Bolvitamin, graz doktorla konuştum, evet sizin dediginiz gibi histereskopi gerekiyor. cok sıkıntılı değil korkma ama bu durumu duzeltmemiz gerekiyor, biraz transfer zamanı otelenecek dedi. Insallah dedigi gibidir..Arayip tarih verecekler..Hakkimda hayırlısı..
Sizler nasilsiniz?
Histeroskopi genel aneztezi altında devlet hastanelerinde ucret odemeden yaptırabilirsin

Bolvitamin, graz doktorla konuştum, evet sizin dediginiz gibi histereskopi gerekiyor. cok sıkıntılı değil korkma ama bu durumu duzeltmemiz gerekiyor, biraz transfer zamanı otelenecek dedi. Insallah dedigi gibidir..Arayip tarih verecekler..Hakkimda hayırlısı..
Sizler nasilsiniz?
Hakkında hayırlısı olsun canım benim ben de beklemedeyim bugün test gününe kadar meraktan çatlamasam iyidir ayın 16 sı perşembe günü test günümüz

hoş geldin arkadaşım
belirti arama inşallah hamilesin
bu intralipit serumları kafanıza takmayın
eğer doktorunuz önermiyorsa boşu boşuna bünyenizi yormayın

Zazacım bir eczacı olarak sana sorayım
Doktor protokol gereği 20 haftaya kadar alıcaksın dedi ama bana çok fazla geliyor
Çoğu yer kalp atışına kadar aldırıyor
Senin düşüncen nedir?
Ben bırakmak istiyorum 12 haftada yeterli diye zor oluyor her hafta

Kızlar nasılsınız bende dün doğuma 4 hafta kaldığını öğrendim erken gidecegiz.kizim cabuk büyümüş galiba.dün ilk defa yüzünü o kadar ayrıntılı gordumki gozyaslarima hakim olamadım.dilerimki rabbim hepimize bu duyguları yasatsin.Sizlerin çoğunu belki yakından tanımıyorum belki ama kaderdasiz biz ve kahraman kadinlariz.benim bütün dualarim sizinle sizde benden esirgemeyin.
insallah hersey istedigingibi olur biricik aycicegim akideciknanem optum massallah

Histeroskopi genel aneztezi altında devlet hastanelerinde ucret odemeden yaptırabilirsin
Canım beni takip eden bir doktorum var atık mecburen ona yaptıracağım, her yerede güvenemiyorum...

Kızlar, bu gün arhim filmi çektirdim, uteri kavite üst segment sağ duvarı ve uterus istmusu solunda küçük yapışıklıklar çıktı..İnşallah çok ciddi değillerdir:KK43: Son kontrülümde 14. gün rahim duvarı 12 mm, iyi demişti doktor ama, henüz konuşamadım...Önümüzde ki ay transfer olur diye hayal ediyordum ama bu durumda bakalım ne olacak.......
rahimini iyileştir sonra git transfere
aynı durum bendede var
histeroskopiyle çözülür

Sizler nasilsiniz?
canım senin yapışıklıklarını neye bağlıyorlar
ameliyat oldunmu rahimden
ve ya kürtaj?
rahim içi tahriş edici bir zarar görmediyse her halde endometritin var

Zazacım bir eczacı olarak sana sorayım
Doktor protokol gereği 20 haftaya kadar alıcaksın dedi ama bana çok fazla geliyor
Çoğu yer kalp atışına kadar aldırıyor
Senin düşüncen nedir?
Ben bırakmak istiyorum 12 haftada yeterli diye zor oluyor her hafta
öncelikle bana güvendiyin için teşekkür ederim canım bunu söylemek istiyorum bu intralipit serum eğer bünyende protein senteziyle sorunun yoksa boş şeydi
sağlam kadınsın canım kolay cözülen protein tüket buda sana olsun serumun

canım senin yapışıklıklarını neye bağlıyorlar
ameliyat oldunmu rahimden
ve ya kürtaj?
rahim içi tahriş edici bir zarar görmediyse her halde endometritin var

Maalesef operasyonlarım var canım, Tüp bebek dönemlerinde 2 kere kontrol histereskopisi oldum, çizikler felan yapıldı..Daha sonra bebeğim 3 aylık ölünce kürtaj oldum, kürtaj sonrası iltihap ve atipisiz hiparplazi oluştu. Rahim zor kalınlaşıyordu, Ankarada mehmet hoca fark etti, oda histereskopiyle temizledi ve 2 ay antibiyotik kullandım. Sonra ki kontrollerde rahim düzgünce kalınlaşıyordu.. Ama 2 senedir kontrole gitmiyordum, demek tekrarladı..Sanırım doktorumda bunlara bağlacaktır. Geçen ay rahim 14. gün 12 mm dir ama düzensizdi, belkide o yapışıklıkların olduğu yerlerde düzensizlik oluyor..Rahim filminde küçük yapışıklıklar diyordu, inşallah öyledir, oldukça korktum..

Birde histeroskopi için çok yüksek fiyat istediler, bayağı şaşırdım.. Gerçi hemşire söyledi ama neredeyse normal bir tüp bebek parası kadar....:( Seninde fiyatların bu kadar yüksek mi?

Sen nasılsın, sendede iltahap var mı zaza?

canım benim rahim içi yapışıklık miom amelyatından sonra oldu bende iki defa recai pabuçcu yaptı histeroskopimi 1 defa ahmet erdem bir defa aydan biri ve şimdi beni tedavi eden ve doktorumdan çok memnun kaldığım cem akarsu
4 defa histeroskopi yaptı çok ağır vakayım ben adezyonlarım çoktu cem bey amelyatlarda rahim içine aletle giremiyordu şimdi işim kolaylaştı
cem bey ilk histeroskopimi mayıs ayında yaptı 2800 tl ye
sonrakı histeroskopilere sadece anestezi hakını aldı yani 500-600 tl

canım benim rahim içi yapışıklık miom amelyatından sonra oldu bende iki defa recai pabuçcu yaptı histeroskopimi 1 defa ahmet erdem bir defa aydan biri ve şimdi beni tedavi eden ve doktorumdan çok memnun kaldığım cem akarsu
4 defa histeroskopi yaptı çok ağır vakayım ben adezyonlarım çoktu cem bey amelyatlarda rahim içine aletle giremiyordu şimdi işim kolaylaştı
cem bey ilk histeroskopimi mayıs ayında yaptı 2800 tl ye
sonrakı histeroskopilere sadece anestezi hakını aldı yani 500-600 tl[/QUOTE

Çok fazla operosyon geçirmişsin canım, ne kötü doktorların bu ihmalkarlığı, bu tarz riskler olduğunundan hiç ama hiç bahsetmiyorlar.......İnsan yaşadıkça öğreniyor maalesef...Ama anladığım kadarıyla seninde son müdahalelerle ciddi düzelme oldu..İnternette okuduğuma göre % 50 -%90 oranında iyileşme oluyormuş, benimki sanırım senin kine oranla biraz daha hafif, umarım bu histereskopi yeterli olur....

Bende 2 sene öncesine kadar ankaradaydım, 3 tüp bebeği ve 2 histereskopiyi ve kürtajı başkentte Hulusi hocada oldum, sonra ki tedavimi Mehmet Erdemde...2 sene önce ist. a taşındık, şimdi Bahçeci Cem Hocadayım..Ama fiyat ciddi yüksek söylendi (6750 tl), hemşire söyledi belki en yüksek fiyatı söylemiştir, bilemiyorum, ama ciddi abartı...Bakalım pazartesi gideceğim, umarım daha ucuza mal olur, zaten tüp bebek başaladığında ciddi rakamlarla karşılaşacağız....

Senin hep bu oporesyonlar nedeniylemi oldu yapışıklıkların, allahım nasıl böyle yapabilirler ..:(

Canım ya çok üzüldüm durumuna.. Ama ben, bazı şeylerin olmayışında çok fazla hayır gördüğüm için, senin için de belki de hayırlısı bu olmuştur diye düşünüyorum.. Allah sağlık , sıhhat versin . En önemlisi bu kesinlikle.. İnşallah bundan sonra hayatında güzel günler seni bekliyor olur.Ümidini de hiçbir zaman kaybetme.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım.. Sağlıcakla kal.. Sevgiler..
Çok saol arkadaşım. Elbette herşeyin hayırlısı diyorum bende . Umarım senin de herşey gönlünce olur. Bebişlerini kucağına aldığın gün çok çabuk gelir inşallah . Dualarımdasın arkadaşım

Back
X