Hayır indirim yok 1500 transfer donmuşlara ben dondurmak istemedim param yıktu 600 euro idi ama yoktu kartdan çekelim dediler varsa malesef kartda bile yoktu beş kuruşsuz eve geldik irem hanım emriyoları çöpe atmıyalım dedi yazık dedi üstünü kendi tamamladını söyledi ama geri ödiceem gidersem transfere

Füsun şansını deneme imkanin var mi donmuslarla. Transfer ucretini almasinlar konus. Onlari da hatasi vaz zira.Onlara da yazik donmus embriyoya bile kiyamiyorum.

Ben Internet en arastirarak kendim karar verdim cok sick icten samimilerdi tall istediler gonderdim sorun yok he men tedaviye baslayalim dediler ekim in yirmisinde 4 blast olustu dediler iki olur Insh dediler bende in and I'm trashed gun hayal kirikligina ugradim ne Dr yanina geldim nede embiryolog sadece trashed aninda yanima geldiler bi daha formed I'm sadece iremI gordum

Geçmiş olsun arkadaşlar zor dönemler Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin hepimize

Ozlem sağol arkadaşım cevabin icin. Benim önümde daha vakit var subatta sigarayi birakip diyete baslayacagim nasipse. Beslenme ve spora agirlik vermek istiyorum ama bakalim enerji laxim.yolumuz acik olsun inşallah

Malesef canım öyle bişey yok transfer parası almazmı indirim bile yapılmıyor yapılsa histreskobi olup giderim

Zelitta sen hangi asamadasin Ben histereskopi yapacam subatta marta donasyonu tekrar dusunuyorum bakalim bu defa Kim olacam

Merhaba sizde firdevste yaptırmıştınız değilmi bende orda yaptırdım negatif oldu bana dr um gyno life önermişti ama pahalı geldi ve ben emriyolog iyi diye firdev hanıma gittîm ama negatif oldu çık üzüldüm çok yıkıldık piskolojim bozuldu neden negatîf oldu diye hep hata aradım benim rahimde üsten basık kalp gibi histreskobi oldum kavite genişletildîi ireme 1 yıl oldu olalı tekrarlıyalım dedim yok gerek yok sizin rahim şekliniz o değişmez dedi ama içimde hep şüphe kaldı günde 9 tane estrofeöm kullanmama rağmen rahiöm 8.4 oldu çizgi oldu sediler herşey iyi dendi çok uöıtluyduk donördrn 13 yum toplandı 8 i döllendi 5 tane 6. Hüne gitti blas dendi tabi olmayınca insan hata arıyor irem gerçekten ilgiliydi her aradımda cvp buldum emriyolarımı burda bi kaç emriyolağa. Gösterdim hep îyi dendi ozamn niye tutmadı diye hep araştırdım ama irem beni ikna edecek bi açıklama yapamadı bende araştırdım yasperm ya rahimle ilgili diye düşünüyorum sperm testini istedim ve şok oldum eşimin spermleri kötü çıkmış türkiyedeki gibi değildi ve bizden sperm testi istemedi irem hanım eski sperm iyi diye gerek duymadı gerçi hala sperme yeterli blas diyo ama bazen 5. Güne kadar gidip sonra ilerlemeyen emrîyo oluyomuş ama irem hanım iyi diyo yeterli diyo tüp bebekte biz eşimle engelliyiz neden sperm testi istemedi diye suçladım bana açıklaması eşim engelli diye yormak istememiş durumumuzu bildiği için ama neolursa olsun tekrar sperm isticektiki ben bilsem o kötü spermle başkanax enazından vitamin kullandırır biraz daha beklet para biriktirip imsi yaptırırdım ben bunları yazdım dîye beni aradı hastaları tedirgin olmuş beni şikayet etmişler hep kötü yorum yapıyo diye ben zaten bile istiye seçtim çünkü emriyolog benim îçin önemliydi tarkan çevirgen çok okudum ve ona göre gittim ama iremin beni arayıp öyle konuşması çok üzdü beni benim amacım kötülemek değil ama özel durymumu zu öne sürerek bazı yönde ihmalkar olmaması gerekiyodu

Ben Firdevs te 2 defa yaptırdım..
Negatif...
Evet işleri bitince seni buruşturup atıyorlar..
Hem İrem e neymiş biz istediğimizi yazarız...
Bence sankim bu forumda İrem var girip yazıyor gibi geldi. ..
Negatifleri gören paraları giden biziz...
O kadar üzülmüş o kadar ayrıntıya takılmışsın kii...
Bu İremin umrunda değil..
Allah hepimize yardım etsin diyorum...
Neyin doğru hangi doktorun iyi olduğunu bir bilebilsek. ..
Gynolife ne kadar ücret istiyor ???
Firdevs ne kadar alıyor ???
İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz canım...

Ozlem ben evlat edinmek istiyordum 35 yasimdayim. Esim donore sicak bakmiyordu asla olmaz diyordu. Fakat evlat edinmeye hazirlanirken birden donoru teklif etti saniye bile dusunmeden atladim bu teklife :) ağustosta karar verdik para toplamaya calisiyoruz. Kafamda planlar yaptim ilk is bir diyetisyene gidip d vit. Troit seker insulun direnci vs baktirip bir program cizecegim. Sigaraya son verip spora baslayacagim. Sigarayi son anda bırakmak stres yapar diye dusunuyorum. Subat ya da martta histereskopi yaptiracagim insallah. Esime de baski zoruyla keciboynuzu pekmezi. Hazirana kadar istedigim tarihe gore adetimi ayarlacacagim nasipse bayram sonu kibris dusunuyorum. Elimden geleni yapip oyle gitmek istiyorum kul plan yapar Allah yukardan gulermis :) Allah yanimizda olsun yardimcimiz olsun insallah

Trasferden once ireme soyledim firdevs hakinda iyi seyler yazmiyorlar tedirginim dedim hangi sayfa dedi Ben kadinlar kulubu yumurta sper donasyonu sayfasinda dedim yalan soyluyorlar onlara inanma dedi

Sanırım british kıbrıs hakkında pek olumsuz bir yorum yapılmadı arkadaşlar ben de murat beyi düşünüyordum ama acıkcası irem hanımla konusunca kafam karışmıştı karar vermek zor fiyatlar hakkında bilginiz var mı peki?

Ben Firdevs te 2 defa yaptırdım..
Negatif...
Evet işleri bitince seni buruşturup atıyorlar..
Hem İrem e neymiş biz istediğimizi yazarız...
Bence sankim bu forumda İrem var girip yazıyor gibi geldi. ..
Negatifleri gören paraları giden biziz...
O kadar üzülmüş o kadar ayrıntıya takılmışsın kii...
Bu İremin umrunda değil..
Allah hepimize yardım etsin diyorum...
Neyin doğru hangi doktorun iyi olduğunu bir bilebilsek. ..
Gynolife ne kadar ücret istiyor ???
Firdevs ne kadar alıyor ???
İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz canım...
Gynolife 5500 Euro istiyor. Dondurulmuşlar için +500 Euro daha istiyor.

Back
X