Kabızlık değil aksine ben ne yesem wc deyim o bile korkutuyor beni sanki her tuvalete çıktıgımda onlara birşey olacakmıs hissi yasıyorum
Korkma birşey olmaz kabız olmaktansa 2 defa tuvalate çık tabiii ishal olmak kotu birşey

Belirti arama sakın her insanın bunyesi bir değil ama ben kızıma hamileyyken vajinadan bir koku geliyordu değişik. Sadece bunda da o kokuyu fark ettim.
Belirti zaten yok aramıyorum da herkeste aynı şeyler olmuyor elbet ama sadece korkum çok olmassa korkusu uyusam uyansam da bir hafta geçmiş olsa keşke

Belirti zaten yok aramıyorum da herkeste aynı şeyler olmuyor elbet ama sadece korkum çok olmassa korkusu uyusam uyansam da bir hafta geçmiş olsa keşke
Bana sor uyudunmu diye inan gece saat 3 te ayaktayım uykularım kaçmıştı o kadar kotuydum

Ben uyuyamadım uykularım kaçtı şuan bile aynıyım

Merhaba kızlar
Aklima bişey takıldı geçenlerde bi arkadaş günüm hakkında bana bilgi vermişti ama. Gebelik aplikasyonları var onlara baktımda farklı zaman cıkıyo sanırım. İlk adet günüm 14.10.2017 tranfer günüm de 30.10.2017. Minik susam kaç haftalık birde arada kasık ağrısı ve bel ağrım var normal mı sizce. Estorofemi kestikten sonra başladı bu belirtiler

3 haftalık oluyor.internete gir tup bebekte gebelik hesaplama yaz oradan çıkıyor transfer gununu giriyorsun ne zaman doğum yapacağın ve kaç haftalık olduğu çıkıyor

Merhaba kızlar
Aklima bişey takıldı geçenlerde bi arkadaş günüm hakkında bana bilgi vermişti ama. Gebelik aplikasyonları var onlara baktımda farklı zaman cıkıyo sanırım. İlk adet günüm 14.10.2017 tranfer günüm de 30.10.2017. Minik susam kaç haftalık birde arada kasık ağrısı ve bel ağrım var normal mı sizce. Estorofemi kestikten sonra başladı bu belirtiler
3. Gün emriyosu ise 5+2 haftalık, 5. Gün emriyosuysa 5+5 haftalık oluyor belirtiler normal transferin adetin 20. Gününe gelseydi adet tarihini baz almanda sıkıntı olmaz dı transferin adetin 16. Gününde yapılmış transfer tarihini baz almak zorundasın

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
gözünüz aydın 5 haftalık gebesiniz estrofemi erken kesmişlerde ama en düzünü doktorunuz bilir

Merhaba kızlar
Canim hayirlisi olsun seninde donasyonmuydu nerde oldu transfer

Back
X