- 4 Temmuz 2017
- 166
- 151
- 33
- 45
Canım british murat beyi düşünebilirsin kendisi eski Bahçeci doktoru merkezde önceden Bahçeciymiş zatencok sağol arkadaşım
ben artık merkezi değişmeye karar verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım british murat beyi düşünebilirsin kendisi eski Bahçeci doktoru merkezde önceden Bahçeciymiş zatencok sağol arkadaşım
ben artık merkezi değişmeye karar verdim
İsterim ama çok pahalılarCanım british murat beyi düşünebilirsin kendisi eski Bahçeci doktoru merkezde önceden Bahçeciymiş zaten
Zaza heryerden daha mı pahalılar? Ne kadar?İsterim ama çok pahalılar
sayfalarını açtım çok güzel yapmışlar farklandıklarını yazıyorlar diğer merkezlerdenCanım diğer merkezlerle aynı fiyatı çok pahalı değil evet Ben murat beyde sperm donaysonu yaptırdım şuan gebeyim arada muayene sonuçlarımı atıyorum murat beye bakıp inceleyip ona bile dönüş yapıyor
canım sen orda denedinmiBritish Kıbrıs Tüp (Murat Bey, bu arada Zehra Hnm ordan ayrılmış) Yumurta donasyonu 5500 euro , Vıp
Sanırım farklı zaza, Murat Bey in olduğu British Kıbrıs..Diğerini açıkçası bilmiyorum...kızlar british kolan hastanesi ve british tüp bebek merkezi aynımı yoksa farklı yerler
Yok denemedim zazacım, ama oraya karar verdik..Zehra Hnm ile başladık ama ayrıldı, şimdi Murat Bey ile devam ediyoruz..Murat Bey hakkında da çok olumlu şeyler duyduğum için belkide böylesi iyi oldu..Biz donoru seçtik, kalıtımsal hastalık testide istedik, onun sonuçlarını bekliyoruz..Bu gün yarın gelir sanırım, ondan sonra sureç başlayacak kısmetse..İnşallah iyi olur..canım sen orda denedinmi
yoksa kararın orası
mavisufi okadar kararsızımkiSanırım farklı zaza, Murat Bey in olduğu British Kıbrıs..Diğerini açıkçası bilmiyorum...
bu senin ilk denemenmiYok denemedim zazacım, ama oraya karar verdik..Zehra Hnm ile başladık ama ayrıldı, şimdi Murat Bey ile devam ediyoruz..Murat Bey hakkında da çok olumlu şeyler duyduğum için belkide böylesi iyi oldu..Biz donoru seçtik, kalıtımsal hastalık testide istedik, onun sonuçlarını bekliyoruz..Bu gün yarın gelir sanırım, ondan sonra sureç başlayacak kısmetse..İnşallah iyi olur..
Çok haklısın kuzum, olumsuz denemeleri kaldırmak, sorasında tekrar karar vermek o kadar zor ki..Benim oraya karar vermem biraz da da kontrollerimi bulunduğum yerde aynı merkezde yaptırabilirim diye düşünmem oldu..Aslında koordinasyonu kolay oldu, süreci biliyorlar, herşeyi (ilaç protokollerini) burası ayarlayacak ben sadece transfere gitmiş gibi olacağım..Bilmem bana böyle daha güvenli geldi..Ama sanki halil e göre biraz daha pahalı, şayet olmazsa Halil kadar indirim yapmıyorlar..Çıktık bir yola inşallah iyi olur canım..mavisufi okadar kararsızımki
firdevsi istiyorum sıcak geldiler bana ama sağolsunlar beni burda takip edib seven bazı arkadaşlar olumsuz sonuç almışlar firdevsten ve ora gitme diyorlar
Evet ilk donasyon olacak, bayağı heyecanlıyım o yüzden...bu senin ilk denemenmi
Firdevs tede olumlu sonuç alanlar çok bildiğim kadarıyla..Ama sanki Biritsh nedense labrratuar daha iyi olabilir diye düşüdüm..Hem yeni bir yere taşınmışlar, hemde eski bahçeci olması diğer merkezlerinde desteğini almış ve kendilerini çok geliştirmişlerdir diye düşündürdü...Arada çok fiyat farkı varmı, ben firdevs ile hiç konuşmadım..mavisufi okadar kararsızımki
firdevsi istiyorum sıcak geldiler bana ama sağolsunlar beni burda takip edib seven bazı arkadaşlar olumsuz sonuç almışlar firdevsten ve ora gitme diyorlar
canım nasılsınArkadaşlar Bu clexane iğneyi yapan varmı? Günde 2 kez yapıyorum. Ve morarma oluyor ama bazı insanlar normal derken bazı insanlar iğne morartmaz sen yanlış yapıyorsun diyor? En doğrusunu siz bilirsiniz diye soran dedim?
Yok tatlım sadece keseyi görmek için gelme dedi. Ayın 19 una çağırdı herşeyi bir anda görelim diye. Bende bekliyorum işte.canım nasılsın
keseyi gördünmü
inşallah güzel sonucunu bekliyorumYok tatlım sadece keseyi görmek için gelme dedi. Ayın 19 una çağırdı herşeyi bir anda görelim diye. Bende bekliyorum işte.