- 15 Ekim 2015
- 86
- 235
- 93
Mina cım allahım sağlıkla kucağına aldırsın. Beni unutmamışsın çok Mutlu oldum. Burda annelik yolunda mücadele veren tüm kadınlar umarım tez zamanda anne olurlar. Benim ise artık hayal bile değil. Oysa en çok anne olmak istemiştim. Sizleri uzaktan da olsa ara ara takip etmekteyim. Ne yazık ki eşimle ayrıldık. Çok mücadele verdim ama Rabbim beni anne olmaya layık görmedi. Herşeyde bir hayır vardır mutlaka insan tevekkül etmezse dayanamazdı sanırım. Dualarımdasınız. Hamile olanlara sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar, tedavisi devam edenlere tez Zamanda Mutlu hamilelikler diliyorum . Z Zaza74 @xfilo@mavisufi anne olmanızı canı gönülden diliyorum. Hayat daha neler yaşatır bilmiyorum ama hepinize aile huzuru sağlık mutluluk diliyorum. Sevgilerimle ....
Arkadasim gerçekten çok üzüldüm açıkçası beklemediğim bir cevap olduğu için ne yazacagimi da bilemiyorum. Ama her şeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum. Allah bu kadar çekilen çile ve üzüntüden sonra çok güzel günler göstersin sana ınsallah.. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Kendine iyi bak...