2 kere halilde denedim 3 4 olarak transfer yaptırdım ilkinde halilin protokolüyle gittin negatif ikincisinde son şansım diye eşim istemiyor diye tükiyedrki doktorumun protokolüyle gittim ve akapuntur aerum v.s ne gerekiyosa yaptım pozitifi gördüm fakat değer yükselmedi düştü prolaktinim yükselmiş ne halil baktı ne türkiyedeki yani bakılmış olsaydı Kayıp etmezdim zazacım inan bak embriyon geri dönmüş bunlar insanı etkiler zor şeyler yaşamışsın allah yardımcın olsun Z Zaza74
canım sen kime kararını verdin söylermisin

Kolan british hospitalin sitesinde türkiye sgk anlaşmamız vardır yazıyor bilgisi olan varmı bide doktorlara baktım zehra hanm ve Firdevs hanım var Firdevs hanım kolan damı.

inşallah güzel sonucunu bekliyorum
canım kararsızım bana bir tavsiye ver hangi merkez sence
Valla canım okuduklarımdan Firdevs ve british arasında kaldım. Gynolife da iyi ama benim sadece transferimi yaptı diğer herşeyimle Türkiye tarafı ilgilendi. Yani durup baktığımda merkez bana çokta bişi yapmadı. British ve Firdevs forumlarına da bakalım

Canım british kolan farklı bir yer benim gittiğim british kıbrıs tüp bebek eskiden bahçeciymiş isim değişikliği olmuş. Bütün süreçleri bende kolaylıkla bulunduğum yerden yaptırdım murat Bey her süreci uzaktan takip etti

Türkiyede sgk anlaşması olamaz canım kolonun çünkü donayson yasal değil sadece takip için diyordur bende zaten sgk geçen bi kadın doğumcuya gittim

Bence önemli olan Türkiye’deki doktor. O zaten düzgün biri ise yönlendirdiği yer de düzgün oluyor. Ve takip çok çok önemli. Bana Kıbrıs kan sulandırıcıyı 12.haftaya kadar yazmış. Ama Türkiye’deki doktorum gebelik sonuna kadar dedi. Şuan başka şeylerden türkiyedeki doktoruma gitmiyorum ama pozitifi alınca evime yakın bir hastanede rastgele bir doktora gittim o da kan sulandırıcı gebelik sonuna kadar dedi. bence Kıbrıs takip konusunda yetersiz. Hiçbir tetkik yapmadan işleme başlıyor Kıbrıs. Olmaz. Kan pıhtılaşma, troid, Rahmi düzgün hazırlamak çok çok çok önemli. Kıbrıs sadece transferi yapmalı ve Donörün genetik, kan vs testlerini düzgün yapmış olmalı. Çünkü Kıbrıs’ta yaşamıyoruz. Yaşasaydık direk Firdevs, Halil her kimse ona giderdik.

Bence önemli olan Türkiye’deki doktor. O zaten düzgün biri ise yönlendirdiği yer de düzgün oluyor. Ve takip çok çok önemli. Bana Kıbrıs kan sulandırıcıyı 12.haftaya kadar yazmış. Ama Türkiye’deki doktorum gebelik sonuna kadar dedi. Şuan başka şeylerden türkiyedeki doktoruma gitmiyorum ama pozitifi alınca evime yakın bir hastanede rastgele bir doktora gittim o da kan sulandırıcı gebelik sonuna kadar dedi. bence Kıbrıs takip konusunda yetersiz. Hiçbir tetkik yapmadan işleme başlıyor Kıbrıs. Olmaz. Kan pıhtılaşma, troid, Rahmi düzgün hazırlamak çok çok çok önemli. Kıbrıs sadece transferi yapmalı ve Donörün genetik, kan vs testlerini düzgün yapmış olmalı. Çünkü Kıbrıs’ta yaşamıyoruz. Yaşasaydık direk Firdevs, Halil her kimse ona giderdik.
Artemissi bende senin gibi düşünüyorum..Kıbrıs bencede en doğru şekilde donorü hazırlamalı, uzaktan takip zor..Donör içinde labratuar çok önenm kazanıyor...Yurt dışında bütün merkezler dürüst bir şekilde başarı oranlarını yıl sonunda açıklıyorlar..Ama Türkiye ve Kıbrıs da maalesef kim kime dum duma..O nedenle neresi iyi neresi kötü bilemiyoruz, anca yönlendirmelerle, iç güdüsel...

canım sen kime kararını verdin söylermisin

Merhaba zaza74 bende bir suredir merkeze karar vermeye calisiyorum 4 ay once ne kadar para biriktirmem gerektiğini ve sureci ogrenmek icin tamamen tesadüfen murat beyin hastanesini aramisim kafama takilanlari sordum giyatlari ogrendim 1 saat sonra beni murat bey kendisi aradi ve benimle ilgili Tıbbi sorular sordu istedigi testleri soyledi somdi ciddi ciddi arastirma yaparken firdevs hanimin hastanesini aradim ikinci bir yerden de fiyat almak adina birde cok hastasi var merak ettim 3 saat sonra donduler bütün bilgiyi danismani verdi yani firdevs hanimla gorusmek pek mumkun degil fiyatlandırmaya gelince birinde donasyon daha ucuzsa dondurma daha pahali yada ikinci kere transffer daha pahalı gene ayniya geliyor gibi geldi bana cok az farkla british daha pahali olabilir ama dr kolay ulasabiliyor olmak bana cazip geldi britishe karar verdim ayrintili bisey sormak istersen yazabilirsin iki taraflada dun konustum

canım çok önemli başta embriyo kalitesi oda kıbrısa bağlı
gerisi artık tabii rahim kan hormon
eğrer full hazır ve super rahimle gitsen içine konulan şey iyi olmasa 1000 doktor takip etse bile boşa

Arkadaşlar şimdi genetik taşıyıcı hastalık (akdeniz anemisi, kistik fibroz vb.) donor sonuçları geldi maalesef donor uygun değilmiş..Demek buda olabiliyormuş...

Back
X