İyi akşamlar arkadaşlar ben de donasyon yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl bir sürec nerden baslamam grek bilmiyorum british te yaptımryı düşnüyorum daha önce yptıran arkadaşlar blgi verebilirler mi burdaki doktora söylememeyi düşünüyorum ama bilgisi olmadan Tedavi sürecini yürütebilir myiz? Allah isteyen herkese en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah

İyi akşamlar arkadaşlar ben de donasyon yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl bir sürec nerden baslamam grek bilmiyorum british te yaptımryı düşnüyorum daha önce yptıran arkadaşlar blgi verebilirler mi burdaki doktora söylememeyi düşünüyorum ama bilgisi olmadan Tedavi sürecini yürütebilir myiz? Allah isteyen herkese en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah
Doktor kim? Murat Bey mi?

Ya kafam karisti ne kadar cok dr ismi var bulundugunuz şehire goremi seciyorsunuz ben ankaradayim burdada guvendigim bir dr var

Merhaba, foruma yeni uye oldum. Ben de yumurta donasyonu düşünüyorum. Evlat edinmeye karar vermisken eşim dönere sicak bakmaya basladi biz de girdik bu yola. Sorunum erken menopoz yas 35.

Hamile olan arkadaslari tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Zaza forumu uzun zamandir okuyorum. Senin haberini dort gozle bekledim. Cok cok üzüldüm. İnşallah bir dahakine olur. Hatta foruma bile sana bunlari yazmak icin uye oldum insallah Allah sana da bana da isteyen herkese de yasatir

Merhaba arkadaşlar 2011 den beri 6 tüp denemem oldu hepsi başarısız. Eşimde artık teşekkür ile de sperm bulunamıyor. Sperm donasyonu yaptırmayı düşünüyoruz. Doktor öneriniz nedir? Kapatmıştık bu defteri yıllardır ara verdik çok yorulduk çok uğraştık. Şimdi yeni yeni tekrar denemeye başlayabilirim belkiler başladı, belki bu yolla olur

Merhaba kızlar bende yumurta donasyonu tedavisine başladım kıbrıs dr.firdevs uğuzla. Yeni başlayanlar varsa birbirimize destek olalım. 4 tüp bebek denemesi ve bir düşüğüm var. Benim yumurtalar kalitesiz. Bakalım böyle olur inşallah.Allah hepimize yardım etsin.

Back
X