[QUOTE="Zaza74, post: 54387860, hadi inşallah canım ya eve halilin cihazlarında bi yakın arkadaşım var onada aynısı denmiş almanyada 9-10 denmiş gitmiş 7 falan denmiş bence cihazları eski ve morali bozuyorlarki zoru başardık desinler ve olmayınca bahaneleri hazır olsun yoksa başka doktor bize neden ölçümde yalan söylesin herkes yalancı bi onle dürüst! Canım eşimin sorunu yok testleri normal ve ilk evliliğinden 3 kızı var sorun bende bu çok canımı sıkıyor aslında sorunda yok görünüyor ama ilerlemiyor işte bu tedaviden sonra bana tek Artısı bu kadar kayıbın sigarayı bırakmam oldu ve maneviyata dönmem tamamen oldu yoksa insan aklını yer inan bazen haberi alınca bu son düşükte aklımı yedim dedim sonra gün geçince alışıyorsun ama o an gitti geldi aklım canım rabbim bizim sesimizi duysun inşallah
Canım acaba rahimde ve kanda cd 56 testine baktırsan
bide nöral tedavi kaç seans yaptırdın
ben ankarada fiziocare de yapan dr var 150 tl 1 seansı
kararlıyım onada

Canım acaba rahimde ve kanda cd 56 testine baktırsan
bide nöral tedavi kaç seans yaptırdın
ben ankarada fiziocare de yapan dr var 150 tl 1 seansı
kararlıyım onada
Canım bir seans yaptırdım bugün ikinci yapıldı bukadar yeterli dendi evet uygun bulmuşsun o fiyat aralığında başka yapılmıycak cd 56 heçen hafta yaptırdım 16 çıktı normal yani serum alıyoruz ve kortizon yeterli oluyormuş diyorum ya araştırdıkça test buluyoruz artık birazda zazacım allaha kalıyor işimiz sende serum almadın demi saha önce halilde yok zaten ! Bu defa büyük ihtimal vericekler sana ve işe yarıycaktır

Canım bir seans yaptırdım bugün ikinci yapıldı bukadar yeterli dendi evet uygun bulmuşsun o fiyat aralığında başka yapılmıycak cd 56 heçen hafta yaptırdım 16 çıktı normal yani serum alıyoruz ve kortizon yeterli oluyormuş diyorum ya araştırdıkça test buluyoruz artık birazda zazacım allaha kalıyor işimiz sende serum almadın demi saha önce halilde yok zaten ! Bu defa büyük ihtimal vericekler sana ve işe yarıycaktır
inşallah canım

Herkese tekrar merhaba arkadaşlar. Yazdiklarinizin hepsini okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım bir türlü. Bilmeyenler için tekrar yazayım. 9 kere kendi yumurtalarimla denedikten sonra donasyonla ilk seferde ikiz bebeklere hamile kaldım. 34 haftalık doğdular. Kız 7 gün oglan 14 gün kuvozde kaldı. Allaha şükür sağ salim eve geldiler. Pazar günü 1 aylık oldular. Aklı karışan arkadaşlar sakin aklınız karışmasın. Bebeklerimin donasyon olduğu 1 sn bile aklıma gelmiyor. Her gören kızı babasına oğlanı bana benzetiyor. Şimdiki aklım olsa doktorum ilk dediğinde yapardım donasyonu. Üstüne 5 kere daha kendi yumurtalarimla denemezdim. Allaha hergün şükrediyorum onlar için. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Bu yolda çaba gösteren herkesin yolu açık olsun...

Herkese tekrar merhaba arkadaşlar. Yazdiklarinizin hepsini okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım bir türlü. Bilmeyenler için tekrar yazayım. 9 kere kendi yumurtalarimla denedikten sonra donasyonla ilk seferde ikiz bebeklere hamile kaldım. 34 haftalık doğdular. Kız 7 gün oglan 14 gün kuvozde kaldı. Allaha şükür sağ salim eve geldiler. Pazar günü 1 aylık oldular. Aklı karışan arkadaşlar sakin aklınız karışmasın. Bebeklerimin donasyon olduğu 1 sn bile aklıma gelmiyor. Her gören kızı babasına oğlanı bana benzetiyor. Şimdiki aklım olsa doktorum ilk dediğinde yapardım donasyonu. Üstüne 5 kere daha kendi yumurtalarimla denemezdim. Allaha hergün şükrediyorum onlar için. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Bu yolda çaba gösteren herkesin yolu açık olsun...
Ayyy maşallah subanallah Ne mutlu size allah uzun ömürlü etsin hangi merkesde hamile kaldınız acaba ve tedavi sürecinizdeki ilaçlar nelerdi

Ayyy maşallah subanallah Ne mutlu size allah uzun ömürlü etsin hangi merkesde hamile kaldınız acaba ve tedavi sürecinizdeki ilaçlar nelerdi

Merhaba lefkoşa tüp bebek merkezi Mehmet Emin Kaptan yaptı donasyonu. Açıkçası ilaç protokolünü tam hatırlamıyorum ama öncesinde histereskopi oldum. Doğuma kadar clexane kullandım. Tiroid hastasiyim. Sıkı takip yapıldı o konuda. Bir de eşimin sperm sayısı ve morfolojisi sıkıntılıydı yaklaşık 3 ay vitamin ve sperm ilaçları ile hazırlandık sürece. Nacizane tavsiyem şu olacak. Öncelikle moral çok önemli. Ben olacağına çok inandım ve öyle gittim kibrisa. Rahim takibi için normal bir kadın dogumcuya gittim. Doğumumu da o yaptı sonunda. Eşimin ilaç ve vitaminlerini her gün aksatmadan verdim. Ocak ayında ön görüşme yaptım 3 merkezle mayıs ayında transfer olana kadar hazırlandık. Ekstra serum vs almadim...

Ama benim rahim kalınlaşmasına problem yoktu. Embriyolarda kromozom bozukluğu vardı hep. Bir de eşimin morfoloji 0 'di. Sonra %15 normal morfoloji elde ettik

Minaharker haberlerini zaza dan aldık canım, doğuma çok çok sevindim, minik kuzularınI allah size bağışlasın, bir ömür mutlu ve sağlıklı olsunlar...

::))
32 yaşımdan beri uğraşıyorum...
Yaşım 43 ::))
3 tüp bebek
3 donasyon
1 dış gebeliğin dışında
Hiç pozitifim yok
::))
İnşallah hamile kalıcaz canım ::))
Hazancım bu sene olacak inşallah... Bekleyen, transfere hazırlanan 7-8 kişi varız sanırım, allah hepimizin yardımcısı olsun...

Kızlar tedaviye hazırlananlar klinik adlarını ve ne zaman olucak yazabilirmi ? Sayımız ortaya çıkar hemde belki birbirmize şans getiririz ❤️

Minaharker Allah anali babali buyutsun insallah.

Minni ben firdevsten telefon bekliyorum sanirim o olacak Haziran istiyorum.

canım arkadaşım senide o melek yüzlü bebelerinide öperim
allah sizi ayırmasın

Back
X