İnşallah pozitifi görürsün..
Dünya tüp bebeği bende araştırıyorum..
Doktor lamı görüştün..
Ne kadar ücret istediler. ..
Diğer negatiflerle ilgili yorum yaptılar...
Yani merak ettiğim çözüm üretiyorlarmı..
☺ ☺
Benim hem kendi yumurtam hemde donasyon 6.500 euro dondurmayla dediler diğer hit te olan negatiflerime hiç
Birşey denmedi daha doğrusu doktora ulaşabilene aşk olsun bu klinikte ilk olucak evet berk beyin kendisi 2 defa aradı görüştüm

Canım sen nereyi tavsiye ediyorsun?bender merkeze karar veremedim daha.
Arkadaşim ben Kibris ta üç kez donosyon yaptım ilkini berk.Angunde negative aldim ikincisini halil beyde yine negative ama üçüncüsünü tekrar halil beyde pozitifi gördüm fakat 2 aylıkken bebeğimin kalp atışı durdu ve almak.zorunda kaldılar :( tekrar sil baştan halil beyle yoluma devam edicem hatta bu cumartesi.kendisiyle randevum var istanbula geliyo herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

Arkadaşim ben Kibris ta üç kez donosyon yaptım ilkini berk.Angunde negative aldim ikincisini halil beyde yine negative ama üçüncüsünü tekrar halil beyde pozitifi gördüm fakat 2 aylıkken bebeğimin kalp atışı durdu ve almak.zorunda kaldılar :KK43: tekrar sil baştan halil beyle yoluma devam edicem hatta bu cumartesi.kendisiyle randevum var istanbula geliyo herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
CaNım şimdi gördüm bende halil beyde 2 negatifi gördüm çok üzgünüm yaşadıklarımız üç aşağı beş yukarı aynı halil bey de de takip yok negatife açıklama yok ben anlamadım hangisi iyi inşallah seninde benimde olur

CaNım şimdi gördüm bende halil beyde 2 negatifi gördüm çok üzgünüm yaşadıklarımız üç aşağı beş yukarı aynı halil bey de de takip yok negatife açıklama yok ben anlamadım hangisi iyi inşallah seninde benimde olur
negativde bir açıklamaları var şansızlık
inşallah budefa güzel sonuç alırsın arkadaşım
ama lütven önceden berk beyle konuş ve 5 günlük embriyo istediğini söyle
bildiğim kadarıyla berk bey kalan embriyoların dondurulmasına ilave parada alıyormuş

Arkadaşim ben Kibris ta üç kez donosyon yaptım ilkini berk.Angunde negative aldim ikincisini halil beyde yine negative ama üçüncüsünü tekrar halil beyde pozitifi gördüm fakat 2 aylıkken bebeğimin kalp atışı durdu ve almak.zorunda kaldılar :KK43: tekrar sil baştan halil beyle yoluma devam edicem hatta bu cumartesi.kendisiyle randevum var istanbula geliyo herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için[/QUOteşekkür ederim bende hit ve Yakındoğu arasında karar vermeye çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun.

negativde bir açıklamaları var şansızlık
inşallah budefa güzel sonuç alırsın arkadaşım
ama lütven önceden berk beyle konuş ve 5 günlük embriyo istediğini söyle
bildiğim kadarıyla berk bey kalan embriyoların dondurulmasına ilave parada alıyormuş
Tamam canım zaten 5.gün istiycem size bildiricem kızlar detayları bu arada gitmeden şunu yaşadım sağolsunlar berk beyin kliniğinden benimle görüşen hemşire aynur hanım pzar orda olucaz ya yanımda ilaç ne getirceksem söyledi ve parayı yanınızda getirin dedi bendende wşim 3 saat sonra gelebilicek ben klinikte hem kendi yumurtalarım toplanıcak hem donasyon olucağı için işlem de. Anesteziden çıkmış olucam eşim gelicek parayı eşim getirebilir dedim malesef işleme sizi almadan parayla gelmeniz lazım diyor sanki kendi yumurtalarımı verip anestezi kafasıyla kaçıcam bukadar mı para öncelikleri olur daha gitmeden beni stres yaptılar inşallah ilerisi iyi gelir kızlar

Kızlar halil beye gittim gördüm eurocare i gördüm şimdide dünya tüp bebeği görücem tek bişiy istiyorum allahtan bunların ellerinden bizi kurtarsın Hepsi aynı inanın para herşey para biri transferden az alıyor baştan fazla alıyor biri dondurma alıyor o başk bişiyden farklı alıyor hepsi aynı bizim çaresiz olduğumuzu ne derlerse yapcağımızı biliyorlar vicdanları yok paranızı almak tek amaçları ben 30 yaşındayım bu tedavilerim bir senedir sürüyor hepsini üst üste sığdırdım ama bir senedir ömrümden ömür gitti eşimde anlayışlı değil çok çaresizim aslında acıncak haldeyim desem yeri ! Dualarınızı esirgemeyin benden

Tamam canım zaten 5.gün istiycem size bildiricem kızlar detayları bu arada gitmeden şunu yaşadım sağolsunlar berk beyin kliniğinden benimle görüşen hemşire aynur hanım pzar orda olucaz ya yanımda ilaç ne getirceksem söyledi ve parayı yanınızda getirin dedi bendende wşim 3 saat sonra gelebilicek ben klinikte hem kendi yumurtalarım toplanıcak hem donasyon olucağı için işlem de. Anesteziden çıkmış olucam eşim gelicek parayı eşim getirebilir dedim malesef işleme sizi almadan parayla gelmeniz lazım diyor sanki kendi yumurtalarımı verip anestezi kafasıyla kaçıcam bukadar mı para öncelikleri olur daha gitmeden beni stres yaptılar inşallah ilerisi iyi gelir kızlar
bende bi klinikde ayni şeyi yaşadîm.Bize nakit getirin denmedi.Bizde o kadar parayı yanımıza almadık zaten hesapda
hesapdan hesaba havale yaparız diye.Resmen kıyamet koptu.Sonuçta yumurta çatlatma ignesi yapılmış her an çatliyacak yumurtacık.ama onlar hesaba yatmayı kabul etmedi.gidin çekin öyle işleme alalım dediler
çok stres yaşattılar kesinlikle para odaklılar.Tamam orası bi ticarethane anlıyoruz da sağlıkçı olduklarını unutuyolar.Umarım arkadaşım sen bebişlerini sağsağlim alıp gelirsin.

Güzel kadınlar bebişmin kalp atışını dinledim bugün çook güzeldi. İnşallah sağlıkla atmaya devam eder miniğimin kalbi.. hepinize dua ediyorum canlar birgün her kadın bu sesi duyacak inşallah :KK19:
çok sevindim .herhalde sana müzik gibi gelmiştir o minik kalp sesi : ) Rabbim herşeyin yolunda gitmesini nasip etsin arkadaşım

Kızlar halil beye gittim gördüm eurocare i gördüm şimdide dünya tüp bebeği görücem tek bişiy istiyorum allahtan bunların ellerinden bizi kurtarsın Hepsi aynı inanın para herşey para biri transferden az alıyor baştan fazla alıyor biri dondurma alıyor o başk bişiyden farklı alıyor hepsi aynı bizim çaresiz olduğumuzu ne derlerse yapcağımızı biliyorlar vicdanları yok paranızı almak tek amaçları ben 30 yaşındayım bu tedavilerim bir senedir sürüyor hepsini üst üste sığdırdım ama bir senedir ömrümden ömür gitti eşimde anlayışlı değil çok çaresizim aslında acıncak haldeyim desem yeri ! Dualarınızı esirgemeyin benden
Canim her sey gönlünce olsun inşallah dualarim seninle
Güzel kadınlar bebişmin kalp atışını dinledim bugün çook güzeldi. İnşallah sağlıkla atmaya devam eder miniğimin kalbi.. hepinize dua ediyorum canlar birgün her kadın bu sesi duyacak inşallah :KK19:
Allah tamamına erdirsin insallah canim o sesi duymak dunyalara bedel eminim darisi bizlere insallah

Asla para almadan işlem yapmazlar ben.cok.cektim.onlardan bunlabunlar başta günde 5 kez ararlar sonra teline.cevap.vermezler dikkatli olun arkadaslar

Merhaba arkdaslar ben hit de yaptirdim biliyorsunuz bizimde paramiz hesapdaydi gidince sorduk transfer gūnū ödersiniz dediler ok dedik , transfer gūnū sabahi kibris da var calistigimiz banka o şubeye gittik verdikleri hesaba havale yapalim diye banka demez mi burdan o işlemi yapamiyoruz hesapta parayi görūyor ama islemi yapamiyor mūsteri hizmetlerini bankanin icindeki tlfondan aradik bilgileri verdik onlarda onaylandiktan sonra hesaba gecer dediler ögleden sonrayi bulur nasil stres olduk hastaneye gittik durumu izah ettik muhasebe ile gorusun dediler çok sorunsuz davrandilar siz işleminizi yapin problem değil diye rahatladik 1 saat sonra hesaba gecmiş eşime söylemişler bizde rahat ettik. Kibris da Turkcel hattima kontūrde yūkleyemedim ben burdan yeni hat almaniz lazim dediler ben anlayamadim . Kibris da bir sūrū şey gecerli degil .Dolar verdik döviz būrosuna biz hep 100 dolar bozduruyoruz bu para yenimi biz bozamayiz dedi kadin anlatamadik neyseki bir kuyumcu bozdu bu yazdiklarim Magusada arkadaslar Girne yada diger bölgeleri bilmiyorum .. Herseyinizi hazir edin ve öyle gidin ... Biz alel acele gittik 3 gūn önce haber vermislerdi Ocağin 3 ūnde ordaydik ... Onuda hic anlatmiyayim ..Neyseki sonuc iyi oldu:)

Ekocum çok sevindim, sağlıkla kucağına al inşallah,
Darısı da hepimize inşallah

Back
X