- 21 Mart 2011
- 872
- 1.118
- 113
5500 Euro ödedim. Dondurulmuşlar için 500 Euro. Onun dışında benim asıl masrafım Türkiye tarafında oldu. Çok fazla test fln oldu.Artemissi sen ne kadar odedin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5500 Euro ödedim. Dondurulmuşlar için 500 Euro. Onun dışında benim asıl masrafım Türkiye tarafında oldu. Çok fazla test fln oldu.Artemissi sen ne kadar odedin
Valla insan nasıl tükeniyor biliyorum. Sabrım sinirim param herşey herşey son noktada hep. 32 yaşımdayım. Hayatımı bu uğurda böyle geçirmek benim için çok yorucu oldu. Doğal yolla ya da tüp bebekle gebe kalabilmem imkansız. Bu benim tek yolumdu. Benim Sonucum şimdilik pozitif. henüz kese görmeye gitmedim. 19 unda gideceğim. Kese kalp atışı kaç tane bunları öğrenmek için. İnşallah sorunsuz devam eder. Çünkü gerçekten birşey olursa delirmekten korkuyorum. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.Bende merkez arastiriyorum pahali ama sonuc pozitif olsa deger
Banada öyle demiştiTrasferden once ireme soyledim firdevs hakinda iyi seyler yazmiyorlar tedirginim dedim hangi sayfa dedi Ben kadinlar kulubu yumurta sper donasyonu sayfasinda dedim yalan soyluyorlar onlara inanma dedi
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Birbirimize tahammülümüz bile kalmamaya başlamıştı bizimde. Benim eşim çok çocuk delisi değildir ama benim gerginliğimi de kaldıramıyordu. Çok yıprattık birbirimizi çok. Kaşı oynasa gözüm oynasa giriyorduk birbirimize. Her konu buna bağlanıyordu. Allahım hepimize hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah. Kimsenin kucağı boş kalmasınArtemissi bende cok yoruldum esim cok istiyor maddi manevi cook yiprandik Benim cocugum olmasa evliligim biter o derece yani hersey cocuga bagli kaldi son sansimi deniyecem
doğru diyorsun canımBende pahalı olmazsa murat Ekrem british e giderdim.doktor her soruna cevap veriyor.doktorla yazin yazışmam oldu.klinikte güven veriyor.embriyog laboratuvar hakkında bilgim yok.
Burda takip eden bir doktor varsa kibrista doktordan çok laboratuvar embriyog önemli sanirim.
Ben de Hit e gideceğim ama gönlüm british ten yana.bilmiyorum.burayı okumayacagim diyorum kafam karışıyor diyorum kliniğimizde değiştirsem mi diyorum hata mı ettim diyorum ama dayanamayıp giriyorum.
Zaza bende tesadüfen britishi arayıp görüşmüştüm sonra doktora yonlendirdi asistan
Gynolife ta öyle.sen de iki kliniği de ara.görus.özellikle doktorlarla irtibat kur asistanlar yerine.durumunu bahset.doktorla görüşmek istiyorum de.o zaman daha rahat karar verirsin.
Senı zaten burda takip eden ilgilen bir doktorun var.kibris için iyi bir laboratuvar embiriyolog embriyo daha önemli sanirim.
inşallah sende anne olucaksınArkadaşlar ben kimsenin kafasını karıştırmak istemiyorum istememde gerçekten ilgililer emriyolaglarıda iyi int de araştırdım orayı tercih ettim sadece ne ne yapılması gerekiyorsa yaptırın şüphe duydunuz ne varsa düzeltip öyle yaptırın sperm yetersizse imsi isteyim rahime baktırın çünkü çok yüksek mevlalar harcıyoruz bana bu tavrı gerçekten çok üzdü beni birileri şikayet etmiş hep kötü yazmışım ben kafamdaki soru işaretlerini yazdım sperm testi histreskobi vs.. Yapılabilirdi evt durumum zordu ama bekliyebilirdim sonuçta para biriktirebilirdim bana bağışıklık için serumda verildi benim sadece neden sprm testi yapmadan gittik ve histreskobi olması rahime çizik atılması bende kanberi okuyarak çok etkilendim ben kesin danosyonla olur diyordum çok umutlandık ama dediniz gibi beni arayıp o tavrı gerçekten üzdü beni bana diyenilirdi forma yazmayın hastalar tedirgin oluyor şimdi olmadı ama hep yanınızdayız bidakine elimizden geleni yapıcax ben hala lustral kullanıyorum anti denresan sinir krizleri geçirdim çok kötü günlerdi birgün inş hepimiz anne oluruz
Zaza eşinin morfolojisinin 0 olduğunu yazmışsın, sprem genelde göz ardı ediliyor ama morfoloji problemleri arttıkça dna hasarı da artabiliyor..Sana tavsiyem mutlaka sperm dna hasar testi yaptır. Ve sorun çıkarsa mutlaka eşin tedavi olmadan bir sonraki tedaviye başlamayın kuzum..Çok önemli. Sebepsiz düşük, kese oluşmaması gibi sounlar sperm den de kaynaklanıyor olabilir...inşallah sende anne olucaksın
çok geçmiş olsun
ayrıca paylaştığın için çok teşekkür ederiz
sen hangi forumda yazdığını bunlar okuyupta tedirgin oldular
ben ireme durumumu anlatım bana eşimin spermografi ve sperm dna testinide istedi
senin eşinin spermografisine baktım zar zor morfolojisini gördüm 3%
benim eşimin morfolojisi 0
sen indirim iste hata ücretsiz yaptır derimMalesef canım öyle bişey yok transfer parası almazmı indirim bile yapılmıyor yapılsa histreskobi olup giderim
hazan sanada geçmiş olsunBen Firdevs te 2 defa yaptırdım..
Negatif...
Evet işleri bitince seni buruşturup atıyorlar..
Hem İrem e neymiş biz istediğimizi yazarız...
Bence sankim bu forumda İrem var girip yazıyor gibi geldi. ..
Negatifleri gören paraları giden biziz...
O kadar üzülmüş o kadar ayrıntıya takılmışsın kii...
Bu İremin umrunda değil..
Allah hepimize yardım etsin diyorum...
Neyin doğru hangi doktorun iyi olduğunu bir bilebilsek. ..
Gynolife ne kadar ücret istiyor ???
Firdevs ne kadar alıyor ???
İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz canım...
doğru diyorsun canım öyle yapıcamZaza eşinin morfolojisinin 0 olduğunu yazmışsın, sprem genelde göz ardı ediliyor ama morfoloji problemleri arttıkça dna hasarı da artabiliyor..Sana tavsiyem mutlaka sperm dna hasar testi yaptır. Ve sorun çıkarsa mutlaka eşin tedavi olmadan bir sonraki tedaviye başlamayın kuzum..Çok önemli. Sebepsiz düşük, kese oluşmaması gibi sounlar sperm den de kaynaklanıyor olabilir...
Az önce aradım britishi öğleden sonra Murat beyle görüştürecekler. Daha önce doktorla görüştüren olmamıştı. Tavsiye edebilceğiniz bi soru var mı ne sormalıyım :)canım bende britishte çok negatif olan birilerini görmedim. giden hemen hemen herkes memnun bende kadınlar kulübünde bir üyenin önerisi ile gittim. kendisi çok araştırmış kıbrısta bütün merkezleri gezmiş alllah ondan razı olsun oa bebeğimin manevi teyzesi sayılır.
Yapmıyolar zazacım teklif ettim kabul etmiyorlar hatta donmuşlara 600 yuro istediler 500 yuromuz vardı ısear ettiler donduralım diye param yok dedim 100 yuroyu irem kendi ödedini söyledi zaten yapacağını yaptını söyledi yani ücretsiz bırak indirim bile yapmıyolarsen indirim iste hata ücretsiz yaptır derim
yaptılar çünkü biliyorum
tanıdığım arkadaşım var
5500 Euro ödedim. Dondurulmuşlar için 500 Euro. Onun dışında benim asıl masrafım Türkiye tarafında oldu. Çok fazla test fln oldu.
CAnım ben 6 gün falan kalmadım. Sizin sperm donasyonu mu? Bir gün eşim gitti sperm verdi aynı gün geldi. Transfer için akşam gittik otelde kaldık sabah merkeze gittik transfer oldu akşam geri döndük.Arkadaslar ben 6 gun kalmak yerine yumurtalari toplattiktan sonra donup transfer gunu tekrar gitmeye karar verdim bu sekilde daha ekonomik oluyor
artemissi
galiba sizde oyle yapmistiniz oteli falan merkez mi ayarladi