Yaa inşallah yazacağımm :))E buraya da taze kan lazımdı :) bi güzel haber de sen yaz inşallah buraya canım dualarım seninle, hepinizle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa inşallah yazacağımm :))E buraya da taze kan lazımdı :) bi güzel haber de sen yaz inşallah buraya canım dualarım seninle, hepinizle
Millet olumlu sonuc alinca merkezi ove ove bitiremiyor.Olumsuz sonuclar alip yetmiyormus gibi kotu muammele goruyorlar fakat bu olumsuzluklar yazilmasin ovgu dolu sozlerin yazilmasi bekleniyor.Elestiriye bile tahammul edilmiyor.Burda kimsenin amaci bu zorlu surce hazirlananlarin moralini bozmak degil heleki benim.Tam tersini yasadigim butun olumsuzluklara ragmen her defasinda asla kimsenim moralinizi bozup sizlerin umutlarni yikmasina izin vermeyin yazip birilerine umut olabilmek adina kendi yasadiklarimi yuzeysel anlatmisimdir.Sende asla aldigin olumsuzluklardan ve gordugun kotu muamelenin seni etkilemesine izin verme.Birgun anne olacagina yeterki inan.Bu arada ben orada transfer zamanı tanıştığım bir bayan var inanın ben burda anlatsam yaşadıklarını üzülürsün haline hemşiresi ege neler yapmadı kadıncağıza 3 defa negatif aldı birde gelmeyin dedi hemşire bile olmayan ege! Kadın cağız hem parasından oldu bür dayak yemediği kaldı egeden piskolojisi bitti. Ve hiç bir şekilde özür yok hata olduğunu kabul edilmiyor hiç birşey değişmiyor! Kadını negatiflerinden çok bu tavırları bitirdi ben bunları birebir yaşadım kadınla yazıık yabukadarda değil!!!Şimdi nasıl ben bunları görüp bilip yazmayım esas yazmazsak günah gidecek olanlara günah okusunlar bilsinler isterlerse gitsinler
Eko nasılsın, ağrılar ne durumda, az kaldı sanırım, senin kaçıncı gündü, iyi haberler bekliyoruz canım :)Tamam canım onu da deneyim yatakta dönmek bile işkence oldu bebişler tutunmuş olsun da Acıya hepimiz dayanıyoruz zaten![]()
Bel kasık ağrısı var canın 8. Günüm bugün vakit geçmiyor yavEko nasılsın, ağrılar ne durumda, az kaldı sanırım, senin kaçıncı gündü, iyi haberler bekliyoruz canım :)
Az kalmış yolun 2/3 bitmiş, varsın yavaş geçsin sonuç olumlu olsun arkadaşım......Bel kasık ağrısı var canın 8. Günüm bugün vakit geçmiyor yav![]()
İnşallah arkadaşım inşallah çok korkuyorum yoksa diye umarım tutunmuştur minikler.. allah hepimizin yüzünü güldürsünAz kalmış yolun 2/3 bitmiş, varsın yavaş geçsin sonuç olumlu olsun arkadaşım......
inşallah canım arkadaşım
inşallah seninlelerİ
İnşallah arkadaşım inşallah çok korkuyorum yoksa diye umarım tutunmuştur minikler.. allah hepimizin yüzünü güldürsün![]()
Belli olur mu 8. Gün.. direkt kan vermeye korkuyorum önce idrar yapsam evde kendimle başbaşa dedim amainşallah seninleler
şimdi bile kan versen belli olur
Ekocum ben 9. gün idrar testi yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam grazz 7. gününde yaptı ilk sonra tekrarladı sen bilirsin yani insan yap ya da yapma bişey diyemiyor ama yavaş yavaş çıkar idrarda herhalde :)Belli olur mu 8. Gün.. direkt kan vermeye korkuyorum önce idrar yapsam evde kendimle başbaşa dedim ama
Grazz ın çıkmamıştı ama sanırım 7. Gün üzülmüştük allahtan sonra çıktı :) 8. Gün benim yapsam mı acabaEkocum ben 9. gün idrar testi yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam grazz 7. gününde yaptı ilk sonra tekrarladı sen bilirsin yani insan yap ya da yapma bişey diyemiyor ama yavaş yavaş çıkar idrarda herhalde :)
Aynen öyle zaten inanmaktan başka bir çaremizde yok sana çok teşekkür ederim özelden cevapladığın için yardımcı olduğun için sen hamilesin duaların kabul olur inşallah sesini allah duyar canım.Millet olumlu sonuc alinca merkezi ove ove bitiremiyor.Olumsuz sonuclar alip yetmiyormus gibi kotu muammele goruyorlar fakat bu olumsuzluklar yazilmasin ovgu dolu sozlerin yazilmasi bekleniyor.Elestiriye bile tahammul edilmiyor.Burda kimsenin amaci bu zorlu surce hazirlananlarin moralini bozmak degil heleki benim.Tam tersini yasadigim butun olumsuzluklara ragmen her defasinda asla kimsenim moralinizi bozup sizlerin umutlarni yikmasina izin vermeyin yazip birilerine umut olabilmek adina kendi yasadiklarimi yuzeysel anlatmisimdir.Sende asla aldigin olumsuzluklardan ve gordugun kotu muamelenin seni etkilemesine izin verme.Birgun anne olacagina yeterki inan.