Sevgili arkadaslarim Hit de yaptirdim ve ilk denemede cok şūkū pozitifi gördūk oğlum 3 ayini 6 gūn gecti bile zaman zaman girip okuyorum paylasimlarinizi Z Zaza74 canim nasil mutlu oldum nasil insallah bu sefer olucak
@akideciknane şimdi doğum yapmiş olmali umarim hersey yolunda gitmiştir Benim Hİt de 4 tane dondurulmuşum var ve evet ūcret almadilar 2 sene orda kalicak aşiri yoğunlar asistanina ulaşmak hatta sorduğun soruya cvp alman 2-3 saati aliyor çok özel ilgi alaka beklemeyin. Tecrūbe fazlasiyla var , Özelden yazan arkdaslara umarim cvp olmuştur.
Savanacım allah oğluna uzun ve güzel sağlıklı ömür versin
dualarınıza muhtacım

umutcugum bugun 31hafta4 gunluksun
Evet canim benim hesabimda o sekilde fakat doktorumuz 5 gun eksik soyluyor.Daha oncede hatirliyorsan sana sormustum senin doktorun soyledigi haftayla trensfer gunune gore hesapladigin hafta tutuyormu diye.Gerci fark etmiyor bebis geldcegi zamani kendisi belirliyor : )

canlarıım iyiki varsınız
Zazacigim yarin icin bol sans diliyorum.Bebeklerin yerlerini sevecek ve annelerini birakmiycaklardir.Lutfen bu kez olcagini ve vucudunun buna hazir olduguna inan. .transfer sonrasi havuc suyu icmeyi umutma canim.Allah emegini boduna cikarmasin guzel haberlerini yazmani bekliycez.opuyorum canim

Yarın her şey çok cok pozitif geçsin, rahat rahat meleklerini alırsın inşallah zaza..Hic bir şeyin moralini bozmasına izin verme, umut' un dediği gibi hazır olduğuna , vücudunun minikleri kabul edeceğine inan canim...Dualarim seninle...

Z Zaza74 insalah transferin sorunsuz geçer ve 15 gün sonra pozitif haberini 9 ay sonra da bebisini kucağına alırsın.

Back
X