Canimbenim78 nasilsin?bebislerin nasil?Doktorun dogum icin hangi tarihi verdi,senin ikiz oldugu icin sezeryan olma ihtimalin varmi?
merhaba umutcugum iyi sayilirim 31 haftaya geldik zorlasti doktorumla haftaya randevum var daha sezaryan isine karar vermedi bu yabanci ulkelerde zor bende ikna etmeye calisiyorum bakalim en gec subatin basinda dogurucam zaten ama olu gibiyim ya sen nasilsin kac haftalik oldun ? durumun nasil bizim bebisler 1500 gr olmuslar

Merhabalar benim yaşım 31 yumurta donasyonu düşünüyorum bende hangi merkezi tavsiye edersiniz lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

Ben gyno life deyim. Murat bey de... cumartesi transfer var gayet memnunum . Benim sıkıntım Türkiye tarafıydı :) çok şükür artık işim bitti onlarla.

İnşallah pozihinleri görürsün..
Murat bey nasıl bir doktor...
Bize az bilgi verebilirmisin.
Teşekkürler

İnşallah pozihinleri görürsün..
Murat bey nasıl bir doktor...
Bize az bilgi verebilirmisin.
Teşekkürler
Amin inşallah hepimiz pozitifleri görüp sağlıklı bebeklere sahip olalım. Eşim sperm vermeye gidip döndüğünde çok memnun olduğunu söylemişti. Yarın transfer günüm şuan yoldayım sabah da transfer olacak ben birebir yarın tanışacağım. Ama dürüst olduğunu düşünüyorum. Benim Türkiye’deki doktorumun istediği bir serum vardı çoğu doktor gereksiz dedi ama içime kurt düşmüştü. Ben Murat beye sordum ama onların tarafını tutacağını sanmıştım. Hiç öyle yapmadı direk dürüstçe kendi fikrini söyledi. Öyle saçma rakamlar mı olurmuş yaptırma ben hastalarıma yaptırmıyorum dedi. Telefonlarıma mesajlarıma cvp verdi. Çok anlayışlıydı ben memnunum. Yarından sonra daha da detaylı yazarım

merhaba umutcugum iyi sayilirim 31 haftaya geldik zorlasti doktorumla haftaya randevum var daha sezaryan isine karar vermedi bu yabanci ulkelerde zor bende ikna etmeye calisiyorum bakalim en gec subatin basinda dogurucam zaten ama olu gibiyim ya sen nasilsin kac haftalik oldun ? durumun nasil bizim bebisler 1500 gr olmuslar
Ohh masallah ikiz olmalarina karsi kilolari cok iyi.Benim bebiste 1700 gr olmus.Bende basta sezaryan istiyordum fakat ebemde doktorumda sezaryani kesinlikle onermiyor bizim burdada istege bagli sezaryan yapmiyorlar gerci.Benim bebegimin kafasi yukarda umarim onumuzdeki haftalar umarim pozisyonunu degistirir.Bizler arka arkaya dogum yapcaz senin,bebekim ve ben ayni tarihlerimiz cok yakin,tabi bizlere supriz yapip ereken gelmezlerse : ) senin ikiz oldugu icin erken gelcekleri kesin saglikla gelsinler annelerine

Amin inşallah hepimiz pozitifleri görüp sağlıklı bebeklere sahip olalım. Eşim sperm vermeye gidip döndüğünde çok memnun olduğunu söylemişti. Yarın transfer günüm şuan yoldayım sabah da transfer olacak ben birebir yarın tanışacağım. Ama dürüst olduğunu düşünüyorum. Benim Türkiye’deki doktorumun istediği bir serum vardı çoğu doktor gereksiz dedi ama içime kurt düşmüştü. Ben Murat beye sordum ama onların tarafını tutacağını sanmıştım. Hiç öyle yapmadı direk dürüstçe kendi fikrini söyledi. Öyle saçma rakamlar mı olurmuş yaptırma ben hastalarıma yaptırmıyorum dedi. Telefonlarıma mesajlarıma cvp verdi. Çok anlayışlıydı ben memnunum. Yarından sonra daha da detaylı yazarım
Yarin icin bol sans artemissi,insallah bebeklerinin sana sıkı sıkı tutunur tek gidip cift donersin canim.

Allah yardimcin olsun canim guzel haberler inşallah

insallah tutunurlar guzel dusun lutfen stres yapma duanı eksik etme. bıze ızlenımlerını aktarmayı unutma

aaa.. ben Firdevs sayfasına baktm az once poztf cok ve ilgi cok yazmslar. kendileri mı yani acaba. hım sagol canım

Canım
Ben onda iki defa yaptırdım..
Negatif..
İlkinde ilgiliydiler...
İkinci negatifte maalesef kapı duvardılar. .
İnsan şundan olmamıştır felan der
Gerçi bu işler nasip kısmette
Olumlu bakmak lazım dimi

İnşallah herşey yolunda gider canım..
Konulduktan sonra hemen dönecekmisin..
Takipteyiz seni

Kızlar yeni yıl geliyor şimdiden hepinizin yeni yılını kutlarım dilerim bu yıl anne olmayan kalmasın aramızda hep beraber büyütelim Çok yorucu çok hırpalıyıcı çokta zorlayıcı bir yol ama sonu zafer olacak inşaallah Hepinizi tanımasamda az çok aynı şeyleri yaşıyan kadınlarız şimdiden erken erken kutlayayım istedim. Happy new years❤️❤️❤️

Kızlar yeni yıl geliyor şimdiden hepinizin yeni yılını kutlarım dilerim bu yıl anne olmayan kalmasın aramızda hep beraber büyütelim Çok yorucu çok hırpalıyıcı çokta zorlayıcı bir yol ama sonu zafer olacak inşaallah Hepinizi tanımasamda az çok aynı şeyleri yaşıyan kadınlarız şimdiden erken erken kutlayayım istedim. Happy new years❤️❤️❤️
Senin de, tüm kader arkadaşlarımın da yeni yılı kutlu olsun, 2018 bize muradımızı versin
Herkesi kocaman kucaklıyorum :KK36::KK36:

Kızlar canlar rahim içi sıvı yok gibi kalınlık 7,6 mm 3 çizgili cem bey gayet iyi dedi ve bugünden progesterona başlıyıcam
inşallah salı transferim var
kızlar dualarınıza muhtacım
inşallah bu defa rabbim yüzümü güldürür
doktorum rahimden çok emin embriyolar iyi olsa artık gerisi allaha kaldı
Zazacım herşey harika, emeklerinin karşılığı artık fazlasıyla hakettin,her şey gönlünce olsun, bebişlerini al gel inşallah :KK68:

Ohh masallah ikiz olmalarina karsi kilolari cok iyi.Benim bebiste 1700 gr olmus.Bende basta sezaryan istiyordum fakat ebemde doktorumda sezaryani kesinlikle onermiyor bizim burdada istege bagli sezaryan yapmiyorlar gerci.Benim bebegimin kafasi yukarda umarim onumuzdeki haftalar umarim pozisyonunu degistirir.Bizler arka arkaya dogum yapcaz senin,bebekim ve ben ayni tarihlerimiz cok yakin,tabi bizlere supriz yapip ereken gelmezlerse : ) senin ikiz oldugu icin erken gelcekleri kesin saglikla gelsinler annelerine
insallah iyi gelirler bebislerimiz benim ikizlrin basi asagida simdiden 4 hafta daha bekleyip ciksalar sorun olmaz bakalim

kac haftalik oldun umutcugum

Arkadaşlar transfer oldu yatıyorum şuan akşam döneceğiz İstanbul’a. Burası Harika, Murat bey hemşireler herkes herkes çok Güler güzlü çok esprili kendinizi rahat hisssetmeniz için herşeyi yapıyorlar. Şimdi dışardan yemek söylemek istedik hemşire size yazmasın diye telefonunu getirdi, odamıza Kıbrıs peyniri, pekmezi olan bir sepet getirdiler. Küçük şeyler ama çok şirin diil mi? Murat bey ise gerçekten çok iyi bir doktor. Ben canı gönülden tavsiye ediyorum

Back
X