Korkma birşey olmaz kabız olmaktansa 2 defa tuvalate çık tabiii ishal olmak kotu birşeyKabızlık değil aksine ben ne yesem wc deyim o bile korkutuyor beni sanki her tuvalete çıktıgımda onlara birşey olacakmıs hissi yasıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma birşey olmaz kabız olmaktansa 2 defa tuvalate çık tabiii ishal olmak kotu birşeyKabızlık değil aksine ben ne yesem wc deyim o bile korkutuyor beni sanki her tuvalete çıktıgımda onlara birşey olacakmıs hissi yasıyorum
Belirti zaten yok aramıyorum da herkeste aynı şeyler olmuyor elbet ama sadece korkum çok olmassa korkusu uyusam uyansam da bir hafta geçmiş olsa keşkeBelirti arama sakın her insanın bunyesi bir değil ama ben kızıma hamileyyken vajinadan bir koku geliyordu değişik. Sadece bunda da o kokuyu fark ettim.
İshalde değilim şükür rahat yapıyorum ama günde iki üç kere tuvaletimi.Korkma birşey olmaz kabız olmaktansa 2 defa tuvalate çık tabiii ishal olmak kotu birşey
Bana sor uyudunmu diye inan gece saat 3 te ayaktayım uykularım kaçmıştı o kadar kotuydumBelirti zaten yok aramıyorum da herkeste aynı şeyler olmuyor elbet ama sadece korkum çok olmassa korkusu uyusam uyansam da bir hafta geçmiş olsa keşke
Bende uykuya verdim kendimi erkenden yatıyorum sabahın körü uyanıyorumBana sor uyudunmu diye inan gece saat 3 te ayaktayım uykularım kaçmıştı o kadar kotuydum
Ne zor şeyler yaşıyoruz allahım beterinden saklasın hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahBen uyuyamadım uykularım kaçtı şuan bile aynıyım
AminnnnNe zor şeyler yaşıyoruz allahım beterinden saklasın hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah
Tammadır sağol canım25 derecenin üstüne gelmediyse bir problem yok
Bide clexan soğuk zincirli ilaç değil
Canım benim onuncu gün 345 onikinci gün 690 dı değerimB bolvitamin senin 1. Ve 2.yaptıgın değerler neydi unuttum bak
Tşk ederimCanım benim onuncu gün 345 onikinci gün 690 dı değerim
Benim normalde buğun yaptırmam lazımdı 12. Gün yarın yaptıracağım bakalım sonuç ne çıkacakCanım benim onuncu gün 345 onikinci gün 690 dı değerim
Çok güzel orantılı artmışTş
Tşk ederim
3. Gün emriyosu ise 5+2 haftalık, 5. Gün emriyosuysa 5+5 haftalık oluyor belirtiler normal transferin adetin 20. Gününe gelseydi adet tarihini baz almanda sıkıntı olmaz dı transferin adetin 16. Gününde yapılmış transfer tarihini baz almak zorundasınMerhaba kızlar
Aklima bişey takıldı geçenlerde bi arkadaş günüm hakkında bana bilgi vermişti ama. Gebelik aplikasyonları var onlara baktımda farklı zaman cıkıyo sanırım. İlk adet günüm 14.10.2017 tranfer günüm de 30.10.2017. Minik susam kaç haftalık birde arada kasık ağrısı ve bel ağrım var normal mı sizce. Estorofemi kestikten sonra başladı bu belirtiler
gözünüz aydın 5 haftalık gebesiniz estrofemi erken kesmişlerde ama en düzünü doktorunuz bilirMerhaba kızlar
Aklima bişey takıldı geçenlerde bi arkadaş günüm hakkında bana bilgi vermişti ama. Gebelik aplikasyonları var onlara baktımda farklı zaman cıkıyo sanırım. İlk adet günüm 14.10.2017 tranfer günüm de 30.10.2017. Minik susam kaç haftalık birde arada kasık ağrısı ve bel ağrım var normal mı sizce. Estorofemi kestikten sonra başladı bu belirtiler
Canim hayirlisi olsun seninde donasyonmuydu nerde oldu transferMerhaba kızlar