benim de yasim 45, donosyondan baska care yok. ama bir turlu isinamiyorum donasyon isine. kimi cocuklar var tamamiyle ayni annenin kopyasi. tabii babadan da aliyor o da ayri ama. neyse sonucta donasyon evlatlik edinmenin daha ilimli hali en azindan esinizden bir eser var.
ben boyle fazlaca takmis durumdayim benzeme hususuna. bir turlu duzelmeyecek gibi, dogurduktan sonra da korkuyorum sogukluk olur diye. aklimda sorular. hic yapmamaya karar verdim. uzgunum

benim de yasim 45, donosyondan baska care yok. ama bir turlu isinamiyorum donasyon isine. kimi cocuklar var tamamiyle ayni annenin kopyasi. tabii babadan da aliyor o da ayri ama. neyse sonucta donasyon evlatlik edinmenin daha ilimli hali en azindan esinizden bir eser var.
ben boyle fazlaca takmis durumdayim benzeme hususuna. bir turlu duzelmeyecek gibi, dogurduktan sonra da korkuyorum sogukluk olur diye. aklimda sorular. hic yapmamaya karar verdim. uzgunum ama napayim baska da secenegim yok. :KK43:
öncelikle endişelerin yüzünden üzülme neden böyle düşünüyorum diye kendini yeme. Bu hiçbirimizin ilk seçeneği değil. Hepimiz donasyon kelimesini duyar duymaz hadi hemen dememişizdir. İnsanlar duymak istemediklerini duyunca önce inkar eder sonra kabul eder. Doktor anne olamazsın dediğinde bende böyle davrandım. Donasyon düşünür müsün dediğinde şimdi değil dedim. Bir süre geçti aradım tamam dedim. Çünkü önce anlamam idrak etmem lazımdı. Benzeme konusunda da seni anlıyorum. Ama sonra dedimki bende dünya güzeli değilim. Bir kere saçlarım çok kuru çok çektim ohh o çekmeyecek :) çok alınganım, detaylıyım, birini kırdım mı diye kırk saat endişelenirim. Bunları çocuğum almasın valla :))) bence almaması çok iyi :) her zaman dediğim gibi. Anne olmak istiyorum. Tıp hangi yolu gösteriyorsa denerim.

ben boyle fazlaca takmis durumdayim benzeme hususuna. bir turlu duzelmeyecek gibi, dogurduktan sonra da korkuyorum sogukluk olur diye. aklimda sorular. hic yapmamaya karar verdim. uzgunum ama napayim baska da secenegim yok. :KK43:
Yalniz degilsiniz..mumkunse ilk sayfadan itibaren okumaya calisin..sindirmek de bir surecin parcasi

öncelikle endişelerin yüzünden üzülme neden böyle düşünüyorum diye kendini yeme. Bu hiçbirimizin ilk seçeneği değil. Hepimiz donasyon kelimesini duyar duymaz hadi hemen dememişizdir. İnsanlar duymak istemediklerini duyunca önce inkar eder sonra kabul eder. Doktor anne olamazsın dediğinde bende böyle davrandım. Donasyon düşünür müsün dediğinde şimdi değil dedim. Bir süre geçti aradım tamam dedim. Çünkü önce anlamam idrak etmem lazımdı. Benzeme konusunda da seni anlıyorum. Ama sonra dedimki bende dünya güzeli değilim. Bir kere saçlarım çok kuru çok çektim ohh o çekmeyecek :) çok alınganım, detaylıyım, birini kırdım mı diye kırk saat endişelenirim. Bunları çocuğum almasın valla :))) bence almaması çok iyi :) her zaman dediğim gibi. Anne olmak istiyorum. Tıp hangi yolu gösteriyorsa denerim.
Artemissi sen era yaptirdinmi konu-dışı oldu soru oldu ama

Dizara canım.... hikayeni okudum. Benim eşimde seninki kadar olmasa da benzerdi. Aynı korkuları vardı engelli olursa bir sıkıntısı olursa diye inanılmaz endişeli bir adam. Bizimki kuzenlerini falanda öyle el bebek gül bebek sevmez. Genel olarak çok bebek, çocuk hoşlanmaz. Çocukların bile büyük gibi davrananlarını sever. Benimde çok sinir krizi geçirdiğim zamanlar olmuştur. Ama fark şuydu ben bebek istemiyorsun diye konuştuğumda bunu kabul etmezdi. Ben seninle mutlu bir hayat istiyorum çocuk öncelimin değil derdi. Aynı seninki gibi gezelim yurt dışında gidelim. Lüks arabamız olsun lüks evde oturalım. Arabaya yaptığı ilgili, döktüğü parayı , hevesi bebek konusunda hiç görmedim. Ne kadar üzüldüğünü anlıyorum. Ama bizimki istemiyorum demezdi. Senin kadar istemiyorum derdi. Biz yumurta donasyonu yaptırdık ama sperm gerekseydi onuda yapardık. Allahtan bu konuda istemem etmem demedi. Ne zaman donasyondan olumlu sonucu aldık o zaman onunda istediğini anladım. Bence elimle bu konuyu bir netleştir. Yoksa çok daha fazla yalnız kalırsın arkadaşım

Benim donasyonda 2 transferim vopnegatif olduğu için istiyor onları, senin inşallah ilk seferden tutsun. Bu recombine test dediğin vip donör için istenen testlerden mi? Onu eşim sormuş gerek yok demiş ama demek ki sağlıksız da gelebiliyor, biz de yaptıralım onu
Evet vip denilen canim..Murat bey benimlede konuşurken çok gerekli değil gibi konuştu..Ama açıkçası bende sonucun böyle geleceğini hiç tahmin etmiyordum demek gelebiliyormuş.. Hatta o donörün artık havuz dışında kalacağını soylediler...O yüzden işte güvenli tarafta kalmak adına iyi olabilir..

Araştırayım izleniyor mu başka yerden Bu arada sen ikili üçlü testler yaptırdın mı yaptıracak mısın
Yaptırmadım canım yaptırmayacağım detaylı usg yaptıracağım vakti gelince. Zaten ense kalınlığı iyi dedi dr burun kemiği de var dedi bende yaptırmak istemedim

evet canım oldu histeroskopi sonucu iyi dedi doktor ama sekresyon azda olsa vardı içinde
murat beye atım sonucumu bazen ağır adezyonlu hastalarda amelyat sonrası rahim duvarı bezler salgılıyormuş bu sekresyonu dedi
endometrit yoksa ve sekresyon çok değilse sorun yok dedi
ve rahim içini beyendi
polip alındıysa sorun yok
Sanada çok geçmiş olsun canım. Senide merak ettim ay doktor gibi olduk ya

Kızlar Merhaba,

Nasılsınız ?

Benim kafam hala karışık şimdi parayı denklemeye çalışıyoruz. Bu sürede de hastane arıyoruz.

Bir doktor Yakın Doğu Tüp bebeği önerdi.

Ama burada ki yorumlarda ağırlık Gynolife ve Brithis ne yapacağımızı bilmiyorum :(

Sizlerden yorum yapan yapmayan herkes hastaneler için tekrar bilgi iletebilirse çok sevinirim.

Bu hafta artık karar vermek istiyoruz.

Back
X