- 21 Mart 2011
- 872
- 1.118
- 113
Sıcak basması, terleyerek uyanma, 2. Gün batması geçmesi tekrar gelmesi, ne bilim ben. Murat beyle de bir görüş istersen canım gynolife ile.aynen bu 3-4 günler duyduğum batmalar neydi acaba hep düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıcak basması, terleyerek uyanma, 2. Gün batması geçmesi tekrar gelmesi, ne bilim ben. Murat beyle de bir görüş istersen canım gynolife ile.aynen bu 3-4 günler duyduğum batmalar neydi acaba hep düşünüyorum
Canim ya.cok uzuldum Allah bir sonrakine mujdeli haberler vermek nasip etsin.Kizlar kan verdim ve sonuc 0
Bildiyiniz hiç tutunmamış
Yeniden başlıycam artık
İlaçları bıraktım
Adet olunca yine doktoruma gidicem ofis histeroskopi yapsın
Yeni donörle yola çıkıcam
Zaten bu donörün ne freşlerinden nede donmuşlarından bir şey olmadı
UMUT SENİN YORUMUN BANA ÇOK ÖNEMLİZa
Zazacigim cok uzuldum senin kadar cok istiyordum o guzel haberi almani.Aslinda transfer de embriyolarla ilgili aksilik beni cok huzursuz etmisti ve aklimda soru isaretleri olusmust fakat seni olumsuz etkilemek istemedigim icin birsey yazmadim.once tek embriyo vermeleri sonra bir embriyonun cizulurken bizulmasi ve tekrar donmesi gibi sacma sapan aciklama beni tatmin etmeyen aciklamalar.Lutfen artik ayni yerde denemekten vazgec,uyguna yapsalarda her defasinda buyuk mevlalar oduyorsun.Ayni hatayi ben yaptim ve sende yasadiklarimi biliyorsun.O kadar emegin bosa gitti ben senden kaynakli oldugunu hic dusunmuyorum.Tamamen embriyolarla alakali.Bir merkezde 3 kez ust uste negatif alinirsa bir daha orda denemenin anlami yok.Tekrarliyorum lutfen artik baska merkez dene ucak parasi,yemeicme, konaklama derken her defasinda harcadigin parayi dusun.Gercekten cok uzgunum canim
canım hiç üzme kendini artık hamile kadınsın bize dua etah Zaza ah canım benimnasıl üzüldüm anlatamam gerçekten şuan. Yazdığından beri bir an olsun aklımdan çıkmadın
nakadara yapıyorlar canım ve farklı bir yöntemleri varmıSıcak basması, terleyerek uyanma, 2. Gün batması geçmesi tekrar gelmesi, ne bilim ben. Murat beyle de bir görüş istersen canım gynolife ile.
Canım moralini bozma.. senin rahmin çok iyi durumdaydı. Halil beden ziyade embriyolarla ilgili muhtemelen bi sıkıntı vardır..bundan sonraki denemende umarım hamile kalırsın.aynen bu 3-4 günler duyduğum batmalar neydi acaba hep düşünüyorum
2 kere halilde denedim 3 4 olarak transfer yaptırdım ilkinde halilin protokolüyle gittin negatif ikincisinde son şansım diye eşim istemiyor diye tükiyedrki doktorumun protokolüyle gittim ve akapuntur aerum v.s ne gerekiyosa yaptım pozitifi gördüm fakat değer yükselmedi düştü prolaktinim yükselmiş ne halil baktı ne türkiyedeki yani bakılmış olsaydı Kayıp etmezdim zazacım inan bak embriyon geri dönmüş bunlar insanı etkiler zor şeyler yaşamışsın allah yardımcın olsun Z Zaza74canım 7 tane iyi kaliteli embriyoyu kaç kere denedin halilde
hiç gebelik yaşadınmı halilde
Ne diyim Allah bildiği gibi yapsın!!!UMUT SENİN YORUMUN BANA ÇOK ÖNEMLİ
sende az çekmedin bu merkezde
transferim 1,5 saat geç yaptılar eskiden embriolog odamıza gelirdi yüzü gülerek ama budefa zar zor embrioloğu çağırıyordum odama kıpkırmızı haliyle gelmişti
bir dedi dondurulmuşlar çözülmedi sonra orta kaliteliler çözüldü
birini verdiler biri enjektede kaldı ikinci defa tekrar verdiler embriyo nedense 2 dediler 3 konuldu destek için
bildiyin karman çorman
ne sinir olurum bu lafa. Allah herkesin duasını kabul eder. Hamilesi, yeni doğurmuşu, bilmemkim... sanmıyorum Allah ayrım yapsın... seni de duyduğuna Emin’im.. beni de... hep dediğim gibi Allah ellerinden tutsun arkadaşımcanım hiç üzme kendini artık hamile kadınsın bize dua et
allah hamilelerin duasını çabuk kabul eder inşallah
Ben Türkiye tarafı ile ilerlediğim için onların tarafında başka fiyat varmı bilmiyorum. 5500 Euro ödeme yaptık. Dondurulmuşlara 500 Euro daha istiyorlar.nakadara yapıyorlar canım ve farklı bir yöntemleri varmı
acaba hangisinin embriyolojı dalı iyi ahh keşke bilsem
Kizlar kan verdim ve sonuc 0
Bildiyiniz hiç tutunmamış
Yeniden başlıycam artık
İlaçları bıraktım
Adet olunca yine doktoruma gidicem ofis histeroskopi yapsın
Yeni donörle yola çıkıcam
Zaten bu donörün ne freşlerinden nede donmuşlarından bir şey olmadı
12 gün : 729.4
İnşallah arkadaşım inşallah bizede anne diyen olucakÇok üzüldüm. ..
Allah bize yardım edecek inşallah pozitifleri göreceğiz...
Zor biliyorum 3 defa denedimi olmadı..
Ama umudunu kaybetme..
Kaybetmeyelim...
Olacak inşallah...
Arkadaşların dedikleri gibi başka doktoru dene...
İnşaallah zazacım inşaallah Daha önce sen nerede hangi kliniklere gitmiştin zazacım ? Bu arada halil beyi direk arayıp desene vicdanınız rahatmı embriyo geri geldi geri gitti yok öyle böyle oldu diye biraz hakkını arasana ne diycek bakalım hoş açmaz yada ulaşamazsın yada iki saniye dinlemez bile kapatır ama yinede dene şansını bir ara ne dicek acaba ?İnşallah arkadaşım inşallah bizede anne diyen olucak
Hiç aramıycam Allah her şeyi görüyorİnşaallah zazacım inşaallah Daha önce sen nerede hangi kliniklere gitmiştin zazacım ? Bu arada halil beyi direk arayıp desene vicdanınız rahatmı embriyo geri geldi geri gitti yok öyle böyle oldu diye biraz hakkını arasana ne diycek bakalım hoş açmaz yada ulaşamazsın yada iki saniye dinlemez bile kapatır ama yinede dene şansını bir ara ne dicek acaba ?
Amin inşallah. Teşekkür ederim canım. Keşke çifte olsaydı sevicimizTebrikler Artemissi
Allah tamamına erdirsin canım...
Zaza74 insallah bir sonrakine güzel haberlerini aliriz.inşallah her şey gönlünce olur.en kısa zamanda hamile haberlerinde burdan alirizHiç aramıycam Allah her şeyi görüyor
En düzünü O biliyor
Ben ilk donasyonu halilde denedim ve ilk donörden gebe kaldım düşük yaptım
İkinci denemede dondurulmuşları kullandım negativ üçünde yeni donörle negativ
Ve dördüncü denememde ikinci donörün dondurulmuşu negativ
Bildiyin bir ilk denemede gebe kaldım ardından tüm indirimli denenemeler negativ
Canım hayırlı olsun.sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin inşallah. Teşekkür ederim canım. Keşke çifte olsaydı sevicimiz
İndirim yapinca ucuz etin yagnisi misali oluyor.Ben zaten freş yumurta kullanildigina inanmiyorum.Zazacigim son transfer oncesi ne kadar emek doktun defalarca rahim ici islemi yaptirdin.o kadar emek,zaman,para,umut hepsi cope gitti sırf kalitesiz embriyo transfer edildigi icin.Burdaki butun bayanlar seninle beraber umutla bekliyordu ve senin kadar uzulduler sonuca.Farkli bir merkez arastir gerekirse parayi toparlamak icin biraz daha bekle.A merkezi ya da B merkezi fark etmiyor negatifleri aldigin merkezi degistirmek en dogru karar olur diye dusunuyorum.UMUT SENİN YORUMUN BANA ÇOK ÖNEMLİ
sende az çekmedin bu merkezde
transferim 1,5 saat geç yaptılar eskiden embriolog odamıza gelirdi yüzü gülerek ama budefa zar zor embrioloğu çağırıyordum odama kıpkırmızı haliyle gelmişti
bir dedi dondurulmuşlar çözülmedi sonra orta kaliteliler çözüldü
birini verdiler biri enjektede kaldı ikinci defa tekrar verdiler embriyo nedense 2 dediler 3 konuldu destek için
bildiyin karman çorman
Çok teşekkür ederim. Allah bu yolda giden hepimizin paramızı sağlığımızı sabrımızı daha fazla kaybetmeden evlatlarımızı kucağımıza versin inşallahCanım hayırlı olsun.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kesinlikle katılıyorum. Zaten yeterince şans vermişsin Z Zaza74İndirim yapinca ucuz etin yagnisi misali oluyor.Ben zaten freş yumurta kullanildigina inanmiyorum.Zazacigim son transfer oncesi ne kadar emek doktun defalarca rahim ici islemi yaptirdin.o kadar emek,zaman,para,umut hepsi cope gitti sırf kalitesiz embriyo transfer edildigi icin.Burdaki butun bayanlar seninle beraber umutla bekliyordu ve senin kadar uzulduler sonuca.Farkli bir merkez arastir gerekirse parayi toparlamak icin biraz daha bekle.A merkezi ya da B merkezi fark etmiyor negatifleri aldigin merkezi degistirmek en dogru karar olur diye dusunuyorum.