Bülent hoca mı önerdi?
evet Bülent beyle daha görüşemedim ama ilgili hemşire söyledi ikitane tıp merkezi var kıbrısta diğerini söyledi ama tel anlayamadım ocağın 30 da randevu verdiler Bülent hocaya konuşmaya gidicem eşim kabul etmiyor yumurta nakli ikna etmeye çalışan artık

Canım tandem benim ama o işlerim bitti dondurulmuş transferim var oyüzden düşmesi lazım bekliyorum bu arada benim 3-4 ay arayla iki defa yapışıklık oldu fırsatın ve imkanın varsa yaptır için rahat etsin
Donmuş tranferi içinde e2 nini düşük olması gerek demek onu bilmiyordum miniecim..İnşallah seninkide kısa sürede düşer..Sen yapışıklığın tekrarladığını nasıl anladın, utrasonda belli oluyormu?

Gynolife de tedavi olan arkadaşım hayırlı olsun yumurta donasyonu mu yaptırdın kaçta tane yumurta koydular genetik test yaptırdınmı kaç ero istediler neolur cvp larsanız çok memnun kalırım sanırım acıbademin önerisi gynolife,ve cypros ikisini de öneriyor Dr kimdi orda

Geçen trasnferden önce ki sıvı ondan mı oluyordu acaba..Inşallah bir daha olmaz..Bu arada benim eşim burun yapışıklık ameliyatı oldu, tekrar yapışıklık olmasın diye doktoru hafta bir çağırıp o bölgeye müdahale diyor ve kabuklaşmayı engelliyor, senin histereskopiyi ona benzettim zaza...Doktorunu da ayrıca tebrik etmek lazım canım gerçekten dikkatle uğraşıyor, allah onunda emeklerini boşa çıkarmasın...
Allah senin eşinede şifa versin
gerçektende doktorum çok uğraşıyor benimle
allah ondanda razı olsun
britishten bugün eylem hm aradı 1 ay öncedem bana de dedi kendiside titizlikle donör seçiyor bana
çokilgililer
çok hoşuma gidiyor
hitte hem param gitti hem atılmış köpek yavrusu gibi otalıkta kaldık

Donmuş tranferi içinde e2 nini düşük olması gerek demek onu bilmiyordum miniecim..İnşallah seninkide kısa sürede düşer..Sen yapışıklığın tekrarladığını nasıl anladın, utrasonda belli oluyormu?
Yok canım rahim filminde çıkmıştı şimdide ben korktuğum için istedim evet bu arada yumurta üreten bayanlarda transfer öncesi e2 önemli 40 ın üstü olmaması lazım

Şu yapışıklık konusu benide korkutuyor..Bende 1.5 ay önce rahim ağzında küçük bir yapışıklık vardı oun için histereskopi olmuştum..Doktor hiç bişi yapmadım zaten aleti yerleştiriken kendiliğinden açıldı dedi..Bende korkuyorum tekrarlarmı diye transfere kadar...Tekrar histereskopi olsammı ki...Yada rahim filmi :110:
canım murat beye durumunu anlat bak gör ne diyor
bence filim yeterli olur

Inşallah olur olumlu sonuç alırım da igneler aylarca vurulmaya raziyim bana 3 ay devam edeceğimi soylediler sizlerde de aynı mi
Clexan gebelik boyunca benim kan pıhtılaşmam olduğu için. Galiba Progestanı da 4. Aydan sonra bırakıcaz inşallah.

Süper habermiş çok sevindim sizin için darısı başımıza. Bir doktorda Gynolife önderdi watswaap hatlarından iletişime geçmeye çalıştım ama geri dönüş alamadım malesef.
Allah allah ben direk Murat beye instagramdan yazdığımda bile dönmüştü.

Gynolife de tedavi olan arkadaşım hayırlı olsun yumurta donasyonu mu yaptırdın kaçta tane yumurta koydular genetik test yaptırdınmı kaç ero istediler neolur cvp larsanız çok memnun kalırım sanırım acıbademin önerisi gynolife,ve cypros ikisini de öneriyor Dr kimdi orda
Benim Türkiye’deki doktorumda Acıbadem bağlantılı idi. Bana gynolife önerdiler. Murat bey Kıbrıs’taki doktorun adı. Ben memnun kaldım. Sadece Kıbrıs tarafı 5500 euro +500 Euro dondurma için istiyorlar. Yumurta donasyonu evet. Genetik test sedece donöre yaptırdım. 2 embriyo transfer ettiler. Şimdilik bir değişiklik olmaz ise bir tanesi tuttu gözüküyor. Doktor henüz çok erken değişebilir dedi ama bilemiyorum. Sağlıklı olsun 1 olsun.

Arkadaşlar son regli 9 aralık
Transfer 23 aralık
5. Gün embriyosu.

Benim tahminimle doktorunki uymuyor. Ben ne kadarlık gebeyim. Benim hesabım bugün için 7+1

Doktor diyor 6+2 (ölçmeye göre 6+5 ama çok küçük tam ölçemem şuan diyor) sanırım son regliye göre söylüyor ama dedim Blast embriyo. Bişi demiyor.

evet Bülent beyle daha görüşemedim ama ilgili hemşire söyledi ikitane tıp merkezi var kıbrısta diğerini söyledi ama tel anlayamadım ocağın 30 da randevu verdiler Bülent hocaya konuşmaya gidicem eşim kabul etmiyor yumurta nakli ikna etmeye çalışan artık
önce eşin ile konuş hallet. inşallah anlayışlı olur

Benim Türkiye’deki doktorumda Acıbadem bağlantılı idi. Bana gynolife önerdiler. Murat bey Kıbrıs’taki doktorun adı. Ben memnun kaldım. Sadece Kıbrıs tarafı 5500 euro +500 Euro dondurma için istiyorlar. Yumurta donasyonu evet. Genetik test sedece donöre yaptırdım. 2 embriyo transfer ettiler. Şimdilik bir değişiklik olmaz ise bir tanesi tuttu gözüküyor. Doktor henüz çok erken değişebilir dedi ama bilemiyorum. Sağlıklı olsun 1 olsun.
Hayırlısı olsun arkadaşım Rabbim inşallah kucağına almana nasip etsin normalde 3 emrio koyuyorlarmış eğer genetiğine baktırıcaktım 2 tane koyuyorlarmış bana beşbin ero dedi acıbademde hemşire 2 bin ero genetiğe alıyorlarmış

Hayırlısı olsun arkadaşım Rabbim inşallah kucağına almana nasip etsin normalde 3 emrio koyuyorlarmış eğer genetiğine baktırıcaktım 2 tane koyuyorlarmış bana beşbin ero dedi acıbademde hemşire 2 bin ero genetiğe alıyorlarmış
öncelikle teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin inşallah
Yanlış bilgi almışsın canım. Fish yapılacaksa 1500-2000 Euro olabilir. Sorunlu kromozomlarınıza bakarlar. Kaç embriyo varsa hepsi içindir fiyat . Ngs yapılacaksa tüm kromozomlara bakarlar embriyo başına ücret alırlar 450 - 500 Eurodur embriyo başına. Ama burda kaç embriyo transfer edileceğiyle alakalı bir durum yok.

Son düzenleme:
Arkadaşlar son regli 9 aralık
Transfer 23 aralık
5. Gün embriyosu.

Benim tahminimle doktorunki uymuyor. Ben ne kadarlık gebeyim. Benim hesabım bugün için 7+1

Doktor diyor 6+2 (ölçmeye göre 6+5 ama çok küçük tam ölçemem şuan diyor) sanırım son regliye göre söylüyor ama dedim Blast embriyo. Bişi demiyor.
6+3 kuzum

Cevap yazdınız için çok tşk ederim gebelik kan tahlilde kaç çıkmıştı sizde bn şunu merak ediyorum acaba yumurta aldıkları kişiler acaba türkmü yabancımı

Cevap yazdınız için çok tşk ederim gebelik kan tahlilde kaç çıkmıştı sizde bn şunu merak ediyorum acaba yumurta aldıkları kişiler acaba türkmü yabancımı
4 ocakta baktırmıştım kan tahlilime 729 çıkmıştı. Donörler yabancı canım.

Maaşallah canım kan gurubun iyi çıkmış inşallah ikizdir keşke türk olsaymış eşimde içimde şüphe olur diyo bnde karşıydım ama her yolu denedim neyapayım buzamana kadar hangi Dr gittiysem hep tüp dediler bitaneside normal olur demediler bnde bu yolu çare olarak düşündüm aslında acıbademi bırakıp başka Dr gitsem normal yoldan olurmuki yumurtalar iğnelere cvp vermiyor artık bide tüpbebek de her yumurta alındığında yumurtalar tükeniyormuş tedavide

Back
X