Bu arada ben orada transfer zamanı tanıştığım bir bayan var inanın ben burda anlatsam yaşadıklarını üzülürsün haline hemşiresi ege neler yapmadı kadıncağıza 3 defa negatif aldı birde gelmeyin dedi hemşire bile olmayan ege! Kadın cağız hem parasından oldu bür dayak yemediği kaldı egeden piskolojisi bitti. Ve hiç bir şekilde özür yok hata olduğunu kabul edilmiyor hiç birşey değişmiyor! Kadını negatiflerinden çok bu tavırları bitirdi ben bunları birebir yaşadım kadınla yazıık yabukadarda değil!!!Şimdi nasıl ben bunları görüp bilip yazmayım esas yazmazsak günah gidecek olanlara günah okusunlar bilsinler isterlerse gitsinler
Millet olumlu sonuc alinca merkezi ove ove bitiremiyor.Olumsuz sonuclar alip yetmiyormus gibi kotu muammele goruyorlar fakat bu olumsuzluklar yazilmasin ovgu dolu sozlerin yazilmasi bekleniyor.Elestiriye bile tahammul edilmiyor.Burda kimsenin amaci bu zorlu surce hazirlananlarin moralini bozmak degil heleki benim.Tam tersini yasadigim butun olumsuzluklara ragmen her defasinda asla kimsenim moralinizi bozup sizlerin umutlarni yikmasina izin vermeyin yazip birilerine umut olabilmek adina kendi yasadiklarimi yuzeysel anlatmisimdir.Sende asla aldigin olumsuzluklardan ve gordugun kotu muamelenin seni etkilemesine izin verme.Birgun anne olacagina yeterki inan.

Bencede yazılması doğru bu karalama değil bir merkezden 10 kişiden 7 si olumlu sonuç almışsa bu merkezin başarısıdır. Ben buradan yazılanlardan yola çıkarak karar verdim.bizler hem maddi olarak ham manevi olarak yıpranıyoruz.ordada bulunan rakamlar ciddi rakamlar insanların belkide ev araba için biriktirmiş olduğu birikimler

Tamam canım onu da deneyim yatakta dönmek bile işkence oldu bebişler tutunmuş olsun da Acıya hepimiz dayanıyoruz zaten:anne:
Eko nasılsın, ağrılar ne durumda, az kaldı sanırım, senin kaçıncı gündü, iyi haberler bekliyoruz canım :)

kızlar lütven tepki vermeyin arkadaşlarımızın yaşadıklarını anlatmasına en çokta olumlu sonuç alanlar
böyle yapsanız her kes susucak
canlar bende halilde 3 negativimi yaşadım ama yine onda deniyorum çünkü dondurulmuş embriyolarım var
vede halil beye ancak transfere gidince hemşirelere kendimi hatırlatıyorum çünkü yoğunluktan çokta umursamıyorlar rahim durumunu ve tedavileri standart her kese aynı
onunçin kendimi iyice hazır bulunca gidicem transfere

grazz ve bolvitamini canıgönülden tebrik ederiz ve inşallah hamileliklerinin güzel gidişatlarını allahtan dileriz
ekocum seninde güzel haberini bekliyoruz
topiğimizde olan tüm kardeşlerim inşallah hamile kalsın ve hepimizin yüzü gülsün

Bende 1.negativten sonra yine aynı yerde denedim

Belli olur mu 8. Gün.. direkt kan vermeye korkuyorum önce idrar yapsam evde kendimle başbaşa dedim ama
Ekocum ben 9. gün idrar testi yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam grazz 7. gününde yaptı ilk sonra tekrarladı sen bilirsin yani insan yap ya da yapma bişey diyemiyor ama yavaş yavaş çıkar idrarda herhalde :)

Ekocum ben 9. gün idrar testi yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam grazz 7. gününde yaptı ilk sonra tekrarladı sen bilirsin yani insan yap ya da yapma bişey diyemiyor ama yavaş yavaş çıkar idrarda herhalde :)
Grazz ın çıkmamıştı ama sanırım 7. Gün üzülmüştük allahtan sonra çıktı :) 8. Gün benim yapsam mı acaba
Ovulasyon testleri de belli ediyor siye okudum onubyaptım evde vardı çift çizgi çıktı aynı koyulukta ama ona güvenmiyorum tabiki lh ölçüyor sonuçta da

Millet olumlu sonuc alinca merkezi ove ove bitiremiyor.Olumsuz sonuclar alip yetmiyormus gibi kotu muammele goruyorlar fakat bu olumsuzluklar yazilmasin ovgu dolu sozlerin yazilmasi bekleniyor.Elestiriye bile tahammul edilmiyor.Burda kimsenin amaci bu zorlu surce hazirlananlarin moralini bozmak degil heleki benim.Tam tersini yasadigim butun olumsuzluklara ragmen her defasinda asla kimsenim moralinizi bozup sizlerin umutlarni yikmasina izin vermeyin yazip birilerine umut olabilmek adina kendi yasadiklarimi yuzeysel anlatmisimdir.Sende asla aldigin olumsuzluklardan ve gordugun kotu muamelenin seni etkilemesine izin verme.Birgun anne olacagina yeterki inan.
Aynen öyle zaten inanmaktan başka bir çaremizde yok sana çok teşekkür ederim özelden cevapladığın için yardımcı olduğun için sen hamilesin duaların kabul olur inşallah sesini allah duyar canım. ❤️

Back
X