• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açıkçası hiç samimi gelmiyorsunuz. Umarım günahınızı almıyorumdur (Bu arada beta hcg değeriniz baya yüksek 12. Gün için. Sanirim üçüz, dorduz geliyor masallah). Eğer düşündüğüm/ düşündüğümüz gibiyseniz de bu yolda deva arayan, yıllarca uğraşan çile çeken , varini yogunu maddi manevi ortaya koyan insanları dusunmenizi rica ederim...

@akideciknane kimin hesabının ticari olduğunu düşünüyor isen bence yazmalisin? Aksi halde çok havada kalacak bu yorumun ne dersin?

Benim aklımdan bazen ilkbahar ve morkanatlar gerçek hesap mi diye geçmiştir mesela ama benim için önemli de değil!! Öyle değilseniz de kusura bakmayın kizlar!!
Zaten beni etkilemeleri sözkonusu değil.
Sen kimin ticari olduğunu düşündün?
@akideciknane kimin hesabının ticari olduğunu düşünüyor isen bence yazmalisin? Aksi halde çok havada kalacak bu yorumun ne dersin?

Benim aklımdan bazen ilkbahar ve morkanatlar gerçek hesap mi diye geçmiştir mesela ama benim için önemli de değil!! Öyle değilseniz de kusura bakmayın kizlar!!
Bak arkadaşım emin olmadığın bir konuda fikir beyan etmeye KUL HAKKİ denir.Iftira attıkdan sonrada kusura bakmayın demenin bi önemi de kalmaz.Cok ayıp.Sahip olduğun bu yeni kul hakkıyla .(tabi inançlı insanlar olduğumuzu düşünüyorum) muhatabın Yaradan ben değilim.Bol şans.

Açıkçası hiç samimi gelmiyorsunuz. Umarım günahınızı almıyorumdur (Bu arada beta hcg değeriniz baya yüksek 12. Gün için. Sanirim üçüz, dorduz geliyor masallah). Eğer düşündüğüm/ düşündüğümüz gibiyseniz de bu yolda deva arayan, yıllarca uğraşan çile çeken , varini yogunu maddi manevi ortaya koyan insanları dusunmenizi rica ederim...

Vallaha o senin dusuncen benim sahidim rabbim ve aslada yalan konusmuyorum .inanip inanmakta serbestsin hic kimseyle alip veremedigim yok vede olmazda allahim benim yasadigim mutlulugu sizlerede yasatsin diyorum .bu konuda asla insanlarin umutlariyla oynanmamali vede gunah oldugunuda bilen biriyim ve evet benim degerim 1278.5cikti embiryom 3gundu ve 3tane tarnsfer edildi bunlarin hepside gercek haste hesapla veya sahtekarlarla isim olmaz ben allahtan korkan biriyim

hayırlı olsun sana .iyi cesaret maşallah .Ben hamile olsam başkaşınîn ASLA günahına giremem Korkarım yavrularım etkilenir bu iftiramdan diye.Gözü karalîk böyle bişey galiba : ) Onca emeklerle sahip olduğumuz yavrularımızı taşırken kalbi ferahlık, iyi niyetin daha olumlu olacağı görüşündeyim.Hasetlik.kötülük yapmanın bi yararı olmaz.Ruhunu temiz tut arkadaşım.Sevgiler..

hayırlı olsun sana .iyi cesaret maşallah .Ben hamile olsam başkaşınîn ASLA günahına giremem Korkarım yavrularım etkilenir bu iftiramdan diye.Gözü karalîk böyle bişey galiba : ) Onca emeklerle sahip olduğumuz yavrularımızı taşırken kalbi ferahlık, iyi niyetin daha olumlu olacağı görüşündeyim.Hasetlik.kötülük yapmanın bi yararı olmaz.Ruhunu temiz tut arkadaşım.Sevgiler..

Arkadasim sen önce o kötü düşünceli zihnini temizleyip öyle yaz cevabını. Sen kalbini, zihnini ve agzini temiz tut. Bebekleri neden ise karıştırıyorsun? Burada kac kisinin dikkatini cekmissiniz. Emin ol sadece 3 kisi de degil. Umarim biz yanlis, siz dogrusunuzdur ve saglikla bebeklerinizi alırsınız kucağınıza. Bir daha da bebeklerimi ağzına alma!!!

Arkadasim sen önce o kötü düşünceli zihnini temizleyip öyle yaz cevabını. Sen kalbini, zihnini ve agzini temiz tut. Bebekleri neden ise karıştırıyorsun? Burada kac kisinin dikkatini cekmissiniz. Emin ol sadece 3 kisi de degil. Umarim biz yanlis, siz dogrusunuzdur ve saglikla bebeklerinizi alırsınız kucağınıza. Bir daha da bebeklerimi ağzına alma!!!
bir tane kelimem kötü degildi.sana iftira mı attım.olmadıgın bi seyle mi suçladım.Yoo.Sadece annelik kutsaldır.Ve bu da temiz kalbi getirir.içindeki öfke sanada yavrularinada iyi gelmez.iyi niyetli olmak rahatlatır..Sevgiler (not=öfkeli oldugunda suya konus .ama iftira atma/atmayın) Bu yersiz yasatmış oldugunuz gerginlikle diger arkadaslarimizi rahatsiz etmeyelim.Bu sebeple seni Allaha havale eder .selametini dilerim.

Ben neyim sorabilir miyim hanımefendi? Herkesin içinde şüphe oluşturan şeyi yazdım diye.mi kötü insan, iftiraci oldum? Niye bu kadar cellallenip yazıyorsun anlamadım. Dersin ki yok öyle birşey, açıklarsın düzgünce haksızsınız diye. Biz de ozrumuzu dileriz. Ama sen tam tersi ise bebekleri karıştırıp abuk sabuk yazarsan dur orda işte. Içimizde şüphe var diyoruz sadece sen tutmuş bebeklerimi katıyorsun ise. Ayrıca ben sadece senin gibilere karşı bu üslupta yazarım. Bak.bakalim bir tane öfkeli yazı gorecek.misin öncesinde. Anneliği de senin tarzında birinden öğrenecek değilim. Hadi selametle

Daha önce ikiz gebelik geçirdim..ikili testi yaptırdığında sorun olsa bile hangisinden kaynaklandığını bilmedikleri için bi anlam ifade etmiyor o yüzden doktorlar ense kalınlıklarına bakıyorlar genelde.bir de detaylı ultrason.
Ben donorun yasini
Daha önce ikiz gebelik geçirdim..ikili testi yaptırdığında sorun olsa bile hangisinden kaynaklandığını bilmedikleri için bi anlam ifade etmiyor o yüzden doktorlar ense kalınlıklarına bakıyorlar genelde.bir de detaylı ultrason.
Bende yaptirmak istemiyorum ve dediginiz gibi ikiz olunca ense kalinligina bakiliyor diye duydum..ben yurtdisinda yasiyorum ve donasyon deyince donorun tum bilgilerini kayit yapiyorlar. Kan alicaz dediler sanirim ikili test icin o zaman benim yasima gore islem yapilcagi icin sonuc dogru olmuycak degil mi ? Ayrintili ultrason da net cikiyor degil mi ?

Merhaba arkadaşlar. Hepinizi takip ediyorum ama uzun zamandır yazmıyordum. Biz de 29. Haftadayız. Az kaldı stres başladı. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Öncelikle M Melisam12 benim ikiz olduğu için 12. Haftada sadece ultrasona girdim ve harmony test yaptırdım. Eğer yumurta donasyonu ise kendi yaşını söylersen riskin yüksek çıkar bu yüzden donörün yaşını söylemen gerekiyor. @Bahar44 bende akidecik arkadaşımıza katılıyorum profiller konusunda. Açıkçası benim de senin bahsettigin 2 profille ilgili şüphelerim var baştan beri. Gerçi arkadaş cevaplamış senin sorunu ama birden fazla kişinin aklına aynı şey gelmesi de enteresan açıkçası. Arkadaş şimdi beni de cahillikle suçlar ama :) ...

@Zaza74 , mavisufi mavisufi , @Ary3301 @xfilo en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız ınsallah.
Bu arada donasyona hazırlanan arkadaşlar lütfen stres yapmayın ve rahat olun. Hamile kalacağınız gerçekten inanarak gidin transfere. Rahminizi ve kendinizi çok iyi hazırlayın. Merkez seçiminizde önceliği canım cicimli davranışlara değil, laboratuvar kalitesine verin. Tiroit kontrolunuzu mutlaka yaptırın. Mümkünse 5.gun embriyosu transferi yaptırın. Eşinizin sperm kalitesini arttırmaya çalışın
Bu arada eğer bir merkeze kafanız yattıysa her anlamda lütfen yorumların kafanızı bulandirmasına izin vermeyin. Sizin negatif aldığınız bir yerde baskasi pozitif sonuc almis olabilir. Ayrica şunu da eklemeliyim ki ben transferden önce bizzat gidip merkezlerle yüz yüze görüştüm (gyno life, firdevs hn ve lefkoşa tüp bebek) ucu de merdiven altı yerler değildi. Herkese çok sevgiler...
Minharker arkadaşım iyi olmanıza cook sevindim..Meleklerin büyümüş bile inşallah hamilelik rahat geçiyordur..Zaman ne çabuk geçiyor, her şeyin sağlıkla ilerlemesini, bebeklerinin sağlıkla gelmesini dilerim ...
Arkadaşlarla ilgili benimde şüphelerim oldukça yüksek, ama cahillikten yanlış anlıyorum sanirim:) Fakat temennim öyle olmaması yönünde, bu kadar hassas konularda yapılan ticaret çok ciddi vicdan hesaplaşmaları getirebilir, dikkatli olmak lazim.
Ben de iyiyim, bizde başladık, önerilerin için teşekkürler, adim adım saydıklarını yapmaya calisiyorum, yenin yila yeni hayaller yeni mutluluklara girmeye hazırlanıyoruz...
2018 in hepimize uğurlu gelir inşallah, melekelerimizi getir..

Aynen rabbim herkese vicdan versinki kimseye iftira atmasin ha sunuda soylemeden gecemiycem ben almanyada hcg testimi yaptirdim ve burda ticaret yapabilcegim bir kurum yok sizler eger yapiyorsaniz bizleri karistirmayin vede benim kimswye yalan soylemeye ihtiyacimda yok .benim ilk denemem ve guzel arastirdim ve karar verdim gidip yaptirdim rabbimin yardimiyla kuzularim benle .insanlarin hayirli olsun delerini beklerken haset insanlar gibi bunlar sahte falan demeniz hic hos degil arkadaslar .iyi dusununki iylik bulasiniz .ben sizlrr icin guzel temennilerde bulunmak istiyorum insallah en kisa zanda sizde mujdeli haberler alirsiniz

Minharker arkadaşım iyi olmanıza cook sevindim..Meleklerin büyümüş bile inşallah hamilelik rahat geçiyordur..Zaman ne çabuk geçiyor, her şeyin sağlıkla ilerlemesini, bebeklerinin sağlıkla gelmesini dilerim ...
Arkadaşlarla ilgili benimde şüphelerim oldukça yüksek, ama cahillikten yanlış anlıyorum sanirim:) Fakat temennim öyle olmaması yönünde, bu kadar hassas konularda yapılan ticaret çok ciddi vicdan hesaplaşmaları getirebilir, dikkatli olmak lazim.
Ben de iyiyim, bizde başladık, önerilerin için teşekkürler, adim adım saydıklarını yapmaya calisiyorum, yenin yila yeni hayaller yeni mutluluklara girmeye hazırlanıyoruz...
2018 in hepimize uğurlu gelir inşallah, melekelerimizi getir..

Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım. Cinsiyet yazmamıştım biri kız biri erkek :) yazmasam da hepinizi takip ediyorum. Kanamalardan sonra rahat gecti hamilelik ama bu haftalarda cok zorlaniyorum artik. Uyku vs kalnadi ama sukur yine de. Umarım yeni yıl saglikli bir bebek getirir sana. Bana da saglikla kavusturur bebeklerimi. Cok opuyorum arkadaşım.. .

Ben donorun yasini

Bende yaptirmak istemiyorum ve dediginiz gibi ikiz olunca ense kalinligina bakiliyor diye duydum..ben yurtdisinda yasiyorum ve donasyon deyince donorun tum bilgilerini kayit yapiyorlar. Kan alicaz dediler sanirim ikili test icin o zaman benim yasima gore islem yapilcagi icin sonuc dogru olmuycak degil mi ? Ayrintili ultrason da net cikiyor degil mi ?
Evet arkadaşım donörün yaşını söylemek zorundasın zaten ikili testte yani doktorunun bilmesi lazım.. ama ikizlerde zaten gerek yok..hepsi allaha emanet..içini ferah tut.benimki tek olmasına rağmen ben bile yaptırmadım doktorum yaptırma dedı hatta..

Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım. Cinsiyet yazmamıştım biri kız biri erkek :) yazmasam da hepinizi takip ediyorum. Kanamalardan sonra rahat gecti hamilelik ama bu haftalarda cok zorlaniyorum artik. Uyku vs kalnadi ama sukur yine de. Umarım yeni yıl saglikli bir bebek getirir sana. Bana da saglikla kavusturur bebeklerimi. Cok opuyorum arkadaşım.. .
Yaaaa ne güzel haber, bıcır bıcır ne güzel olacaklar maşallah kuzulara:nazar: Uykusuzluk hamillegin ilerleyen dönemlerinde hep sorun oluyor sanirim, halbuki tam tersi olsa keşke zaten doğum sonrası hiç uyku olmayacak,Ha gayret arkadaşım sonu mutlu olacak :)
Bende seni opuyorum...:KK200:

Öncelikle bebek bekleyenlerinize sağlıklı bir gebelik hayırlı doğumlar diliyorum, henüz bebeklerine kavuşamamış hemcinslerime de en kısa sürede anne olmaları nasip olsun, kucakları boş kalmasın inşaallah temennisinde bulunduktan sonra topiğe geliş amacımı yazayım.

Bu topikler benzer durumu yaşayan kadınlar birbiriyle fikir alışverişi yapsın, tecrübelerini paylaşsın, doktorlar, merkezler, gördüğünüz tedaviler, tedavi sürecinde yaşadıklarınız, yanlış tedavi uygulamaları vb ne varsa paylaşıp birbirinize yardımcı olun diye açıldı.

Haliyle kullandığınız ilaçlardan tutun da gittiğiniz doktor ve merkezlere kadar yazmanız doğal amma doktor veya merkezler, hastanelerle ilgili eleştirileriniz karalama/kötüleme boyutunda olamaz zira yasalara göre ticari itibarı zedeleme, mesnetsiz iftira vb kapsamına girdiğinden suçtur, aynı şekilde bir doktor veya hastaneyi gereğinden fazla övüp yönlendirici tarzda yazmak, kişilerin fikrini etkilemeye çalışmakta yasalara göre haksız rekabet, ticari reklam ve haksız ticari uygulamalar yönetmeliğine aykırı olduğundan suçtur.

Birinizin memnun olduğu hastane veya doktordan diğeri memnun kalmayabilir lakin memnun kalınmayan doktor/merkezler hakkında merdiven altı, darphane vb benzetmeleriniz yakışıksızdır ve tedavi ettikleri hastalarını rencide edicidir.

Rica ediyorum paylaşımlarınızda azami özeni gösteriniz, yasalara ve kurallara aykırı yazılar yazmaktan kaçınınız.

Reklam yaptığını iddia ettiğiniz üyelerle burada tartışarak polemik yaratmak yerine, yorumların altındaki şikayet et butonuna basarak X kişinin reklam yaptığından şüpheleniyorum araştırılmasını talep ediyorum derseniz yöneticiler gerekli incelemeyi yapacaktır.

bende aynen dusunmustum arkadasim

Ben donorun yasini

evet korkma kanda zaten yanlis cikiyor sen soyleme bos ver ayrintili ultrason cok onemli ense kalinliklari tabi bu dedigim cogul ggebelikler icin gecerli

Back
X