdiginde bebeklerin bahtı için sokak kedişlerine mama dağıtacağımı söylemiştim.Hayırlısıyla güzel haberi bekliyorum ♡canım inşallah mutlu sonucumuzu ardarda alırız
Teşekkür ederim canım inşallah minik ışıklar minik meleklerim olacaklarTransfer aslında en kolayı ve keyiflisi canim..Korkacak hiç bir şey yok, sadece transfere sıkışık girmen gerekiyor, dikkat et, çok sıkışırsan tutmak zor oluyor.. Sonunda embriyolar minik ışıklar olarak sana gelecek:)
Ayrıca iyi yolculuklar....
Canım benim allah razı olsunsevgili zaza Seninle ağustos ayındaki mesajlaşmamızda güzel haberi verdiginde bebeklerin bahtı için sokak kedişlerine mama dağıtacağımı söylemiştim.Hayırlısıyla güzel haberi bekliyorum ♡