Her merkez dondurulmus kullanmıyoruz diyor. Kendini övüyor. Nasıl bileceğiz ki dondurulmus yada yeni oldugunu?güvenmekten başka çaremiz kalmiyor
Dondurulmus yumurtanın bir sakıncası varmı ki döllenmeden sonrada dondurulup tarnsfer edildiğinde gebelik oluşuyor..

Her merkez kendini övüyor ve diğerlerini kötülüyor Allah vicdan merhamet versin hepsine
Sffusun firdevs hanımın embiriyologuda iyi sanırım.inşallah birdaha ki olumlu ve iyi olur bu sıkıntılardan kurtulursun.en azından embriyolog iyi.Firdevsten ziyade o daha onemli.inşallah en kısa zamanda muradına kavusursun

kızlar kaan aydosta gitik biz ama adam bize açık dedi eğer genç yumurta olunca erkeğin spermindeki hasarı tamir ediyor
bizde artık donasyonda sorun olmaz diye düşündük
ama yinede olmadı bu iş
birde kaan beyin bilgisayar üzerinden takibini hiç beyenmedim
tedavi sonuç her şey bilgisayar üzerinden

Cnm ben 30 yaşımdan beri deniyorum genç yum idi ama olmadı ben öle düşünmüyorum
Genç yum nasıl sperm hasarını telafi edicek
Kaan aydosu duydum bende gitmediğim için bilemiyorum tam olarak
Bazı hastalrda yararlı sonuçlar almış bazısındada tam tersi
Seninde mutlaka bir tedavi yöntemin var inş iyi doktorlarla karşılaşırsın cnm

Bende hiç bilmiyorum.dediğin gibi birçok kişi dondurulmus gebe kalıyor.bilen biri aydınlatsa daha iyi olur

Benim yum toplandı sperm ile döllendikden sonra 1 ay bekledik
Rahim dinlendirildi bir sürü iğne ilaç aldığın için
Doktorların bir kısmı dondurulmuş embriyo transferinin daha sağlıklı ve tutunma olasılığı yüksek diyor
British dondurulmuş transferi yapıyor
Bir kısmıda yum toplanıyor sperm ile döllendiğinde o ay içerisinde yani taze siklüsde transfer ediyor
Doktoruna bağlı her iki şekildede gebe kalan çok kişi var

Benim yum toplandı sperm ile döllendikden sonra 1 ay bekledik
Rahim dinlendirildi bir sürü iğne ilaç aldığın için
Doktorların bir kısmı dondurulmuş embriyo transferinin daha sağlıklı ve tutunma olasılığı yüksek diyor
British dondurulmuş transferi yapıyor
Bir kısmıda yum toplanıyor sperm ile döllendiğinde o ay içerisinde yani taze siklüsde transfer ediyor
Doktoruna bağlı her iki şekildede gebe kalan çok kişi var
Kesinlikle katılıyorum.

Bu Arada gebe arkadaşlar bişi sorabilir miyim? Biraz salakça olabilir ama :(

Şimdi benim tahminime göre 5+5 im . Doktor bu hafta kese için Çağırmadı haftaya gidicem kese kalp atışı herşey normal mi hepsi için.

Ben diyorum ki kendi kendime kanama olmadığı sürece korkma diye ümit veriyorum herşey yolunda mrk etme diyorum,kötü birşeyde hissetmiyorum ağrı fln gibi, ama düşmesin diye bir sürü ilaç alıyoruz ya, ya içerde bişiler kötü gidiyorsa bu ilaçlar kanama yapmıyorsa :( iyi gittiğini nasıl bilebilirim :( haftaya cuma gidicem

Bu Arada gebe arkadaşlar bişi sorabilir miyim? Biraz salakça olabilir ama :KK43:

Şimdi benim tahminime göre 5+5 im . Doktor bu hafta kese için Çağırmadı haftaya gidicem kese kalp atışı herşey normal mi hepsi için.

Ben diyorum ki kendi kendime kanama olmadığı sürece korkma diye ümit veriyorum herşey yolunda mrk etme diyorum,kötü birşeyde hissetmiyorum ağrı fln gibi, ama düşmesin diye bir sürü ilaç alıyoruz ya, ya içerde bişiler kötü gidiyorsa bu ilaçlar kanama yapmıyorsa :KK43: iyi gittiğini nasıl bilebilirim :KK43: haftaya cuma gidicem
Bi kere kötü düşünme canım kötü gitme düşüncesi bile kötüyü çekiyoruz çekim yasası diye bişiy var bence herşey iyi olucak ve sizlerde bize umut oluyorsunuz kötüyü sil at kafandan ben ilk okuduğumda senin test gününe vardı ben artmes hamile kesin dedim hamile oldun şimdide sana sorunsuz olucak diyorum inan iyi olucak herşey allahın izniyle korkma

Bi kere kötü düşünme canım kötü gitme düşüncesi bile kötüyü çekiyoruz çekim yasası diye bişiy var bence herşey iyi olucak ve sizlerde bize umut oluyorsunuz kötüyü sil at kafandan ben ilk okuduğumda senin test gününe vardı ben artmes hamile kesin dedim hamile oldun şimdide sana sorunsuz olucak diyorum inan iyi olucak herşey allahın izniyle korkma
Çok teşekkür ederim canım. Çok çok iyisin... İnşallah yolundadır herşey. Burası bizim için ne kadar güzel bir yer. Dert paylaşmanın, ortak acılara sahip olmanın insanları nasıl dost, arkadaş yaptığını görüyorum. Birbirimiz için sevinip birbirimiz için kederleniyoruz. Birbirimiz için dualar ediyoruz. Hepiniz hepiniz dualarımdasınız, Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sffusun firdevs hanımın embiriyologuda iyi sanırım.inşallah birdaha ki olumlu ve iyi olur bu sıkıntılardan kurtulursun.en azından embriyolog iyi.Firdevsten ziyade o daha onemli.inşallah en kısa zamanda muradına kavusursun
Evt tarkan beyi nette araştırdım iyi bir okul okumuş başarılı bir emriyılog firdevs hanım hastalarıyla pek ilgilenmesede emriyologları iyi tabi irem hanımda çok içten hastalarla çok îlgili yani bizle çok ilgîlendi sağılsun ama telwfonda beni arayıp o şekilde konuşması beni çok üzdü ben hak etmedim o şekilde bir uyarıyı çünkü ben ne hakaret ettim nede oraya gitmeyîn dedim ama kendi formlarında gitmeyin iremin tatlı diline kanmayın yazmış acaba benimle konuştuğu gibi o arkadaşıda aradımı portakal güzel dileklerin için çok tşk ederim Allah bu yolda mücadele eden tüm kardeşlerime versin înşAllah Allah bu tüp bebek merkezlerinede vicdan merhamet versin çok paralar gidiyor yemeyip içmeyip biriktiriyoruz evlat uğruna

Bu Arada gebe arkadaşlar bişi sorabilir miyim? Biraz salakça olabilir ama :KK43:

Ben diyorum ki kendi kendime kanama olmadığı sürece korkma diye ümit veriyorum herşey yolunda mrk etme diyorum,kötü birşeyde hissetmiyorum ağrı fln gibi, ama düşmesin diye bir sürü ilaç alıyoruz ya, ya içerde bişiler kötü gidiyorsa bu ilaçlar kanama yapmıyorsa :KK43: iyi gittiğini nasıl bilebilirim :KK43: haftaya cuma gidicem
korkma hersey yolundadir kanda baktir bhcg yukseliyorsa ikigunde bir sorun yok ben 9 cu haftaya kadar yaptirmistim korkumdan kanamanda olsa korkma benim cooook oldu kanamam massallah iyiyiz

Aklına öyle şeyler getirmeyeceksin. Ona bakarsan hareketlerini hissedene kadar o şüphe insanda sürekli oluyor..Allahın izni ile birşeycik olmaz

Evt tarkan beyi nette araştırdım iyi bir okul okumuş başarılı bir emriyılog firdevs hanım hastalarıyla pek ilgilenmesede emriyologları iyi tabi irem hanımda çok içten hastalarla çok îlgili yani bizle çok ilgîlendi sağılsun ama telwfonda beni arayıp o şekilde konuşması beni çok üzdü ben hak etmedim o şekilde bir uyarıyı çünkü ben ne hakaret ettim nede oraya gitmeyîn dedim ama kendi formlarında gitmeyin iremin tatlı diline kanmayın yazmış acaba benimle konuştuğu gibi o arkadaşıda aradımı portakal güzel dileklerin için çok tşk ederim Allah bu yolda mücadele eden tüm kardeşlerime versin înşAllah Allah bu tüp bebek merkezlerinede vicdan merhamet versin çok paralar gidiyor yemeyip içmeyip biriktiriyoruz evlat uğruna

Çok kırılmış, çok incinmişsin söylenenlere.. sürekli bu konuda takılıp kalmışsın kaç gündür görüyorum. bende senin gibiyim biliyormusun birilerine yanlış yapmaktan çok korkarım. Birini üzünce haklı da olsam günlerce yerim kendimi, strese sokarım. Ama İnan bana kimsenin umurunda değil, herkes ticaretine bakıyor. Sen de kendi yoluna bak. Kim üzüldüyse, kim alındıysa alınsın, bırak. Söyledim de geç. Onlar seni sevmiyor zaten. Alacakları paraya bakıyorlar, babanın oğlu değiller. Bakma ardına artık. Çıkar hayatından bu insanları. Hiç birşey kaybetmezsin.

Back
X