Porkatal kardeşim özelden yazmışın ama ben sana cevap yazamıyorum çünkü cevapla yazısı çıkmıyor
Sen berk ve ya hiti soruyorsun benden
Benim yakın arkadaşım berk beyden memnun kalmadı 3 günlük transfer eti donmuşlara para istedi kız veremedi
Parayı alana kadar çok ilgi gördü negativ sonrası berk beye ulaşamadı
Hitin iyi tarafı donmuşlara ilave para almıyor ve negativden sonra baya yardım ediyor
Yine kafanı karıştırmak istemem ama fikrimi bilmek istediyin için söyledim
Aslında hepsi paraya kadar ilgilide
Bazılarına bakınca yine hit anlayışlı
Ama yinede bak söylüyorum bu işi tam olarak kıbrıstakı doktorlara burakmayın
Sevdiyin iyi bir doktorla yola çık yaşadığın yerde

Var sanirsam cunku bize ulasim paketinden bahsettiler 850-1000 euro arasi degisiyo dediler. Siz bileti ne kadara almistiniz
Canım öyle paketler var tabiki de ama hep biz gidenler ödüyoruz sonuçta bizim adımıza kurum ödemiyor, biz transferden önceki gün gittik bizi havaalanından alıp otele götürdüler sabah kahvaltı yaptık aldılar merkeze götürdüler. Otelden çıkışımız yapılmış olduğu için akşama kadar hastanede kalmak istedik tamam dediler sonra bizi alıp havaalanına götürdüler 450 tl verdik hepsine . Eşim ve ben 2 kişiydik

Porkatal kardeşim özelden yazmışın ama ben sana cevap yazamıyorum çünkü cevapla yazısı çıkmıyor
Benim yakın arkadaşım berk beyden memnun kalmadı 3 günlük transfer eti donmuşlara para istedi kız veremedi
Hitin iyi tarafı donmuşlara ilave para almıyor ve negativden sonra baya yardım ediyor
Vayyyndondurulmuştan ücret almamaları çok iyiymiş bizim toplam ücret 5000 Euro dondurulmuşlara 500 Euro almasalar keşke :(

evet cok agirlastim canim cok bir temizlik yapiyim diyorum hemen altan ckkcakmislar gibi geliyor e et bu arada karnim cok buyudu rahimin biyuklugu simdiden 9 aylik gibi nefes almakta zorluk cekiyorum yorgunlukta cok zor hep yorgunum sadece nefes alip vermeye hucum var okadar bidaha hamis olmayi dusunmuyorum cok zormus yasta var ondan 39 bide ikiz devamli kusma hala gunde 1 kere kusuyorum mide yanmasi o bicim gerci sacli bizimkiler ondanmis allahim sanada gostersin insallah hep beraber umudumuza ulasiriz korkma internette hep kotuleri yaziyolar bende korktum senin gibi bak bugunlere vardik allaha sukur yazarim arasira arkadasim canim seninki kizmi oglanmi? kiz hamileligi zor benim iki kiz

Benim ikiside erkek
Bendede hiç bulantı felan olmadı başdan beri
Enteresan
Bende 6. Aydan sonra bekliyorum ağırlaşmayı zaten doktorda az kilo almaya bak dedi
Allah yardımcımız olsun

Canım öyle paketler var tabiki de ama hep biz gidenler ödüyoruz sonuçta bizim adımıza kurum ödemiyor, biz transferden önceki gün gittik bizi havaalanından alıp otele götürdüler sabah kahvaltı yaptık aldılar merkeze götürdüler. Otelden çıkışımız yapılmış olduğu için akşama kadar hastanede kalmak istedik tamam dediler sonra bizi alıp havaalanına götürdüler 450 tl verdik hepsine . Eşim ve ben 2 kişiydik
Hmm 450 cok iyi obur turlu en az 4000 tl vermek zorunda kalacaz,siz 1 gun kaldiniz cok iyi ya, olmadi bizde yumurta toplama icin gidip doneriz transfer icinde ayri gideriz.

Merhaba arkadaşlar öncelikle transfer yaptıran arkadaşlar insallah çift çizgiyi görürsünüz 9 ay sonra kucağınıza alırsınız.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Isteyen herkese nasip etsin insallah.

Yakın akrabam euroivf de 23 kasım da transfer Yumurta donasyonu ile yapıldı. Bu merkez hakkinda bilgisi olan gebe kalan var mı
Biz önce pozitif gördük ama sonra düşük gerçekleşti malesef.

Çok teşekkür ederim.senin düşüncen benim için çok onemli.artık bir yere karar vereceğim hayırlısıyla.inşallah sende güzel haberlerle dönersin kibristan.dualarım seninle arkadsim.Rabbim yardımcın olsun.

Çok teşekkür ederim.senin düşüncen benim için çok onemli.artık bir yere karar vereceğim hayırlısıyla.inşallah sende güzel haberlerle dönersin kibristan.dualarım seninle arkadsim.Rabbim yardımcın olsun.
Kardeşim Cem Akarsu ya gittim senin öneriler gerçekten çok ilgili ve naif bir doktor.orda senden de bahsettim.bahceci ankaraya da gittim ama bana Kibrisin yonergelerine uymamış soylediler.ohalden dolayı kimse risk almiyor.ya eski hastası olman gerekiyor.bende doktor arayışından vazgeçtim yeniden arastirayim

Kardeşim Cem Akarsu ya gittim senin öneriler gerçekten çok ilgili ve naif bir doktor.orda senden de bahsettim.bahceci ankaraya da gittim ama bana Kibrisin yonergelerine uymamış soylediler.ohalden dolayı kimse risk almiyor.ya eski hastası olman gerekiyor.bende doktor arayışından vazgeçtim yeniden arastirayim
Canım Cem almadıysa Ahmet bostancıya git
Tepepraymda ofisi var bence ilgilenir

Benim ikiside erkek
Bendede hiç bulantı felan olmadı başdan beri
Enteresan
Bende 6. Aydan sonra bekliyorum ağırlaşmayı zaten doktorda az kilo almaya bak dedi
Allah yardımcımız olsun
amin evet erkek cocuk mide bulantisi yapmiyo ben 16 kg aldim 31 haftqda yemedigim kustugum halde allah yardimcimiz olsun canim

Sevgili arkadaslarim Hit de yaptirdim ve ilk denemede cok şūkū pozitifi gördūk oğlum 3 ayini 6 gūn gecti bile zaman zaman girip okuyorum paylasimlarinizi Z Zaza74 canim nasil mutlu oldum nasil insallah bu sefer olucak
akideciknane akideciknane şimdi doğum yapmiş olmali umarim hersey yolunda gitmiştir Benim Hİt de 4 tane dondurulmuşum var ve evet ūcret almadilar 2 sene orda kalicak aşiri yoğunlar asistanina ulaşmak hatta sorduğun soruya cvp alman 2-3 saati aliyor çok özel ilgi alaka beklemeyin. Tecrūbe fazlasiyla var , Özelden yazan arkdaslara umarim cvp olmuştur.

Z Zaza74 canım dualarımızdasın bilesin. Ve çok inanıyorum bu sefer olacak içime doğuyor ve hiç kötü birşey hissetmiyorum arkadaşım. Güzel haberlerini canı gönülden bekliyorum

Back
X