canım benim rahim içi yapışıklık miom amelyatından sonra oldu bende iki defa recai pabuçcu yaptı histeroskopimi 1 defa ahmet erdem bir defa aydan biri ve şimdi beni tedavi eden ve doktorumdan çok memnun kaldığım cem akarsu
4 defa histeroskopi yaptı çok ağır vakayım ben adezyonlarım çoktu cem bey amelyatlarda rahim içine aletle giremiyordu şimdi işim kolaylaştı
cem bey ilk histeroskopimi mayıs ayında yaptı 2800 tl ye
sonrakı histeroskopilere sadece anestezi hakını aldı yani 500-600 tl[/QUOTE
Çok fazla operosyon geçirmişsin canım, ne kötü doktorların bu ihmalkarlığı, bu tarz riskler olduğunundan hiç ama hiç bahsetmiyorlar.......İnsan yaşadıkça öğreniyor maalesef...Ama anladığım kadarıyla seninde son müdahalelerle ciddi düzelme oldu..İnternette okuduğuma göre % 50 -%90 oranında iyileşme oluyormuş, benimki sanırım senin kine oranla biraz daha hafif, umarım bu histereskopi yeterli olur....
Bende 2 sene öncesine kadar ankaradaydım, 3 tüp bebeği ve 2 histereskopiyi ve kürtajı başkentte Hulusi hocada oldum, sonra ki tedavimi Mehmet Erdemde...2 sene önce ist. a taşındık, şimdi Bahçeci Cem Hocadayım..Ama fiyat ciddi yüksek söylendi (6750 tl), hemşire söyledi belki en yüksek fiyatı söylemiştir, bilemiyorum, ama ciddi abartı...Bakalım pazartesi gideceğim, umarım daha ucuza mal olur, zaten tüp bebek başaladığında ciddi rakamlarla karşılaşacağız....
Senin hep bu oporesyonlar nedeniylemi oldu yapışıklıkların, allahım nasıl böyle yapabilirler ..