Arkadaşlar ben 26 yasındayım yazdıklarınıI okuyunca acaba donasyon için erken mi biraz beklemelimiyim diyorum ama yaklasık 7 yıldır ilacsız adet olamıyorum 1 bucuk yıldır da evliyim sizce ne yapmalıyım fikirleriniz benim için önemli kmseyle paylaşamıyorum bu durumu
25 yaşında evlendim üç kez tüp bebek denemesi yaşadım bu üçüncü yumurta donasyonjm. Arkadaşım eğer yumurtaların kalitesizse hiç düşünme hemen donasyona başla.ben boşa vakit harcadım tüp bebek yolunda.

Nasıl alıntı yApılır bilemediğimden tek tek teşekkür edemedim arkadaşlar hepinize cok teşekkürler cevap verdiğiniz için
Kac tane doktora gittiysem hepsi donasyona yönlendirdiler sanırım dha fazla beklemek anlamsız olcak britishten murat beyi düşünüyorum da görüştüğümde 1 1,bucuk aylık bi sürecte donasyon gercekleşir sonrası normal hamilelik süreci dediler karar verdğin an başlarız hemen dediler ama burda okuyunca emin olamadm uygun donör bulma süresi uzayablyor mu

Nasıl alıntı yApılır bilemediğimden tek tek teşekkür edemedim arkadaşlar hepinize cok teşekkürler cevap verdiğiniz için
Kac tane doktora gittiysem hepsi donasyona yönlendirdiler sanırım dha fazla beklemek anlamsız olcak britishten murat beyi düşünüyorum da görüştüğümde 1 1,bucuk aylık bi sürecte donasyon gercekleşir sonrası normal hamilelik süreci dediler karar verdğin an başlarız hemen dediler ama burda okuyunca emin olamadm uygun donör bulma süresi uzayablyor mu
Canım hormonların , rahim kalınlığın gibi şeyler normal olursa donasyon olayı çok uzun sürmez.
Donörde ne aradığına bağlı tabiki..

Canlarımm bugün kontrol günümüzdü tek kese gördük :)))) . Kalp atışı,konumu, herşeyi Allah’a çok şükür normal.

Burda henüz olumlu sonuç alamamış arkadaşlarıma Allah bir an önce sağlıklı gebelikler, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Biz gebe olanlara da tabiki :) Bu dünyadaki en güzel günleri hakeden insanlardan olduğumuza inanıyorum. Sınavımız çok büyük. Allah ellerimizden tutsun kardeşlerim.

Zaza British
Mavisufi british
Okuloncesi british (?)
Minni berk bey
Zelitta firdevs (?)
Kesin olmayanlari soru isareti ile belirttim

Hamile veya dogum yapan arkadaslarin da bu sekilde listesinin olmasi çok guzel ve faydali olur
Gynolife Murat önal. Sağlıkla devam eder inşallah Henüz yeni gebeyim :)

Canlarımm bugün kontrol günümüzdü tek kese gördük :)))) . Kalp atışı,konumu, herşeyi Allah’a çok şükür normal.

Burda henüz olumlu sonuç alamamış arkadaşlarıma Allah bir an önce sağlıklı gebelikler, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Biz gebe olanlara da tabiki :) Bu dünyadaki en güzel günleri hakeden insanlardan olduğumuza inanıyorum. Sınavımız çok büyük. Allah ellerimizden tutsun kardeşlerim.
İnan aklımdan geçiyordun
çok şükür gülüm
rabbim bizede bugünü nasip etsin inşallah
sanada rahat gebelik nasip etsin inşallah

İnan aklımdan geçiyordun
çok şükür gülüm
rabbim bizede bugünü nasip etsin inşallah
sanada rahat gebelik nasip etsin inşallah
O kadar çok duamdasın ki. Tertemiz bir yola çıktın. İnşallah bu defa son olacak. Benim bugün yazdıklarımı en kısa zamanda Allah sana da nasip edecek inşallah. O kadar vefalı, sağlıklı, hayırlı evlatlarımız olacak ki Zaza bugünki sınavımıza şükredeceğiz.

Zaza British
Mavisufi british
Okuloncesi british (?)
Minni berk bey
Zelitta firdevs (?)
Kesin olmayanlari soru isareti ile belirttim

Hamile veya dogum yapan arkadaslarin da bu sekilde listesinin olmasi çok guzel ve faydali olur
Canım be halil ibrahim tekin de yaptırdım .

Tebriklerrr, sağlıkla doğsun inşallah miniğin kuzum...

Canım maşallah ben sana dedim korkma kötüyü çağırma diye çok duygulandım şuan allah bizlerede nasip eder inşallah herşey su gibi gider inşallah hayırlı doğumlarını konuşuruz ❤️

Canım maşallah ben sana dedim korkma kötüyü çağırma diye çok duygulandım şuan allah bizlerede nasip eder inşallah herşey su gibi gider inşallah hayırlı doğumlarını konuşuruz ❤️
Aminnn aminnn inşallah canım Allah en yakın zamanda herkese nasip etsin :) Yeni tedaviye başlayacak olan baya bir arkadaşımız var ben onu düşünüyorum hepinizin aynı döneme denk geldiğinde peş peşe alıcaz güzel haberleri

Murat Önal mı ?
Canım diğer merkezlerle aynı fiyatı çok pahalı değil evet Ben murat beyde sperm donaysonu yaptırdım şuan gebeyim arada muayene sonuçlarımı atıyorum murat beye bakıp inceleyip ona bile dönüş yapıyor
Bende düşünüyorum ama karar veremedim Murat Önal’da yaptıran varsa tecrübelerini paylaşırmısınız

Valla canım okuduklarımdan Firdevs ve british arasında kaldım. Gynolife da iyi ama benim sadece transferimi yaptı diğer herşeyimle Türkiye tarafı ilgilendi. Yani durup baktığımda merkez bana çokta bişi yapmadı. British ve Firdevs forumlarına da bakalım
Gynolifede başarı elde ettinizmi yani paylaşırsanız sevinirim şuan görüştüğüm hastane benım de

Back
X