Kızlar bugün on tedaviye başladım hepiniz dua edin çok stresleyim gerginim.Allah isteyen herkese nasip etsin tutan arkadaşlarım için çok mutluyum yeniden denemek zorunda kalanlar için çok üzgün. Bende hepinize dua ediyorum hepimiz için hayırlısı olsun
Allah yardımcın olsun arkadaşım

Ahh savanam napsam olmuyor bu iş
Rahim kötü dediler tedavisini yaptım şimdide embriyo böyle oldu
Bazen diyorum belkide kısmetimde hiç anne olmak yok her halde ben bu kadar israrcıyım
Ama güçlü olucam
Toparlıyıcam
Belli ki guclu bi kadinsin zaza. Kismetin baska yerde belki de. Hayirlisiyla insallah kavusursun en kisa zamanda

Doğru diyorsun umutum sadece kıyamadım 9 embriyoya ama o embriyoların belkide kaç kadının karışık donmuş yumurtasından artık allah biliyor
Kararımı verdim
iki doktor var aklımda ya firdevs yada mehmet kaptan
İkisiylede konuşup birine karar vericem
Firdevsin embriyoloğu iyi olduğunu duydum
Onu daha çok istiyorum
Bu işte embriyolog çok önemli
Fikrini degistirdigine sevindim canim.Yeni bir merkez yeni umutlara yelken acicaksin inan bu kez hersey farkli olacak.kendindeki olumlu psikolojik degisikligi bile fark edeceksin.Burdaki kadinlarin anne olmalari bircok kadindan daha cok hakki.kimi anne olmanin mucadelesini verirken kimse kadinlar dogurduklari bir gunluk cocugu cope atiyor.Bizler mucadeleci ve ozel anneleriz Allah bu cabalarimizi bosa cikarmiycaktir.Sen ve mutlu cadele eden butun kadinlar sonunda bebeklerine kavusacaktir.Yeterki dogru ve guvenilir bir merkez olsun.

Kızlar bugün on tedaviye başladım hepiniz dua edin çok stresleyim gerginim.Allah isteyen herkese nasip etsin tutan arkadaşlarım için çok mutluyum yeniden denemek zorunda kalanlar için çok üzgün. Bende hepinize dua ediyorum hepimiz için hayırlısı olsun
Hayirlisi olsun Karanfil insallah bu kez bebegine kavusursun.Sakin stres yapip vucudunu kasma.Bu kez olumlu sonuc alip hamile olcagina konsantre olur.Allah yardimcin olsun

Merhaba herkese
Bende 2 defa yumurta donasyonu denedim ve negatif aldım. İyi sayida yumurta toplanıp iyi dollenme sine ragmen her iki denemede de 5. Gune az sayıda embriyo kaldı ve sorunun spermde olabileceği düşünüldü. Biz hep sorunu sadece kendimizde zannedip ona göre tedavi oluyoruz ve ciddi paralar harcıyoruz. Size tavsiyem arkadaşlar sorun olmasa bile sperm lere mutlaka baktırın. Bizde sorun sperm dna sinda çıktı ve şimdi sperme yönelik tedavi yaptırıp ımsı ve benzeri bir teknikle yaptırmayı planliyoruz. Türkiye de veya kibrista sperm dna sina başarısiz tüp bebek tedavilerinden sonra bakılıyor. Bu konuyu deneyimlemis biri olarak tavsiyem lütfen herşeyden emin olduktan sonra tedavinizi yaptırın. Artık yine olmuyorsa takdiri ilahi diyecek birşey yok. İns isteyen hakeden herkes annelik duygusunu yaşar.

Sevgiler

Merhaba herkese
Bende 2 defa yumurta donasyonu denedim ve negatif aldım. İyi sayida yumurta toplanıp iyi dollenme sine ragmen her iki denemede de 5. Gune az sayıda embriyo kaldı ve sorunun spermde olabileceği düşünüldü. Biz hep sorunu sadece kendimizde zannedip ona göre tedavi oluyoruz ve ciddi paralar harcıyoruz. Size tavsiyem arkadaşlar sorun olmasa bile sperm lere mutlaka baktırın. Bizde sorun sperm dna sinda çıktı ve şimdi sperme yönelik tedavi yaptırıp ımsı ve benzeri bir teknikle yaptırmayı planliyoruz. Türkiye de veya kibrista sperm dna sina başarısiz tüp bebek tedavilerinden sonra bakılıyor. Bu konuyu deneyimlemis biri olarak tavsiyem lütfen herşeyden emin olduktan sonra tedavinizi yaptırın. Artık yine olmuyorsa takdiri ilahi diyecek birşey yok. İns isteyen hakeden herkes annelik duygusunu yaşar.

Sevgiler
Evet bu çok önemli bizde sperm için herşeye bakıldı bir problem çıkmamasına rağmen yumurta donasyonuna başlamadan önce yinede sperm kuvvetlendirici ilaçlar, balık yağları, vitaminler verdiler.

Evet bu çok önemli bizde sperm için herşeye bakıldı bir problem çıkmamasına rağmen yumurta donasyonuna başlamadan önce yinede sperm kuvvetlendirici ilaçlar, balık yağları, vitaminler verdiler.
Normal spermiyogram dan çok farklı bir test bu. Onda hiç bir problem olmamasına rağmen bizde 2. Denemede vitamin kullandik ama yeterli gelmedi malesef problem dna da olduğu için daha uzun süreli bir takviye tedavisine ve sperm lerin daha dikkatli seçildiği ımsı gibi farklı bir tüp tedavisini ihtiyaç oluyor. bu arada siz hamilesin sanırım çook ama cok sevindim adınıza. Sağlıkla kucaginiza alın ins

kızlar iki merkezle görüştüm hem firdevs hm merkezinde irem hanımla çook içten kadın anlayarak dinledi ve bir donörden nasıl 12 blast oluşur diye soru sorarak dahada halil gildeki ikinci donöre şübhem oldu artık en düzünü allah biliyor
mehmet kaptanın hemşiresiylede görüştüm oda dinledi ve yarın doktorla beni görüştürücek
içime daha yakın firdevs hm oldu
ama yarın bir mehmet beylede konuşucam
ama ikiside 3 ay dinlen
hata irem dedi adet olunca söyle bazı testler istiyicez

Ahh savanam napsam olmuyor bu iş
Rahim kötü dediler tedavisini yaptım şimdide embriyo böyle oldu
Bazen diyorum belkide kısmetimde hiç anne olmak yok her halde ben bu kadar israrcıyım
Ama güçlü olucam
Toparlıyıcam
ah zazacigim allah veriyo korkma ama en uygun zamani bekliyo birazda surunduruyo insallah bidahasinda kal hamis ve baska biryerde yaptir allah yardimcin olsun valla cok uzuldum arkadasim

Normal spermiyogram dan çok farklı bir test bu. Onda hiç bir problem olmamasına rağmen bizde 2. Denemede vitamin kullandik ama yeterli gelmedi malesef problem dna da olduğu için daha uzun süreli bir takviye tedavisine ve sperm lerin daha dikkatli seçildiği ımsı gibi farklı bir tüp tedavisini ihtiyaç oluyor. bu arada siz hamilesin sanırım çook ama cok sevindim adınıza. Sağlıkla kucaginiza alın ins
benim eşiminde dna hasarı çıktı ama doktor tüp bebeğe yeterli sayısı var dedi
sigarayı burak dedi ama zıkımı burakamıyor,
zaten sigarayı bir buraksa direk hem dna hasarı düzelir hem sayısı artar
bizimkinin sperm sayısı 5-7 mln

Genetik testlerden mi bahsediyorsun? Galiba hamileyim :) şuan henüz alışamadım. Dilim dönmüyor hala . 15 gün sonrası için çağırdı doktor . Kese bebek kalp atışı kaç tane hepsini görelim diye. Allah yardımcımız olsun hepimizin

benim eşiminde dna hasarı çıktı ama doktor tüp bebeğe yeterli sayısı var dedi
sigarayı burak dedi ama zıkımı burakamıyor,
zaten sigarayı bir buraksa direk hem dna hasarı düzelir hem sayısı artar
bizimkinin sperm sayısı 5-7 mln
O sigarayı bırakmak çok zor valla. Ama deki ona 3 gün.. sadece 3 gün içmediğinde gidiyor bağımlılık :) benim eşimde hiç bırakmadı sayısı çok iyi değildi, anormal morfoloji çok yüksekti, hareketli azdı ama doktor bizede tüp bebeğe yeterli demişti

O sigarayı bırakmak çok zor valla. Ama deki ona 3 gün.. sadece 3 gün içmediğinde gidiyor bağımlılık :) benim eşimde hiç bırakmadı sayısı çok iyi değildi, anormal morfoloji çok yüksekti, hareketli azdı ama doktor bizede tüp bebeğe yeterli demişti
ohh rahatlatın beni yoksa onudA kafaya takmıştım

Back
X